Şimdi Ara

Pandev - Dzemaili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yönetimin elinde Prandelli'ye karşı koz olsun diye Pandev ve Dzemaili'ye şans verilmiyor.Elinde Pandev gibi zeki ve fırsatçı bir golcü varken kim Umut kazmasını oynatır. Dzemaili ve Hamit'i kıyaslamıyorum bile. Tabi bunda hocanın Türk oyuncu hayranlığıda var. Bu adamlar ağzıyla kuş tutsa yine 11 başlamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu akşamki 11i böyle olur yüksek ihtimal

Muslera

Sabri chedjou koray olcan

Selçuk hamit

Bruma sneijder yasin

Umut

Yedeklerde sinan.tarık, Yekta,dzemaili,emre,telles,pandev

• Büyük ihtimalle böyle çıkar

• Selçuk dzemaili yapsa daha iyi pandevde sneijderle anlaşabilir en azından ayağında top tutar umuta gelince atak bitiyor genelde

• Kesinlikle katılıyorum. Sneijder ve Pandev çok uyumlu bir ikili olur. Keza Dzemaili ve Selçuk'ta.

• umut mümkünse tribünden izlesin bu adamın sahada olması futbola hakaret
  • Eskiden pres yapardı şimdi onuda yapamıyor. Olurda arka direkte boş kalır diye oynatıyor herhalde hoca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

umut mümkünse tribünden izlesin bu adamın sahada olması futbola hakaret

Mümkün değil.

• Dzemaili-Pandev şansı hakkediyor, inatla oynatmıyor. Bence yönetimin belli istekleri var...

Düşünüldüğünde Sabri sürekli a2'de olmasına rağmen yeni Hamza hocanın gelişiyle forma giydi, pandev-Dzemaili bölgelerinde eksik olduğunda bile denenmedi.

Kadıköy'de Umut-Burak çıkan Hamza hoca iç sahada Burak yokken Pandev-Umut bile denemedi.

Bu durum bir ara Amrabat içinde yapıldı, adam ne oynarsa oynasın yönetim istemeyince kadroda tutulmadı.
  • Bunlari biz goruyoruz da, teknik heyet neden gormuyor? Ya da goruyorda farkli bisey mi var isin icinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Dzemaili-Pandev şansı hakkediyor, inatla oynatmıyor. Bence yönetimin belli istekleri var...

Düşünüldüğünde Sabri sürekli a2'de olmasına rağmen yeni Hamza hocanın gelişiyle forma giydi, pandev-Dzemaili bölgelerinde eksik olduğunda bile denenmedi.

Kadıköy'de Umut-Burak çıkan Hamza hoca iç sahada Burak yokken Pandev-Umut bile denemedi.

Bu durum bir ara Amrabat içinde yapıldı, adam ne oynarsa oynasın yönetim istemeyince kadroda tutulmadı.

Ayni durum Sinan Gumus icinde gecerli, inatla oynatilmiyor. Bugun baktim yine kadrodan cikarilmis. Umut Bulut'un Fb macinda 90 dakika sahada kalmasinin, hatta ilk 11de ne isi oldugunun hic bir aciklamasi olamaz. Yazik, Sinan gibi gelecegi olabilecek hizli, kuvvetli ve yetenekli bir oyuncunun bu kadar kazmanin arasinda sans dahi bulamamasinin ardinda ben kesinlikle bir art niyet yada bizim yeni cerilerin parmagi oldugunu dusunuyorum.

Biri bana lutfen aciklasin, Umut Bulut takima ne katki yapiyor da Sinan Gumus tercih edilmiyor?

Bizde hala su sacma sapan mantik var, o da ''Genc Oyuncu''.. Tecrubesiz, pismesi gerek diyerek yedek kulubesine yada alt takimlarda perisan ediyorlar, futbola ve takima kusturuyorlar.

Cok eskiye gitmeye gerek yok, Anderlecht o genc oyuncularla bize neler yapti bir hatirlayin. Artik kokorec olmus ihtiyarlari izlemekten, mideme agrilar giriyor. Tecrubeli oyuncular dedigimiz bir cok oyuncunun bizi nasil kanser ettigini iyi hatirlayin.

Artik Hamit'li ve Umut Bulut'lu kadroyu gorunce maci izleyemiyorum.

Maalesef basimizdaki Hoca'da bunlari goremiyor, sadece isimlerinden dolayi oynatiyor. Kusura bakmasin Hamza Hoca ama onunda Gs macerasi cok uzun surmeyecek boyle devam ederse. Buyuk ustadi Fatih Terim'in hatalarina devam ediyor. He diyeceksiniz ki egosu yok, tamam egosu yok ama kontrolu de yok. Kenardan maci nasil izledigini, oyuna nasil mudahale edemedigini her mac goruyoruz maalesef.

Futbol amatoru, sozde profesyonellerle bu is olmaz, yurumez. Elestirilecekler listesi o kadar uzun ki yaz yaz bitmez, konusu dondukce not dusuyorum surekli fakat gonul verdigimiz takimin yada takimlarin bu denli amatorce yonetilmesini kabul edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Dzemaili-Pandev şansı hakkediyor, inatla oynatmıyor. Bence yönetimin belli istekleri var...

Ayni durum Sinan Gumus icinde gecerli, inatla oynatilmiyor. Bugun baktim yine kadrodan cikarilmis. Umut Bulut'un Fb macinda 90 dakika sahada kalmasinin, hatta ilk 11de ne isi oldugunun hic bir aciklamasi olamaz. Yazik, Sinan gibi gelecegi olabilecek hizli, kuvvetli ve yetenekli bir oyuncunun bu kadar kazmanin arasinda sans dahi bulamamasinin ardinda ben kesinlikle bir art niyet yada bizim yeni cerilerin parmagi oldugunu dusunuyorum.

Biri bana lutfen aciklasin, Umut Bulut takima ne katki yapiyor da Sinan Gumus tercih edilmiyor?

Bizde hala su sacma sapan mantik var, o da ''Genc Oyuncu''.. Tecrubesiz, pismesi gerek diyerek yedek kulubesine yada alt takimlarda perisan ediyorlar, futbola ve takima kusturuyorlar.

Cok eskiye gitmeye gerek yok, Anderlecht o genc oyuncularla bize neler yapti bir hatirlayin. Artik kokorec olmus ihtiyarlari izlemekten, mideme agrilar giriyor. Tecrubeli oyuncular dedigimiz bir cok oyuncunun bizi nasil kanser ettigini iyi hatirlayin.

Artik Hamit'li ve Umut Bulut'lu kadroyu gorunce maci izleyemiyorum.

Maalesef basimizdaki Hoca'da bunlari goremiyor, sadece isimlerinden dolayi oynatiyor. Kusura bakmasin Hamza Hoca ama onunda Gs macerasi cok uzun surmeyecek boyle devam ederse. Buyuk ustadi Fatih Terim'in hatalarina devam ediyor. He diyeceksiniz ki egosu yok, tamam egosu yok ama kontrolu de yok. Kenardan maci nasil izledigini, oyuna nasil mudahale edemedigini her mac goruyoruz maalesef.

Futbol amatoru, sozde profesyonellerle bu is olmaz, yurumez. Elestirilecekler listesi o kadar uzun ki yaz yaz bitmez, konusu dondukce not dusuyorum surekli fakat gonul verdigimiz takimin yada takimlarin bu denli amatorce yonetilmesini kabul edemiyorum.

+1
    Adam süper lig tecrübesini A2 de mi kazanacak yoksa kulübede mi? Oynatmazsan, süre vermezsen tabiki tecrübe kazanmaz.

Aynı şey Pandev ve Dzemaili içinde geçerli. Kupa maçında özellikle Dzemaili formayı ne kadar istediğini gösterdi. Adamın şevkini kırmaya gerek yokki. Kondisyonunu ve maç eksiğini de yine kulübede bekleyerek mi kapatacak??? 90 dk. oynat demiyor ki kimse? Güçleri 45 dk. yetiyorsa 45 dk, 30 dk yetiyorsa 30 dk. oynat.

Son olarak saha kenarından oyunu okuma sıfır. Bu yüzden de müdahale etmiyor, edemiyor yada geç müdahale ediyor. Ki bu oyuncu değişikliklerinin ne kadar doğru olduğu tartışılır. 1-0 geridesin gol atmak gerekiyor ama oyuna Emre'yi alıyor. Topu alıp götürecek, gol pozisyonuna girecek bir Bruma ve Sinan girmiyor. İlginç gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.