Şimdi Ara

Panda Gold Protectıon 2016 6 Aylık Lısans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panda GOLD Protection 2016 ,bilgisayarınızda aynı zamanda Android ve iOS mobil cihazlar dahil çepeçevre koruma sağlayan hepsi bir arada güvenlik ürünüdür. Panda GOLD Protection 2016 anti-malware (anti-virüs, anti-spyware, anti-adware, vb), anti-spam, kimlik koruması, web koruması, dosya şifreleme, dosya parçalama, PC optimizasyon, şifre yöneticisi gibi özellikleri ile birlikte geliyor …. Türkçe dil desteği bulunuyor.

Panda Gold Protectıon 2016 6 Aylık Lısans

Ailenizle ve arkadaşlarınızla güvenli bir şekilde iletişim kurmak, İnternette alışveriş veya bankacılık işlemleri yaparken çevrimiçi sahtecilik ve kimlik hırsızlığına karşı.İnternette gezinirken veya sosyal medya sitelerini kullanırken kendinizi zararlı web sitelerine ve kötü amaçlı yazılımlara karşı koruyun.

Kasperky 2013 performans sıkıntısı yarattıgı ıcın sıldım . Bıt Defender yenı surumunu kurdum . hız olarak eskı av den hallıce . daha sonra panda nın yazılımını kurdum . ve farkettım kı 0 kasma . sıkıntısız bı sekılde kurulum . guvenlık konusunda hıc bı problem yasamadım .

Dıren lınkını vermıyorum . Yasal programdan alıntıdır . emege saygı

http://www.yasalprogram.com/2015/09/panda-gold-protection-2016-kampanya-3-gun/

KURULUM ISLEMI

1. ACILAN SAYFADA DOWNLOAD IT NOW YAZISINI SECIN

2. MAIL ADRESINI DOGRU YAZIN . ONAYLAMA GEREKICEK

3. BOSLUKLARI DOLDURDUKTAN SONRA . GIVE IT TO ME NOW BUTONUNU SECIN

4. GELEN LINKI KULLANARAK YAZILIMI PC YE INDIRIN

5. KURULUMU YAPIN . BITTIGINDE

6. MAIL ADRESINI OYNAYLAYIN . HEPSI BU KADAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawes21 -- 25 Ekim 2015; 13:52:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.