Arkadaşlar dt50 aldıktan sonra viera remote uygulamasını andrid marketten indirdim .2 ci versiyonu çıkmış onu da güncelledim .TV ile bağlantı sağlanıyor ,kumanda da ediyor ancak fotoğraf ve video göndermek istediğimde bağlantı hatası veriyor bağlantı kopuyor.
- iki aygıt da aynı 300mbps li ağ üzerinden bağlı ağ geçidi 192.168.2.1 farklı ıp alıyorlar - kimisi tv kablo ile bağlı olması gerekir yazmış ne farkı olacak anlam veremedim . - yabancı forumda port açmak gerekiyor modeme denilmiş - PANASONİC kendi sitesinde sadece VT GT ve WT serilerinde canlı video akışı pro versiyon ile aktif demiş .Bu seriler haricinde sadece kumanda görevi mi görecek acaba ?
Şu işi tam olarak çözen var mı arkadaşlar ??
Bu özelliği kullanan yok mu arkadaşlar ?
Merhaba telenor,
Ben de panasonic dt50 serisi tv sahibiyim. İncelme amaçlı android için olan yazılımı telefonuma yükledim. Ama, Tv yi henüz kurdutmadığım için deneme fırsatım olmadı. Deneyince uygulama ile ilgli olumlu ya da olumsuz yorumlarımı burdan yazarım. Sorununla ilgili çözüm bulduğunda paylaşırsan sevinirim.
Bu konu ile sanırım kimse ilgilenmemiş . TV niz hayırlı olsun @dreams41 olayı çözersem paylaşırım .
meraba dt50 için hangi görüntü ayarlarını kullanıyorsunuz
Merhaba @telenor,
Uygulamayı tv yi kurdurup dün itibariyle denemiş bulunmaktayım. Sadece game pad kısmı hariç fotoğraf ve video gönderme dahil her özelliğini denedim biraz yavaş tepkisi dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu yavaş tepki belki benim ağ ile de alakalı olabilir. Ağ ile alakalı herhangi bir özel işlem yapmadan, yazılımı telefona kurduğum gibi her fonksiyonu çalıştı, şuan için biraz yavaşlık dışında sıkıntı yok.
bende televizyonu görmüyor program tüm bağlantılar sağlam ve iki cihaz da aynı modeme bağlı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme