Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefon bu yazılımı attıktan sonra hafıza kartını çıkarmadan telefon açılmıyor çıkarıp açıp sonra tekrar takıyorum kartı sizce neden ..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993

Beyler telefon bu yazılımı attıktan sonra hafıza kartını çıkarmadan telefon açılmıyor çıkarıp açıp sonra tekrar takıyorum kartı sizce neden ..?

yazılımı kurmadan once hafıza kartına format atmamandan olabilirmi
  • quote:

Beyler telefon bu yazılımı attıktan sonra hafıza kartını çıkarmadan telefon açılmıyor çıkarıp açıp sonra tekrar takıyorum kartı sizce neden ..?

garmin kurulumu tlf.da
  • karta formt atmadım garmin ndrive kurulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratilk

quote:

garmin kurulumu tlf.da

telefonu usb modunda bilgisayara bağlayın.
    1-"E:\sys\bin\CardRunner.dll" ile "E:\resource\plugins\CardRunner.RSC" dosyalarını cihazınızdan silin.

bu işlemi yaptıktan sonra kartı çıkarmadan da telefonunuzu açabileceksiniz.

Klasik bir durumdur.neticeyi bildirirseniz diğer arkadaşlarada yardımcı olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratilk -- 7 Ocak 2011; 20:56:57 >

• quote:

quote:

quote:

garmin kurulumu tlf.da

1-"E:\sys\bin\CardRunner.dll" ile "E:\resource\plugins\CardRunner.RSC" dosyalarını cihazınızdan silin.

Klasik bir durumdur.neticeyi bildirirseniz diğer arkadaşlarada yardımcı olucaktır.

daha once basima gelmisti kimse cozum bulamamisti. garmin ve ndrive kurduktan sonra pin ekrani gelmeden kapaniyordu telefon hic hafiza kartini cikarmayi denememistim formatla cozuyordum yarin 2 programida kurup dedigini yapicam. bu hatayi hangisi yapiyor garminmi ndrivemi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

quote:

quote:

garmin kurulumu tlf.da

daha once basima gelmisti kimse cozum bulamamisti. garmin ve ndrive kurduktan sonra pin ekrani gelmeden kapaniyordu telefon hic hafiza kartini cikarmayi denememistim formatla cozuyordum yarin 2 programida kurup dedigini yapicam. bu hatayi hangisi yapiyor garminmi ndrivemi ?

Garmin.

• Arkadaşlar smart settings diye kullanışlı bir program var v51 de kullanabiliyodum ama bu versiyonda neden çalışmıyor anlamadım. Çalıştırabilen varsa anlatırsa sevinirim. Bir de arkadaşlar bu cfw de java yüklü mü sonradan java runtime yüklemeye gerek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo17.s -- 7 Ocak 2011; 23:53:09 >
  • Garmin dosyaları hafıza kartına kopyaladıkdan hemen sonra kurmayın!

telefonu bır kere reset atın daha sonra dosya yönetıcısınden garmin .sis kurun.

bundan sonraki tel açılımlarında pin kodu sormama, donma olayı yaşanmayacaktır
  • Benim kafam karıştı. Şimdi öncelikle telefonumda halen painkiller cfw bulunmakta. Bu cfw'yi yüklerken öncelikle telefonumuza orijinal v52 dosyalarını yükleyip sonra üzerine modifiye edilmiş cfw dosyalarını yazıp flashlıyorduk. Genel mantık bu idi. Şimdi bu cfw için ilk mesajdan bir dosya indirdim: PANDORA_2ndEdition_Yeni_by_TLnY_3x4.rar ve fakat kurulum anlatımında rename edilecek dosyalardan bahsediliyor o dosya bu dosya değil sanırım. Ya kurulum anlatımında bir eksiklik var ya da ben okuduğumu anlamıyorum. Birisi detaylıca açıklayabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: supertac

Benim kafam karıştı. Şimdi öncelikle telefonumda halen painkiller cfw bulunmakta. Bu cfw'yi yüklerken öncelikle telefonumuza orijinal v52 dosyalarını yükleyip sonra üzerine modifiye edilmiş cfw dosyalarını yazıp flashlıyorduk. Genel mantık bu idi. Şimdi bu cfw için ilk mesajdan bir dosya indirdim: PANDORA_2ndEdition_Yeni_by_TLnY_3x4.rar ve fakat kurulum anlatımında rename edilecek dosyalardan bahsediliyor o dosya bu dosya değil sanırım. Ya kurulum anlatımında bir eksiklik var ya da ben okuduğumu anlamıyorum. Birisi detaylıca açıklayabilir mi acaba?

hiçbir eksiklik yok. ilk sayfadan v52 dosyalarını ve istediğin bir menü modunu indir anlatıma göre flashla

edit: burda videolu anlatımda varhttp://forum.donanimhaber.com/m_42917419/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Ocak 2011; 9:37:14 >

• Teşekkürler. Mesajdaki orijinal dosyaları görmemişim. Şimdi telefonuma başarıyla yükleyebildim. FW yi yüklemek için telefondaki işletim sisteminin v51 ya da 52 olması gerekiyor mu? Biraz önce kardeşimin telefonuna yükledim v51 var onda da ama failed to boot hatası aldım jaf'ta...
  • Enteresan "Fail to reboot the phone..." diyor kalıyor. Bu alet neden boot etmez ki fw sırasında? Telefon kırmızı bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supertac -- 8 Ocak 2011; 11:15:18 >
  • Bekliyoruz bakalım aang bugün bikaç geliştirmeyle yeni cfw vercekti umarım dogrudur:D
  • Fotoğrafların görünmemesi olayını çözdüm. Mesela bilgisayardan telefona attığımız klasör adı "yeni" ise telefona atınca "YENI" oluyor. Dosya yöneticisinden tekrar dosyanın ismini yeni olarak değiştirirseniz sorun kalmıyor
    Not: Sunrise'ye geçtim. Sunrise yokken bu süre zarfında Pandora kurulu iken bana çeşitli konularda yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn216 -- 8 Ocak 2011; 13:30:04 >
  • pandoradan çok memnum aga sunrise cezbetmedi beni yüklemeycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: -v60-

pandoradan çok memnum aga sunrise cezbetmedi beni yüklemeycem

hiç doktora filan gitmeyi düşünüyomusun sen bence ruhsal bi bozuklugun var senin.kendini kaba bi tabir olcak ama ezik hissediyosun ve herkes farketsin diye elinden geleni yapıyorsun.gördüğüm bu.
  • Tartışma çıkaracaksanız başka yerde çıkarın. Konu düzeninin bozulmasını istemiyorum.

mbjk lafım yalnızca sana değil v60'ta az değil yani Biliyorum niyetin kötü değil ama diğer arkadaş biraz tartışmaya meyilli biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 8 Ocak 2011; 20:00:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Tartışma çıkaracaksanız başka yerde çıkarın. Konu düzeninin bozulmasını istemiyorum.

mbjk lafım yalnızca sana değil v60'ta az değil yani Biliyorum niyetin kötü değil ama diğer arkadaş biraz tartışmaya meyilli biliyorsun

peki dostum kusura bakma.
  • V60 burayıda karıştırmış anlaşılan
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.