Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

internet uygulamaları harbiden sömürüyor şarjı

Ben inanmıyorum sen yalancısın...Madem yalancı sıfatına koyulmak istiyorsun..!!! 24 saat açık kalcak 10 msj 40 dk yatarken dizi izliyeceksin Hadi ortalamada 5 dk konuş..(5 gün sarj gidecekmiş bırak yaa):))) Gir abi hala polemiğe başka ispat ver bana:)) Bu yaptığını uygulayıpda bu telefondan bu kadar şarj perfonması alıyorsan Ne MutLu sana....

körmüsün bilmiyorum fakat yukarıda 5gün gitti fakat 1 seferlik diye yazmıştım dizi izlersem 2 izlemezsem 3 gün gidiyor diyede belirtmiştim yav bu kadar insan çıktı dedi bu kadar gidiyor diye hala uzatıyorsun anlamıyorum seni

Kör değiLim abi senn makinenin batarya ömrünün bu kadar gittiğini söylemen kör etti beni...Orda 2-3 saat demişsin pardon orda körmüşüm:) Bu dediklerin bir seferlikse o bi sefer BİR daha başına gelir inşALLAH...Benim telefonla deniyeceğim konuşmalarımı 25sn olarak tutacağım..10 msj 40 internet 24 saat açık tutup...Ne kadar gittiğini bende SS koyacağım veya elinden gelen herkez uyulayabilirse koysun..Hayırlı geceler abi gecen iyi olsun..

• Şarj konusunda pek bi sıkıntım yok benim. Gündelik kullanımımda (20 dk internet , 10 dk mesajlaşma ve menülerde dolasma filan) 2-3 gün rahat gidiyor. İlk aldığımda çok sıkıntılıydı, gündelik kullanımda 1 gün gidiyodu sadece.

• Buyrun Buda Benden. Normal Bir Kullanıcıyım.Günde 50 Mesaj Civarı. Biraz İnternet.Biraz Müzik. Gelen Aramaları Cevaplandırmak Vs.
  • ben günde rahat 300-400 sms atarım avea saolsun :) rahat bi 2 - 3 saatte telle konusurum avea saolsun :) sonra eve gelince 1-1.5 saatte internete bakarım telden daha önce bunu yaptıgımda 1 günde bittini yada bilemedin 1.5 günde bittini cok iyi biliyorum aynı işlemleri pandora ile yaptıgımda sarjın hala mevcut oldugunu ve 2 günü rahat rahat devirdine sahit oldum.sunriseyi ne cabuk sattınız demeyin ama biroltr den sonra en iyi sarj bunda gitti biroltr ni v40 üzerine sadece hack yaptıgı yazılım kadar sarj giden bi yazılım görmedim henüz ama pandora da bi o kadar iyi
    tesekkürler usta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TђunderstrucK

quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

quote:

quote:

Peki bunu yapmadan önce bilgisayarımızda bulunması gereken programlar nelerdir? İlk defa yapıyorum da.

yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

birader altta verdiğim adresteki 2. mesajı iyice oku ve aşağıdaki şartları sağlıyorsan;
    http://resim.donanimhaber.com/m_45360609/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45360609

1. kafana yatıyorsa,
    2. yeteneğin varsa (olablecek sorunları çözebileceksen bizim yardımımız ile),
    3. çıkacak sorunlar için cfw yapan insanları suçlayamayacaksan,
    4. tüm sorumlulukları alacaksan

yap, yoksa hiç bulaşma
    hem kendini hem de buradaki insanları rahatsız etme..

NOT.
    sertmi davrandım acaba

teşekkür ederim. Hayır sert davranmadınız sadece olacak şeylerde sorumluluğun yine üzerimde olduğunu söylediniz.

bu arada, başardım

güle güle kullan

• Arkadaşlar telefonuma pandorayı yükleyecem de benim şu anki yazılım v50.0006 (hackli). önce tele v52 yi kurup sonra ilk sayfadaki anlatılan yüklemeyi mi yapayım? yoksa doğrudan ilk sayfadaki kurulum dosyaları ile mi yükleme yapayım? (orj yükleme dosyaları açılınca 350 mb oluyor, burada verilen kurulum dosyaları 145mb civarı oluyor emin olamadım o yüzden.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo17.s

Arkadaşlar telefonuma pandorayı yükleyecem de benim şu anki yazılım v50.0006 (hackli). önce tele v52 yi kurup sonra ilk sayfadaki anlatılan yüklemeyi mi yapayım? yoksa doğrudan ilk sayfadaki kurulum dosyaları ile mi yükleme yapayım? (orj yükleme dosyaları açılınca 350 mb oluyor, burada verilen kurulum dosyaları 145mb civarı oluyor emin olamadım o yüzden.)

direk yükleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

ben günde rahat 300-400 sms atarım avea saolsun :) rahat bi 2 - 3 saatte telle konusurum avea saolsun :) sonra eve gelince 1-1.5 saatte internete bakarım telden daha önce bunu yaptıgımda 1 günde bittini yada bilemedin 1.5 günde bittini cok iyi biliyorum aynı işlemleri pandora ile yaptıgımda sarjın hala mevcut oldugunu ve 2 günü rahat rahat devirdine sahit oldum.sunriseyi ne cabuk sattınız demeyin ama biroltr den sonra en iyi sarj bunda gitti biroltr ni v40 üzerine sadece hack yaptıgı yazılım kadar sarj giden bi yazılım görmedim henüz ama pandora da bi o kadar iyi
    tesekkürler usta...

Benim bunları yapmam için 2 defa şarj olması lazım. O da 1 günde 2 kere! Şöyle mesajlar yazmayın valla şikayet edicem he İçim gidiyor bunları okurken

• Şu okunmuş Üflenmiş bataryaları görünce hakkadden insan kısganıyor yani..
  • 2009 mayısda almıştım ozamanki bataryalar için birinci kalite diyorlar
  • su surumun gozle gorulen sorunlarını bı yazarmısnız. yada rhatsız oldgunuz seylerı bgnmedınız
  • -Müzik çalar listeyi kaybediyor sık sık kütüphane yenile demek gerek..
    -Yeni flash dan sonra eski resimlerden bazısı açılmıyor silinmiyor..
    -Çok hızlı degil..
    -Uygulamalar kısayoluna girerken yavaş..
    -Bazı uygulamalar kurulamıyor dahili bileşen hatası veriyor..
    -Foto çektikten sonra bazen .. Zaten kullanılıyor hatası veriyor..

+Gayet istikrarlı..
    +Ses seviyesi çok iyi..
    +Batarya ömrü fena değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

-Müzik çalar listeyi kaybediyor sık sık kütüphane yenile demek gerek..
    -Yeni flash dan sonra eski resimlerden bazısı açılmıyor silinmiyor..
    -Çok hızlı degil..
    -Uygulamalar kısayoluna girerken yavaş..
    -Bazı uygulamalar kurulamıyor dahili bileşen hatası veriyor..
    -Foto çektikten sonra bazen .. Zaten kullanılıyor hatası veriyor..

+Gayet istikrarlı..
    +Ses seviyesi çok iyi..
    +Batarya ömrü fena değil..

yapma ya püff

• quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

-Müzik çalar listeyi kaybediyor sık sık kütüphane yenile demek gerek.. - Bu sorun bende hiç olmadı?
    -Yeni flash dan sonra eski resimlerden bazısı açılmıyor silinmiyor.. - Bunu halletmeye çalışacağım.
    -Çok hızlı degil.. - Kişiye göre değişir..(bence)
    -Uygulamalar kısayoluna girerken yavaş.. - Sanırım RamBlow veya AccelSwitch'ten kaynaklanıyor.
    -Bazı uygulamalar kurulamıyor dahili bileşen hatası veriyor.. - Daha öncede belirttiğim üzre yüklenemeyen uygulamaları bu yazılımla yüklenebilir hale getirip ekleyeceğim. (Yapabildiğim kadarını)
    -Foto çektikten sonra bazen .. Zaten kullanılıyor hatası veriyor.. - Çok çok nadir. Bende sadece bir kere oldu.

+Gayet istikrarlı.. - Evet
    +Ses seviyesi çok iyi.. - Evet
    +Batarya ömrü fena değil.. - Evet

Yarın forumda biraz aktif olabilirim, hadi bakalım. Alıntıyı okuyun. Kendi yorumumu kattım.

• coz sunların hepsını aangggggg
  • Nokia Photo Browser'ı kurarken de arıza çıkarıyor.
  • Şarj yüzünden yine tartışmaya başlandı
  • Bende haritaya girince menü ye atma sorunu var.1,2 tıklamadan sonra giriyo
    öneriler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627
    Bende haritaya girince menü ye atma sorunu var.1,2 tıklamadan sonra giriyo
    öneriler ?

Evet haritalardan sonra menüye atıyor...Ardarda girmeye çalıştığımda hiç giremiyorum artık...ilk başlarda giritordu...Reset attıktan sonra giribiliyorum artık
  • Aang umarım bunları mod vs. şekilde vermezde yeni bi fw şeklinde verir. Çünkü tam menü modu mesela bu yapioz ama olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.