Şimdi Ara

pandora batarya nerede bulunur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baslıktada belırttıgım gıbı pandora batarya nerede bulabılırım

• spot ps3 ve psp satan dükkanlarda. ankarada olsan yerleri sayarımda profilinde istanbul yazıyor. dealextreme diye bir çin sitesi var ordanda alabilirsin ama gelmesi iki hafta sürer. gittigidiyorda flanda vardı yanlış hatırlamıyorsam...
  • benim bir sorum olacak psp 3006 aldım ancak orjinal batarya diye sahteyi kakaladılar.

benim batarya çok az gidiyor. üstünde 1200 mah 3.6 v yazıyor. yani sahtemi bataryam?

kalan süre de değişiyor.
  • sahtede olabilir orjinalde. orjinallerdede 1200mah 3,6 v yazar tabi 1800mah flanda var ama standart 1200mah 3,6v dir. kalan süre orjinaldede değişkenlik gösterir.
  • dün az gitmişti gece şarj ettim biraz önce tam 1.30 saat oynadım ful oyun %70 seviyesinde orjinal galiba değil mi

önceki nedense az gitti bunda 1.5 saat boyunca yüzde 100 den yüzde 70 e indi. daha sonralarda düşüş fazla artar mı orjinallerde? yani aynı hızlamı düşer hep yoksa bi seviyeden sonra daha hızlı mı ?

ama mutlu oldum süre normal değil mi?
  • söylemeyi unuttum dünkünde yani şarjı az gidende yaklaşık 1.5-2 saat gitmişti ekran parlaklığı sondaydı.

bugünkünde yukarda yazdığım sonuçlarda 1.5 saatte %70 seviyesinde şu an. ve ekran parlaklığı en azda normalmidir ekran parlaklığımı bu kadar etkilemiştiki_?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jagleoger

söylemeyi unuttum dünkünde yani şarjı az gidende yaklaşık 1.5-2 saat gitmişti ekran parlaklığı sondaydı.

bugünkünde yukarda yazdığım sonuçlarda 1.5 saatte %70 seviyesinde şu an. ve ekran parlaklığı en azda normalmidir ekran parlaklığımı bu kadar etkilemiştiki_?

teşekkürler

1,5saatte yüzde 70 ise 1 saat sonra 25 olabilir üstüne 10 dakika daha oynarsın yüzde 35 görürsün değişkenlik gösterebilir yani ama 1,5saatte yüzde 70 seviyesindeyse normal bir seviye. takma kafana büyük ihtimal orjinal. orjinal değilse bile rahat ol bi sorun çıkartmıyacaktır. diğer soruna gelince evet ekran parlaklığı oldukça etkilidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baran kardeş, psp ye müzik atarken pc'mden virüs bulaştı hafıza kartına magania. troja gamethief

bilirsin silemedim kartta pc dende tabi

psp ye etki edermi bozarmı yavaşlatırmı söyler misin.

birde şimdi denediğimde uyku modundayken , açma düğmesine basında hemen acılırdı anında. simdi ise bekleme yapıyor bu sırada da memory stick ışığı yanıyor. etki mi etti ne yapabilirim?

sadece hafıza kartına mı etki eder yoksa kartı çıkartıp temizlettikten sonra mı takayım psp ye?
    yoksa kalsada psp ye etkisi olmazmı ? cok tesekkürler
  • nerede bulabılırım bataryayı
  • up
  • elden almak istiyorsan psp satıcılarının olduğu yerlere falan git şehrine bağlı tabi, onlar seni yönlendirir hatta onlar bile yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkllr

baslıktada belırttıgım gıbı pandora batarya nerede bulabılırım

batarya konusunda yardımcı olabilirim ama büyük ihtimalle imzandaki z2300 e talip olurum
  • www.kule-teknoloji.com dan alabilirsin..........................
  • khalkedon da bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.