Şimdi Ara

pandemiden haberi olmayan 1 MİLYAR ÇİNLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anlıyorum. medya devamlı bir maske baskısı yapıyor. birinci mesajdaki arkadaşın yaptığı gibi maske takmayanlar, düzgün takmayanlar. bunun aksine bir şey söyleyenlere ciddi hakaret ve ithamlar yapılıyor. sanki maske Allah ın emri olmuş. sizde size yapılan bu uyarılar sonucunda maskeye kitlenmiş durumdasınız.
    ama bizim size söylemek istediğimiz. maske kullanımının aslında bilimsel bir temeli yoktur. bunlar hep tartışmaya açık konulardır dahası bunlar toplu kullanımda bazı risklerde doğuracaktır. bunlar hiç tartışılmadan insanlara sadece baskı uygulanmakta hiç bir açıklama yapılmadan bir zorlamaya uyulması bekleniyor insanlardan. ve bu talimatlar bizim kendi özgün talimatlarımız değil , bunlar malesef who denen yurtdışı kaynaklı bir derneğin talimatları. sağlık bakanımız şuan malesef bu derneği kılavuz edinmiş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 16 Eylül 2020; 14:33:49 >
  • Bu kadar şeyi youtubedaki bi insandan öğrenip kendi kafanda bunlari kurman... Gerçekten insanlardaki bu her şeyi ben bilirim havaları beni bitiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batublood kullanıcısına yanıt
    şu konunun altına yazan çoğu kişinin yazıyı okumayıp, sadece suçlama yaparak, herşeyi çok bildiğimi iddia ederek önyargıyla beni eleştirmesi çok acı bir şey.

youtube daki bir insandan ben bir şey öğrenmedim. girip kanalına girerseniz benim çıkarımlarıma benzer bir çıkarım kendi sayfasında göremezsiniz.
    ben çinde bu pandemiden tv de gösterilenin aksine kimsenin doğru dürüst etkilenmediği haberinin bile olmadığı gerçeğini size anlatabilmek için, ispatlayabilmek için, bir kaynak bulmak zorundayım, hangi tarihte çinde ne gibi bir önlem alındığıyla ilgili yazılı bir kaynak bulamadım, youtube u açtım çinde bulunan türkleri araştırdım, çinde zheijang adlı bir eyalette yaşayan bir arkadaş, kendi pandemi süreçlerinde 2 günde bir çekim yaparak paylaşmış. 20 DEN FAZLA VİDEOSUNU DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE İNCELEYEREK SÖYLEDİĞİ KRİTİK TARİHTEKİ KRİTİK OLAYLARI NOT ALDIM.
    yukardaki yazıyı okumaya üşenenler için bir özet geçmek gerekirse, çok ilginç bir şekilde çindeki pandemi, çin tatilinin başladığı günle aynı günde başlamıştır. daha doğrusu karantina.
    ne zamanki çin tatili bitmiş ve çinliler yurtlarına dönmüşler, o zamanda pandemi sonlandırılmıştır.
    çinlilerin eve tıkılması uzun aylarca eve hapsedilmesi KAPILARINA KAYNAK YAPILMASI gibi hurafe durumlar sadece medya propagandası olup GERÇEKLERLE ÖRTÜŞMEMEKTEDİR. karantinayı ciddi uygulayan tek yer 11 milyonluk wuhan olup, BUNLAR DA TATİL DÖNÜŞÜ AÇILMIŞLARDIR.
    ÇİNLİLER TATİL YAPARKEN SÖZDE BİR PANDEMİ ÇIKMIŞ, TATİL BİTİNCE DE SONLANDIRILMIŞTIR.

çinlilerin umurunda olmayan bu pandemi, who aracılığıyla dünyaya empoze edilmiş. özellikle fakir veya gelişmekte olan ülkeler bilerek veya bilmeyerek bu tuzağa düşürülmüşlerdir. kuzey avrupa ülkeleri, almanya ingiltere gibi gelişmiş ülkelerde hiçbir zorunlu karantina maske gibi uygulamalar olmamasına rağmen bu ülkelerde halk yapılan korona baskı ve propagandasına karşı durmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 15 Ekim 2020; 21:43:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Benim arkadaşım bu virüs yüzünden öldü. Pandemiyi ciddiye almak için illa yakınlarımızı mı kaybetmek gerekiyor. Bir maskeyi adam gibi taksak yüzde 80 azalacak. Nasıl bir inatmış arkadaş. Kimi maske gereksiz der, kimi pandemi yok der.
    Bu %80'i destekleyebilecek bilimsel bir çalışma var mı ? Yoksa TV'de yapılan varsayımlardan yola çıkarak mı bunu söylüyorsunuz.

N95 maske dışında gerçekten etkili olan bir maske yok bu konuda. Cerrahi maskeler en iyi ihtimalde %50(ki bu iddiayı doğruyalan da hiç bir bilimsel çalışma yok), bez maskeler %3.
    Eğer özellike n95 takılması istenseydi, o zaman anlamlı olurdu. "Maske taksınlar da, ne olursa olsun" dendiği zaman tabi işe bakış açısı değişiyor.
  • Hayat çinliye güzel zaten.
  • nucro kullanıcısına yanıt
    İş yoğunluğundan konuya giremedim dostum. Attığınız makaleler review makale yani derleme. Daha önce maske hakkında yapılan yayınlardan çıkarım yapmaya çalışmışlar. Ancak hepsinin conclusion bölümünde “yine de maske takmak faydalı olabilir” ibaresi mevcut. Üşenmedim okudum makaleleri. Dikkat edin yayınlarda en çok vurgu yapılan şey doğruluğun ve kesinliğin düşüklüğü. Yani maskenin nasıl takıldığı, doğru takılıp takılmadığının kontrol edilemediği.
    Sonuçta, yayını yapanlar bile karar verememiş. Diyorlar ki şu çalışmanın sonucunda maskenin fayda sağlamadığı görülmektedir.
    Bu çıkarım bilimsel bir sonuç değildir.
    Saygılarımla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt
    Sizce çözüm nedir acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

İş yoğunluğundan konuya giremedim dostum. Attığınız makaleler review makale yani derleme. Daha önce maske hakkında yapılan yayınlardan çıkarım yapmaya çalışmışlar. Ancak hepsinin conclusion bölümünde “yine de maske takmak faydalı olabilir” ibaresi mevcut. Üşenmedim okudum makaleleri. Dikkat edin yayınlarda en çok vurgu yapılan şey doğruluğun ve kesinliğin düşüklüğü. Yani maskenin nasıl takıldığı, doğru takılıp takılmadığının kontrol edilemediği.
    Sonuçta, yayını yapanlar bile karar verememiş. Diyorlar ki şu çalışmanın sonucunda maskenin fayda sağlamadığı görülmektedir.
    Bu çıkarım bilimsel bir sonuç değildir.
    Saygılarımla.
    Derleme değil diyen oldu mu? Derleme olması "derlendiği çalışamaları" yok mu kılıyor? Hepsinin sonunda "maske takmak faydalı olabilir" ibaresi mevcutmuş :) Ya okuduğunu anlamıyorsun ya da uyduruyorsun. Vaktim az olduğu için ilk 2 linken yazanları "gözüne sunmaya" çalışıcam:

1: https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/5/19-0994_article
    Bu çalışmanın sonucuna baktım, öyle bir "ibare" göremedim, gösterebilir misin?
    Onun yerine ne yazıyor : istersen birlikte okuyalım, anlayamadığın bir yer varsa da istersen çevirisini yapabilirim:

pandemiden haberi olmayan 1 MİLYAR ÇİNLİ

2:
    medrxiv
    Physical interventions to interrupt or reduce the spread of respiratory viruses. Part 1 - Face masks, eye protection and person distancing: systematic review and meta-analysis
    https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.03.30.20047217v2

Diğer önlemler olmadan yüz bariyerlerinin ( yani maskelerin) tavsiye edilmesini kanıtlayacak yeterli kanıt yok. Bu sebeple ne diyor maske kullanacaksanız diğer önlemlerle birlikte kullanmanızı tavsiye ederiz diyor ( heralde bu yüzden CDC başkanı Fauci, gözlük de kullanılması lazım diyordu ) Ve yine heralde bu yüzden DSÖ'nün esiri olmayan ülkeler ( İsveç, Norveç, Danimarka, Finlandiya ) maskeyi zorunlu tutmuyor ve bu ülkelerdeki masle kullanımı da %5 ile %10 arasında değişiyor.

Aslında ilk linkteki NOKTA ÇOK ÖNEMLİ: DOĞRU kullanılmadığı zaman maskenin zararına dikkat çekiyor. Beyin Cerrahı Bilgehan Bilgi aylardır buna dikkat çekiyor. Ama biz BASINDAN duyduklarımızla kandırılıyoruz. Şunu kafamıza sokalım: bilimsel olarak faydası olmayan ancak zararı olabileceği söylenen maskeleri zorla taktırılıyoruz.
    salgının sebebi maske takmayanlar gibi gösteriliyor. Halbuki insanlar yaratılan korku- stres ve zorunlu maske kullanımı ile gelen yanlış kullanımlarla ( maskenin nemlendiği zaman değiştirilmesi gerekiyor : yoksa mikroplar ve hastalık için ortam oluşturuyor ) hasta ediliyor.

• elophidae kullanıcısına yanıt
    ortadaki problemi görmek lazım. biz aylardır araştırıyoruz inanınki. ortadaki problem koronavirüs değil. ona karşı geliştirilen aşırı duyarlılık.

mesele yeni bir virüs ise hergün yeni bir virüs ürüyor.

peki abartmalarının sebebi ne ? diye bir araştırma yaptığımızda bunun arkasında aşı şirketlerini ve onlara yatırım yapan dünya zenginlerini görüyoruz. bunların amacı insanlara daha çok aşı yapmak. geçtiğimiz senelerde kuş gribi ve domuz gribide aynı yalandı ve aynı paniği oluşturmaya çalışmışlardı. şimdi daha çok verim almak istiyorlar, daha büyük yalanlar söylediler, daha büyük organizasyon yaptılar. tvde kapıya kaynak yapan çinli polis videosu gösterince bütün insanları çinin "adam akıllı" bir karantina yaptığına inandırdılar, oysa ortada böyle bir durum yok, koronavirüs sözde çinlilerin ülkesinde birçok yere yayılmıştı, fakat bundan sonra yüz milyonlarca çinli dünyayı gezmesine rağmen 2 ay boyunca virüs ne hikmetse dünyaya yayılmadı bekledi. ve bu imkansız

o kadar ciddi bir medya propagandasına maruz kaldıki insanlar bütün kalpleriyle inanıyorlar.

o kalbi öyle bir sömürüyorlarki aklınız hayaliniz şaşar. bu şirketler bizim faydamızı düşünmüyor ! tek dertleri para.
    ve bütün aşılar masum değildir. her şeyde olduğu gibi aşıda da insanları sömürmenin ve zarar vermenin yolunu biliyorlar.

aşılardan zara görmüş yüz binlerce insan var. bunların çoğu bunun aşı olduktan sonra geliştiğini bile bilmiyor.
    https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/vitamingiller.hq/
    youtube ve instagram sayfasını inceleyin.

siz bir aşıdan zarar görseniz, bunun farkına bile varmayabilirsiniz. çünkü bunlar takip bile edilmiyor sanki muhteşemmiş gibi
    aşıların vazgeçilmez ve çok sağlıklı olduğunu düşünmek hatadır.,bu algıyı da gene aynı şirketler yapıyor.
    bugün aşıların fayda zarar araştırması yapılmıyor hiçbir şekilde.

bunları size niye verdim, çünkü aşıların tamamiyle güvenli olduğuna dair kanı oldukça hatalı. bunun için söylüyorum.
    korona için size sunulan aşılar ise tamamen yeni bir teknoloji olan mrna aşılarıdır (örnek: moderna)
    size hiçbir şekilde çözüm olmayacak. korona propagandasından sonra tvde aşı propagandası görmektesiniz.
    bu aşı sadece sağlık yönünden değil insan genetik diziliminde yapabileceği değişiklikler anlamında bile tamamen tartışmalıdır. 1 sene içinde denemesi yapılabilecek bir aşı hiç değildir.
    ve bu pandemi bu aşıları pazarlamak için uydurulmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 15 Ekim 2020; 21:30:6 >

• Soguk alginligi sikayetiyle doktora giden her 10 kisiden 3 unde korona var zaten. Sonsuz dongu yani test yapmak.
  • Alıntı

metni:
    bu kadar zamandır bu kadar şeyi boşuna yaşatmadılar.  çünkü bitirme zamanı gelmedi henüz. ne zaman ocakta o aşılar piyasa çıkacak. ve tüm insanların olması istenecek. o zaman bitirilecek.

Ben de eskiden olayı daha çok aşılara bağlıyordum ancak işin içinde en başından beri söylenen ( hatta Event 201'de ilk duyduğum) YENİ NORMAL olayı var. Bu kadar büyük çapta bişi sadece 1 kerelik aşılama için yapılmıyor. Zaten haberleri de hep bu yönde büküyorlar: neymiş bir daha hastalık oluyormuş, 2. vaka varmış vs vs.

Elinde yüksek oranda (+) test sonucu verecek döngüde çalıştırdığın PCR testi olursa 2. değil 10. kez de vaka açıklarsın tabi.

Sonuçta bu olay gerçekten YENİ DÜZEN meselesi. Yeni düzen ise şu:

-insanların bir yere girmek ya da gitmek için test sonucu göstermek zorunda kaldığı

-test sonucu ileride yerini, aşı olduğunu ispatlayacak dijital karneye bağlanacak ( aynı kedi köpeklerin aşı karnesi gibi )

-İnsanın dijital bir sistem ile kapana kısıldığı ( para, ulaşım ve iş kontrolü)

Bunların olması için İNSANLARIN DAHA FAZLA ACİZ duruma düşmesi lazım. Bu sebeple gelecek beklentim ne yazık ki şu şekilde:

1- İŞSİZLİĞİ arttırıcı ve ekonomik geçimi sıkıntıya sokacak önlemlerin arttırılması

2- Kovid yalanı eskiyince yeni bir Virüs daha icat edilmesi

Olayin sadece aşıdan ibaret olmadigi cok acik

Hocam zaten bu mrna aşidaki numara hizli sekilde guncellenebilmesiymis yani bunlar surda yeni virus cikti diyecekler hemen sipsak aşiyi uretecekler

Tek seferlik asilama degil bence de olay

2. Kez hasta olma falan hani ben gecirdim bidaha olmam diyenler asidan olmaktan vazgecmesinler diye de oyle bisey cikardilar, devamli asilama icinde tabi bi onhazirlik oluyor ayni zamanda

Olay tamamen yeni duzenle alakali dedigin gibi

Sen dr cary madej i videosunu izlemismiydin?

Asilarin icinde bi enzim olacakmis, bu simdi ates olctukleri gibi belki okutma sistemleriyle senin asili olup olmadigin yada iste dijital kimlik dedigin sey olabilir.

Vucudumuzdan bilgi toplayacaklar, bu veritabanlari asiyi ureten sirketlere ait olacak, bunlar zaten teknoloji sirketi biliyosun

Dusunuyorumda bunlar dene icin vurduklari asilarda bile veritabanlarini kullanmaya baslamislardir

• Çin komunist bir diktatörlük, halkına yalan söylüyor vaka sayılarını bitmiş gibi gösteriyor. Uygurları eğitim ve işkence kamplarında nazi stili "eğiten" bir ülkeden ne beklenir ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 15 Ekim 2020; 17:15:41 >
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt

O doktoru biliyorum, burada çok daha basit şeyleri aktarmakta zorlanıyoruz o kadının söylediklerini millet burada hiç anlamaz :)

Ama bu mRNA aşısı gerçekten DNA'mızı değiştirecek. Millet böyle bir aşı teknolojisinin varlığını, üzerinde çalışıldığını ve Moderna'nın aşısının bu olduğunu kabul etmek istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akordiyon

Olayin sadece aşıdan ibaret olmadigi cok acik

Hocam zaten bu mrna aşidaki numara hizli sekilde guncellenebilmesiymis yani bunlar surda yeni virus cikti diyecekler hemen sipsak aşiyi uretecekler

Tek seferlik asilama degil bence de olay

2. Kez hasta olma falan hani ben gecirdim bidaha olmam diyenler asidan olmaktan vazgecmesinler diye de oyle bisey cikardilar, devamli asilama icinde tabi bi onhazirlik oluyor ayni zamanda

Olay tamamen yeni duzenle alakali dedigin gibi

Sen dr cary madej i videosunu izlemismiydin?

Asilarin icinde bi enzim olacakmis, bu simdi ates olctukleri gibi belki okutma sistemleriyle senin asili olup olmadigin yada iste dijital kimlik dedigin sey olabilir.

Vucudumuzdan bilgi toplayacaklar, bu veritabanlari asiyi ureten sirketlere ait olacak, bunlar zaten teknoloji sirketi biliyosun

Dusunuyorumda bunlar dene icin vurduklari asilarda bile veritabanlarini kullanmaya baslamislardir

Komplo teoricilerine göre bu aşılar vücutda kapı açacak böylece gelecekteki salgınlarda kitlesel yüksek oranları ölümler meydana gelebilecekmiş. Yani corona aslnda hazırlık gibi bişey. Deli saçması zırvalar.

• freshwind F kullanıcısına yanıt

kankim sen kapıya kaynak yapan çinlileri izlemeye devam et tamam ? haydi bakalııım....

zaten yasal olmayan 'gen terapisi ' ni yani insan genleri üzerinde değişiklik işlemini yapmak için üretilmiş bir yol olduğu söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nucro

O doktoru biliyorum, burada çok daha basit şeyleri aktarmakta zorlanıyoruz o kadının söylediklerini millet burada hiç anlamaz :)

Ama bu mRNA aşısı gerçekten DNA'mızı değiştirecek. Millet böyle bir aşı teknolojisinin varlığını, üzerinde çalışıldığını ve Moderna'nın aşısının bu olduğunu kabul etmek istemez.

hocam kimse mrna aşısı olmak zorunda değil

• harbi insanlar kandırıldıklarını duymak istemezler çünkü aptal hissederler lafı ne kadar doğruymuş.. en beğenilen yorumlara bak adam direkt terbiyesiz olduğu için küfür etmiş direkt agresif tavırlar farklı bakış açılarına kapalılar şaka gibi ya bu ne bu forum önceden böyle değildi. Aylardır çok saçma bir covid duyarı var kimseye bir şey anlatamıyorsun. Arkadaşlar kimse size bu arkadaşlar kesinlikle %100 doğru söylüyor demiyor ama bu arkadaşlar yeni bir bakış açısı arkadaşlar ne diyor bir dinleyin kaynaklarını inceleyin mantıksız bulursanız desteklemezsiniz ne bu şiddet ne bu celal? Anlamadığım şey şu medya ve haberlere neden bu kadar çok güveniyorsunuz onlara da aynı tepkiyi verin o zaman? Size çok yakın bir tarihten örnek vereyim 19 Haziran 2020'de WhatsApp'ta sunucu kaynaklı bir çevrimiçi bilgisi kaybolması problemi yaşandı. Ama haber sitelerinin attığı başlık ise şu "WhatsApp çevrimiçi özelliğini kaldırdı şok haber!!!!!!" ya bu nedir arkadaş totondan sallıyorsun resmen gören de whatsappın ceosu açıklama yaptı zannedecek insanları ne kadar aptal yerine koyuyorlar ayıptır o günden sonra haberleri %1 ciddiye alıyorsam artık %0 alıyorum. Linki de bırakayım.

https://www.cnnturk.com/teknoloji/whatsappta-yenilik-cevrimici-ozelligi-kaldirildi

Bu haberi sonradan editleyip bir süreliğine yazmışlar ilk başta attıkları başlık direkt linkteki şekilde çok net hatırlıyorum göreniniz de olmuştur. Yani bu şarlatanlara tek derdi para olan insanların yaptığı saçma sapan korku dolu covid haberlerine itibar mı ediyorsunuz cidden? Şimdi bu yoruma da "sen git anneni covidden kaybet anlarsın bilim düşmanı !!!!!!!!!111!!!!!!" gibi saçma duyar kasan insanlar olacaktır umrumda değiller açıkçası gerçekten bir şeyleri görmeliyiz artık insanlık olarak lütfen araştırın Allah rızası için ya

• Bunu ABD'de yaşayanlara anlat.

Bu şeyi normalleştirmeye başladılar artık. Aynı GDO'lu yemler/besinler gibi.

ABD'deki insanların ne günahı var? Afrika'da ve diğer 3. dünya ülkelerinde mRNA aşılarına kim dur diyebilecek?

İşin acısı şu ki bu aşılar ile İnsanların DNA'larına müdahale etmeye resmen başlıyorlar. Bize şimdi gelmiyor ama ileride gelmeyeceği garanti değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.