arkadaşlar yakın bir zamanda bende LCD almaya karar verdim. Tv yi normal uydudan izlemek ve dvd izlemek için alıyorum ve bu forumdan okuduklarımdan edindiğim bilgiler kadarıyla hd ready tv almaya karar verdim. bu akşam elektroworld'e gidip hd ready tv lere bakarken görevli arkadaş neden hd ready bakıyorsun almışken Full olsun dedi:) bende forumda yazılanlardan öğrendiğim kadarıyla SD tv yayını izleyeceğimi ve bunun için full hd almama gerek olmadığını söyledim. tabi arkadaşla bir inatlaşmaya gittik. bunun sonucunda görevli arkadaş dvd yada blueray den verdikleri görüntüyü kesip normal uydu görüntülerini tv lere verdi ve benim sayemde yaklaşık 100 kadar lcd ve plazmada SD görüntüler yayınlanmaya başladı:)
ben yine bakmış olduğum standın başına geçip tüm görüntüleri incelemeye başladım ki bu standta da yaklaşık 9 adet hd ready ve 6 adet full hd tv vardı. inanın bana görüntüler iğrenç ötesiydi, bir an için lcd tv almaktan vazgeçecektim. normalde ben sony kdlbx300 modelini almaya düşünüyordum, alternatif olarakta samsung ve lg nin hd ready tv lerini düşünüyordum. ama o 15 tv lik standta PANASONIC VIERA L32C20 HD READY LCD TV görüntü kalitesi açısından parıl parıl parlıyordu. ben lcd teknolojisinden pek anlamam ama istediğiniz açıdan bakarsanız bakın en net ve en parlak görüntüyü panasonic viera lcd tvlerde gördüğümü söyleyebilirim. tabi tüm bunlar SD yayınlar için geçerli. kısacası tv ve dvd, divx film izlemek için lcd tv alacak arkadaşlara tavsiyem şu an için kesinlikle panasonic almalarıdır, fiyatlarıda oldukça uygun. forumda okuduklarıma göre bunun sebebi panasonicin japon ıps panal kullanması imiş. ama hakiketen görüntü çok güzeldi. ben tv yi henüz almadım ama kesinlikle panasonic almaya karar verdim. başka kullanan arkadaşlar varsa görüş ve düşüncelerini merakla bekliyorum.