Şimdi Ara

pandamı getz mi ? yada eski kasa puntomu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar bikaç gün içinde araç almak istiyorum eşimle ben kullanacağız eşim haliyle küçük bir araç istiyor. panda ile getz arasında kaldık konfor yakıt tükrtimi yedek parça vs durumuna göre hangi aracı tavsiye edersiniz limit 15000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatter -- 22 Mayıs 2010; 18:38:10 >

• bence panda al zaten 1.2 motoru az yakıyo otm. vites panaromik cam tavanda var bence panda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4JustIce -- 22 Mayıs 2010; 19:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4JustIce

bence panda al zaten 1.2 motoru az yakıyo otm. vites panaromik cam tavanda var bence panda
    getz
  • quote:

Orijinalden alıntı: darth90

getz

Alıntıları Göster
    panda a sınıfı getz b sınıfı alacağınız pandada eğer cam tavam ve dinamik ise a sınıfı bileo lsa panda getz ise 1.3 eski kasa ise yaramaz ama 1.4 doch ve en boşu değilse alınır. bu sorulara cvp verin sonra seçimiz yapalım hep birlikte bu arada panda 1.2 ve 35 litre benzinle klima açık 700 km gidiyor lpgli ise motor gibi....

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

panda a sınıfı getz b sınıfı alacağınız pandada eğer cam tavam ve dinamik ise a sınıfı bileo lsa panda getz ise 1.3 eski kasa ise yaramaz ama 1.4 doch ve en boşu değilse alınır. bu sorulara cvp verin sonra seçimiz yapalım hep birlikte bu arada panda 1.2 ve 35 litre benzinle klima açık 700 km gidiyor lpgli ise motor gibi....

Alıntıları Göster
    punto kullanıcısı olarak puntoyu önerebilirim.Ekipmanı sanırım panda ve getz e göre fazladır.Sorunsuzdur parçası ucuzdur 45lt depoyla 650km uzun yol yapar.Kendi gözüme 2 modelden daha sportif geliyor.Tabi tercih sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

punto kullanıcısı olarak puntoyu önerebilirim.Ekipmanı sanırım panda ve getz e göre fazladır.Sorunsuzdur parçası ucuzdur 45lt depoyla 650km uzun yol yapar.Kendi gözüme 2 modelden daha sportif geliyor.Tabi tercih sizin.

Alıntıları Göster
    alacağınız punto veya panda getzden biraz daha dolu olacaktır (baz modellerden bahsediyorum)

getzin 2. eli daha iyidir bu iki araçtan

ben bu 3 araçtan da belirgin bir şikayet duymadım

panda daha küçüktür yakıtı iyidir vergisi de düşüktür ama uzun yola gelmez belirteyim

benzinli getzler çok da ekonomik değildirler

binici olduğunuz çerçevesinde en uygunu punto gibi gözüküyor bu 3 araç içinde

bunun dışında fabia veya ibiza da çok iyi seçeneklerdir tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

alacağınız punto veya panda getzden biraz daha dolu olacaktır (baz modellerden bahsediyorum)

getzin 2. eli daha iyidir bu iki araçtan

ben bu 3 araçtan da belirgin bir şikayet duymadım

panda daha küçüktür yakıtı iyidir vergisi de düşüktür ama uzun yola gelmez belirteyim

benzinli getzler çok da ekonomik değildirler

binici olduğunuz çerçevesinde en uygunu punto gibi gözüküyor bu 3 araç içinde

bunun dışında fabia veya ibiza da çok iyi seçeneklerdir tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    ful bi panda alırsanız tadından yenmez

bazı özellikleri

abs
    ebd
    çift hava yastığı
    hidrolik direksiyon ve city modu
    komple cam tavan
    yol bilgisayarı
    araba hareket edince kapılar otomatik kilitleme
    uzaktan kumandalı merkezi kilit
    radyo cd çalar
    sis farı
    çelik jant

araç 1.2 8v 1242cc 60 hpdir.
    alırsanız dinamik cam tavanlı ve cd çalarlı modeli almalısınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ful bi panda alırsanız tadından yenmez

bazı özellikleri

abs
    ebd
    çift hava yastığı
    hidrolik direksiyon ve city modu
    komple cam tavan
    yol bilgisayarı
    araba hareket edince kapılar otomatik kilitleme
    uzaktan kumandalı merkezi kilit
    radyo cd çalar
    sis farı
    çelik jant

araç 1.2 8v 1242cc 60 hpdir.
    alırsanız dinamik cam tavanlı ve cd çalarlı modeli almalısınız.

Alıntıları Göster
    getzlerin eskileri gerçekten çok yakıyor.
    punto mu pandamı derseniz daha küçük daha zayıf bir motor ve otomatik vites mi yoksa daha büyük bir araç mı isteniyor düşünmek lazım.
    puntolarda standart olarak çift hava yastığı abs klima çelik jant direksiyondan kumandalı teyp yol bilgisayarı sis farı bulunuyor hatta benimkinde elektrikli sunroofta var.
    birde pandayı satmak puntodan biraz daha zor olur kanaatindeyim..
    not: pandanın düz vitesi varmı bilemiyorum 1kez triptonik vitesli test aracını 20km kadar kullanmıştım ve hiç memnun kalmamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 22 Mayıs 2010; 23:04:23 >

• quote:

getzlerin eskileri gerçekten çok yakıyor.
    punto mu pandamı derseniz daha küçük daha zayıf bir motor ve otomatik vites mi yoksa daha büyük bir araç mı isteniyor düşünmek lazım.
    puntolarda standart olarak çift hava yastığı abs klima çelik jant direksiyondan kumandalı teyp yol bilgisayarı sis farı bulunuyor hatta benimkinde elektrikli sunroofta var.
    birde pandayı satmak puntodan biraz daha zor olur kanaatindeyim..
    not: pandanın düz vitesi varmı bilemiyorum 1kez triptonik vitesli test aracını 20km kadar kullanmıştım ve hiç memnun kalmamıştım

Alıntıları Göster
    Punto'yu gönül rahatlığı ile önerebilirim..Bu fiyatlara çok temiz 1.4 ya da 1.2 otomatik bulunabilir..Diğer iki araca göre oturma pozisyonu daha rahattır..Yol tutuş olarak da fena sayılmaz arabam.com'un testlerine göz atabilirsiniz..3 yıl kullandık servis yüzü göstermedi bize..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

Punto'yu gönül rahatlığı ile önerebilirim..Bu fiyatlara çok temiz 1.4 ya da 1.2 otomatik bulunabilir..Diğer iki araca göre oturma pozisyonu daha rahattır..Yol tutuş olarak da fena sayılmaz arabam.com'un testlerine göz atabilirsiniz..3 yıl kullandık servis yüzü göstermedi bize..

bendede 2 senedir var 1kez termostatı değiştirdim en ufak arızası olmadı bende öneririm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

bendede 2 senedir var 1kez termostatı değiştirdim en ufak arızası olmadı bende öneririm.

Alıntıları Göster
    acık ara getz
    ancak kullananlar bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: conta.

acık ara getz
    ancak kullananlar bilir.

heyt be kullananlar bilir sanki erişilmez araba getz.Bildiğin hyundai nin zayıf arabası işte.Ayrıca burda kimse getz e kötüde demedi sadece çok yakıyor dedi.Nerdeymiş o açık ara fark bi anlatta bilelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: conta.

acık ara getz
    ancak kullananlar bilir.

heyt be kullananlar bilir sanki erişilmez araba getz.Bildiğin hyundai nin zayıf arabası işte.Ayrıca burda kimse getz e kötüde demedi sadece çok yakıyor dedi.Nerdeymiş o açık ara fark bi anlatta bilelim.

Alıntıları Göster
    Getz seçerdim bende diğer ikisinden daha çok tutuluyor. öyle dar ve rahatsızlık veren bir araç değil gayat yeterli iç hacim

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Getz seçerdim bende diğer ikisinden daha çok tutuluyor. öyle dar ve rahatsızlık veren bir araç değil gayat yeterli iç hacim

Alıntıları Göster
    punto derim,

ama full bir panda olursa onu tercih ederim. lpg taktirip bol bol gezersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Alıntıları Göster
    panda 2. eli zayıf denmiş yukarıda ama ben nie 1 günde sattım o zman ve sattıktan sonra ilanı kaldırana kadarda 2 kişi aradı.
  • quote:

panda 2. eli zayıf denmiş yukarıda ama ben nie 1 günde sattım o zman ve sattıktan sonra ilanı kaldırana kadarda 2 kişi aradı.

siz 1 günde satınca bu arabanın piyasası çok mu iyi oluyor ?
    garip garip şeyleri takıntı yapmayalım.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Panda Türkiye'de tutmadı. Ayrıca sınıf olarak da diğr iki arabaya göre altta.

Getz bilmiyorum ama Punto öneririm. Dolu bir araba, konforu da fena değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahisilti2

quote:

2. eli zayıf araç ne demek ? ilana koy aylarca bekle anca satarsın demek değilmi kardeş ? ben ilanı koyduktan sonra 1 günde sattım hemde sattığım adamda ş.dışından geldi almak için satış işlemlerini yaparken bile arayanlar oldu hatta ilanın linkide aha bu!

http://www.sahibinden.com/atesli_panda_burada!!_lpgli!-33WQQaXQQ23310445WQQpXQQdisplayitem

• quote:

quote:

quote:

2. eli zayıf araç ne demek ? ilana koy aylarca bekle anca satarsın demek değilmi kardeş ? ben ilanı koyduktan sonra 1 günde sattım hemde sattığım adamda ş.dışından geldi almak için satış işlemlerini yaparken bile arayanlar oldu hatta ilanın linkide aha bu!

http://www.sahibinden.com/atesli_panda_burada!!_lpgli!-33WQQaXQQ23310445WQQpXQQdisplayitem

e tamamda işte sen sattın diye bu arabanın 2.eli canavar mı oluyor ?
    benimde daha önce "cami yeşili" bildiğin yemyeşil bir polom vardı.Satmaya kalktım kime göstersem bu araba satılmaz dediler.Galeriye koydum 1 gün içinde satıldı.Böyle şeyler olabiliyor.Sanırım ilk kez araba alıp satıyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

e tamamda işte sen sattın diye bu arabanın 2.eli canavar mı oluyor ?
    benimde daha önce "cami yeşili" bildiğin yemyeşil bir polom vardı.Satmaya kalktım kime göstersem bu araba satılmaz dediler.Galeriye koydum 1 gün içinde satıldı.Böyle şeyler olabiliyor.Sanırım ilk kez araba alıp satıyorsun

Alıntıları Göster
    Tekrar mesaj atma ihtiyacı hissettim..

Panda 1.2 motor 60 Hp motora sahiptir ve A sınıfı bir arabadır..Haliyle uzun yolda daha çok yorar..

Getz'in 2006 üstü modelleri 1.4 97 beygirdir..Ön koltukları rahattır..Kol dayama desteği olması da ayrı bir güzellik ayrıca 4 cam otomatik..Ama arka koltukların oturma pozisyonu berbat..Ayrıca Abs'li olanını bulmak biraz zor..

Punto 1.4 95 Hp güç üretir..Abs+Ebd çift hava yastığı standarttır..Yol bilgisayarı standarttır..Direksiyondan kumanda müzik sistemine sahip(Ancak tüm modellerde cd çalar yok opsiyon) Arka camları da otomatik değil..Bagaj hacmi en geniş olan da Punto'dur bu üçü içinde..2005-2006 model bir Punto'nun temizi en fazla 16 bin civarı eder(Yağmur sensörü, otomatik klima, 5li cd değiştirici, sunroof gibi opsiyonları varsa fiyat artabilir) Yol tutuşu Getz'den iyidir..

Sözün özü Getz'i de Punto'yu da yakinen biliyorum kimse kusura bakmasın Getz Punto'nun yanında tercih edilecek bir araç değildir..Tek avantajı Getz'i 1 haftada Punto'yu 1 ayda satarsınız..

Şimdiden alacağınız araç hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 23 Mayıs 2010; 18:33:00 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.