eski kasa punto 1,3 dizel al. B segment araçtır. boyutları günümüzün B segmentlerine kıyasla küçüktür. kullanılması kolay olur. şehirler arası yol da yapar. 1,3 hacimli motor en küçük vergi dilimindedir. dizel araç olması onu çok ekonomik yapar. dizel i kullanmak benzinliye göre daha keyiflidir. A segment araçla şehirler arası yol yapmak daha zahmetli olur B segment araca göre. A segment benzinli aracın yakışı B segment dizel araca kıyasla bile pahalı olur. ben 1,3 grande punto kullanıyorum. panda yı, getz i, diğer A ve B segment araçları çok araştırdım. soğuk memlekette yaşamıyorsanız, temiz bir 1,3 mj punto sizin için iyi bir seçim olacaktır diye düşünüyorum. yine de eski kasa punto dizel kullananların görüşünü de alırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Panda 2004 ten beri Avrupa'da tüm sınıflar içinde satışlarda ilk 10'a giren çok başarılı bir araçtır. 2. eli zayıf falan da değildir. Piyasada az olduğundan öyle gözüküyor.
Benim tercihlerim.
1-multijet Punto 2-Panda dynamic 3-Getz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme