Bildirim
Panasonic VIERA TX-P46S20E Teşhir ürünü 1800 TL alınırmı acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iiiyice bak kullanım saatine falan bak forumda araştır kullanım saatine nasıl bakılıyo diye panelde falan sorun yoksa cizik kırık vesaire gzl tv -
söylediğine göre satıcının iki aydır kullanımdaymış çizik falan yok baktım Ama tabii kaç saattir kullanılmış bilmiyorum bunu nasıl anlayabilirim tv üzerinden varmı böyle bir seçenek. -
forumda araştır kardeş var olması lazım okumuştum panasonic plazma kullanım saati yaz cıkar bişeyler -
arkadaşlar cevap bekliyorum ona göre gitip alıcam yarın 1800 fiyat olarak iyimi. bu paraya başka tv varmı alabileceğim daha iyi performans verecek.. -
cevap veya tavsiye verecek kimse yokmu arkadaşlar. -
hocam forumda var bende panasonıc almaya karar verdiğimde arayıp bulmuştum...kaç saat kullanıldığına nasıl bakıldığına şimdi hatırlamıyorum... forumda var bi zahmet arayıver... -
değmez bence biraz bekle... sonuçta tvnin önünden günde 100 lerce kişi geçiyor. bunun %10 u tv-ekrana parmak vursa.(nerden gördüler ne amaçla vururlar anlamam)
gerisin sen düşün -
arkadaşlar saolun tv almaktan vaz geçtim herkese çok teşekkürler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X