Şimdi Ara

pandie - Tüm Deneme Netlerim ve Soru & Cevap (2021 Y-Say: 2.7k) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
11
Favori
3.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda yazdım önerdiğim denemeleri. Çeşitlilik görmek için yarıda bıraktığım denemeler var baya ama evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam netleriniz baya moralimi bozdu o yüzden sınavla alakalı bir şey sormayacağım :( bilkent'te hayatta kalmaya çalışıyorum'u neden dediniz ekonomik meseleler mi? ben de düşünüyorum da bilkenti gelirse 2k falan veriyorlardı sanırım cazip duruyordu. yetmiyor mu

• Hocam o netler ne ya öyle. Ben seneye 110-70 ile başlasam daha da çalışmazdım ama yine de baya iyi korumuşsunuz motivasyonunuzu. Çok iyi bir sonuç

• pandie kullanıcısına yanıt
    sol üstteki defterler ne onlar ve aydın ayt biyo sb ve denemesi nasıl ? tyt tarih ve coğrafyadan sb mi çözdün ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 7 Mayıs 2022; 18:43:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizin tablonuzda da gördüm bir süre 95 100 de takılı kalmışsınız sonra 105 üstünü görmüşsünüz
    aynı nette ben de takılı kaldım özellikle 165 dk olduğu için sınav biraz daha arttırmak istiyorum siz bu artışı nasıl sağladınız. Simdiden teşekkürler

• Sol üstteki defterler ALES - YGS - LYS çıkmışlar. Aydın ayt biyo sb güzel tavsiye ederim ufak tefek müfredat dışı olsa da. Denemesini çok beğenmemiştim galiba neden hatırlayamadım şu an maalesef. Tyt coğrafyadan 3D'yi çözdüm. Mezunların kitapları arasında birey b coğrafyayı bulup onu gömmüştüm sadece ilk konuları çözdüm galiba onda da. Tyt tarih en zayıf noktamdı, onun için de bs sb almıştım fakat boş kaldı sanırım o kitap. Benim hocam Ramazan Yetgin video'larını izledim ondan zaman kalmadı zaten sb'ye, deneme ilerledim sonra da.

• Moral bozmak için atmadım hocam sorunuz varsa çekinmeyin   Bilkent 1600TL + yurt sağlıyor. Dışarıdan birkaç ek daha alıyorum ekonomik olarak rahatım diyebilirim (şu koşullarda ne kadar rahat olunabiliyorsa?). Psikolojik/akademik olarak demiştim daha çok. Henüz 1. dönemimi bitiriyorum bölümde fakat iş yükünü, acımasız notlandırmaları gördükçe umutsuzluğa düşüyor insan. Ben bir de ekstra ders çektim ve açıkçası kaldıramayacağım yükün altına girdim, onun da yoğunluğu ile bazen zombi gibi geçirdiğim haftalar oluyor. Önümdeki senelerin de hep bu tempoda geçmesini istemiyorum, kendime daha çok zaman ayırmak istiyorum fakat ileride okulun kolaylaşacağını da düşünmüyorum açıkçası. Bu tür bazı endişeler hocam.

• Teşekkürler :) Hiç bitmeyecek gibi gelen, upuzun 2 seneydi benim için. Muhtemelen o disiplini sağlayabilecek kadar da sağlam değilim artık  

• Bol bol deneme çözdükçe zaten soru tiplerini ezberliyorsunuz ve hızlanıyorsunuz, genel olarak bu şekilde artmıştır zaten fakat kritik nokta varsa o tyt matematikteki gelişimim olabilir. Tyt matematikten hep korkmuşumdur zaten fakat denemelerine başladıktan sonra gelen özgüvenle daha pratik olmaya başladım. Aklıma gelen başka bir nokta, listenin başına bakarsanız tyt fen netlerim çok dalgalı ve genelde düşük geliyordu. Başta soruları emin olmadan işaretlerdim, branş denemelerine yoğunlaştıktan sonra çerez gibi gelmeye başladı. Sonlarda da 18 üstüne sabitlemişim zaten. Kendimi çok tekrarladım ama kısacası uzun bir süre tüm günümü denemelere harcamıştım, asıl gelişimimi orada sağladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandie -- 7 Mayıs 2022; 19:21:43 >

Anladım hocam çok teşekkür ederim. Allah kolaylık versin istediğiniz gibi olur umarim her şey. Aşarsınız yaparsınız. Bir de makine sanırım abartildigi kadar zor bir bölüm irregulara geçmeyip kafa tatili yapsanız da olurmuş fakat siz bunlari zaten düşünmüşsünüzdür. Başarılar dilerim kariyerinizde :》

• Çok teşekkürler :) Yani iki türlü de ideal değildi benim için, hazırlıkta çok sıkılıyordum ve bir dönem daha katlanabileceğimi düşünmedim. Zaten bildiğim şeyler için günümün yarısı çöpe gidiyordu diye düşünüyordum fakat en azından tamamı gitmiyormuş diyorum şimdi  Hazırlıkta zaten devamsızlık çok katı, 2 ay boyunca 20 saat devamsızlık hakkınız var ve 5'i geçtiyseniz covid olsanız kurda kalıyorsunuz falan. Onun haricinde şu an öğrendiğim şeyler daha keyifli diyebilirim. Ama değdi mi, bilmiyorum.

• bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt

Çok hatırlamıyorum da genelde türkçeden yanlışım çok çıkıyordu. Türkçem teogdan beri iyi değil zaten, çalışmama rağmen pek bir şey fark etmiyor. Deneme çözünce netlerim iyileşmişti ama sınavda batırdım tabii ki de   Kitap da okudum lisede ama bence Türkçe için bir sihirli güç lazım :D. Hiç deneme çözmeden iyi yapanlar oluyor ben deneme çözmeme rağmen ortalama seviyedeydi Türkçem.

• bu zamanlar eksik gedik ne vardi hocam netleriniz vs.

• bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt

Özelden yaz istersen konuyu dağıtmamış olalım  

• Estağfurullah furkyleon hocam   

• tamamdır yazdım

Çok sağ olun bir gün bize de böyle başlık açmak nasip olur umarım

•  

•  

• Hocam TYTde 100 den çok zor deneme olmadıkça düşmüyorum 105 107 civarı görüyorum genelde fakat ayt kısmında problemlerim var mat 35 üstü geliyor genelde 38 2 37 3 civarı yapabiliyorum fakat fende fix olarak 11 yanlış 12 yanlış yks2021de de 12 yanlış fenim vardı fakat o zaman 9u fizikti şimdi dengeli dağılıyor hep 3er 4er yapıyorum her birinden yani anlayacağınız 68-70 leri ve 70 üstünü görmek istiyorum fakat 62 63lerde geziniyorum hep ayt fen adına ne önerebilirsiniz bana fizik özellikle kanayan yaram.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.