Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Aang67 sanırım kullandığın efekt bu olsa gerek

Bu videodaki effectleri bende sevmiştim çok hoşuma gitmişti şayet o sorunuda çözdüm ve şimdi tekrar bi sorun ile karşılaştım aslında sorun değil buda onun gibi bişey telefonu ilk açarken ekrana dokunduğunda altta "açmak için sürükleyin" yazısı var üstündede saat acaba nereden ayarlayabilirim o tür tuş kilidini??

Edit:Tamam buldum gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 9 Ocak 2011; 2:30:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

Orijinalden alıntı: vertigo.

quote:

quote:

Bu sunrise rtl ile pandora c6v20 arasında bi fark varmı orada herkez fark yok diyor..Fark yok diyenlerede kimse cvp vermiyor.. açıkcası bende fark göremedim ..hatta sunrise da ofis ve oyun ikonları klasör olarak gözüküyor:)

Çeşitli farklar var tabiki herkesin kullanım amacına göre farklılıklar var tercih meselesi bazıları için bu cfw uygunken bazıları için diğeri uygun oluyor..

ama tarafsız olmak gerekirse ikisini de kullandım iconlara tıklayınca tepkime süresi olarak kesinlikle pandora daha başarılı...

o çeşitli farklılıklar dediğin nedir? çok merak ettim!....

Amacım burada olay yaratmak değil sözlerimi ters anlıyorsunuz.
    Pandoranında kendine göre avantajları var.Sunrise'ın de kendine göre avantajları var.
    Ama şöyle bir bakarsak çoğu mod her ikisindede ortak.

Benimde amacım olay yaratmak değilki...O söylediğin farklılıkları öğrenmek maksadım..Ben bi fark göremedim açıkcası...Sen gördüğün ufak veya büyük ne gördüysen paylaşmanı ve herkesin paylaşmasını istedim ama kimseden çıtt yok..Ve sorumun cvbını alamadım fark şudur budur diye

• Üstüne basa basa söylüyorum pandora daha stabil kullanılıyor

Soru : Aang67 tema efekti videosu hızlandırılmışmı ne o yaldızlar o kadar hızlı hareket etmiyordu sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 9 Ocak 2011; 0:16:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Üstüne basa basa söylüyorum pandora daha stabil kullanılıyor

Soru : Aang67 tema efekti videosu hızlandırılmışmı ne o yaldızlar o kadar hızlı hareket etmiyordu sanki

+1
  • Galeri'yi sadece E: İmages'tan taratmak için ne yapabiliriz? MegaloManiax'ın verdiği MOD'u uyguladım geçerli olmadıda...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vertigo.

quote:

quote:

Bu sunrise rtl ile pandora c6v20 arasında bi fark varmı orada herkez fark yok diyor..Fark yok diyenlerede kimse cvp vermiyor.. açıkcası bende fark göremedim ..hatta sunrise da ofis ve oyun ikonları klasör olarak gözüküyor:)

Çeşitli farklar var tabiki herkesin kullanım amacına göre farklılıklar var tercih meselesi bazıları için bu cfw uygunken bazıları için diğeri uygun oluyor..

ama tarafsız olmak gerekirse ikisini de kullandım iconlara tıklayınca tepkime süresi olarak kesinlikle pandora daha başarılı...

o çeşitli farklılıklar dediğin nedir? çok merak ettim!....

Amacım burada olay yaratmak değil sözlerimi ters anlıyorsunuz.
    Pandoranında kendine göre avantajları var.Sunrise'ın de kendine göre avantajları var.
    Ama şöyle bir bakarsak çoğu mod her ikisindede ortak.

Benimde amacım olay yaratmak değilki...O söylediğin farklılıkları öğrenmek maksadım..Ben bi fark göremedim açıkcası...Sen gördüğün ufak veya büyük ne gördüysen paylaşmanı ve herkesin paylaşmasını istedim ama kimseden çıtt yok..Ve sorumun cvbını alamadım fark şudur budur diye

Ee sanrayz yükleyenler gelip tekrar burda bilgi vereyim demezki.. anladigim kadar ile fazla fark yok...

• quote:

Çok merak ettim Sunrise'da gördüğün sorun ne?Ben de üstüne basa basa söylüyorum Sunrise Pandora'dan daha hızlı.Ve stabillikleri aynı.Bir fark yok.

İşte böyle boş boş konuşup milleti yanlış yönlendiriyorsunuz.Tamamen psikolojik hareket ediyorsunuz.Sunrise ile Pandora'daki modların çoğu ortak farkındaysanız.İkisinin de birbirine üstünlükleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 9 Ocak 2011; 8:13:48 >

• beyler 2. ev ekranına nasıl geçiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993

beyler 2. ev ekranına nasıl geçiliyor ?

dokunarak sağ yada sol yaparsanız geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Bakın bakalım nasıl. Efekt geçişleri Remote Professional yüzünden telefonu kastırıyormuş gibi gösteriyor + Remote Professional telefonu bayağı bir kastırdı en fazla bu kadar çekebildim. Bakın bakalım nasıl

Selamlar, 01.01.2011 yazılımınızı eklemek istediğiniz özelliklerde varsa, bu şekilde değiştirerek verseniz çok makbule geçecektir .Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Aang67 sanırım kullandığın efekt bu olsa gerek

Alakası bile yok. Tamamen farklı.

quote:

Hayır hızlandırmadım kesinlikle. Kaydederken o şekilde kaydetmiş. Benimle alakalı birşey değil.

quote:

Orijinalden alıntı: a.arslan

Selamlar, 01.01.2011 yazılımınızı eklemek istediğiniz özelliklerde varsa, bu şekilde değiştirerek verseniz çok makbule geçecektir .Saygılarımla.

Artık geçti. Bu hafta komple sınavlarım var. Kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 9 Ocak 2011; 14:34:51 >

• 4*5 link neden yok acaba??
    bu hafta bnmde finaller var şimdiden başarılar
  • kaç tane oyun yükledim hiç biri açılmıyor pişman oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

kaç tane oyun yükledim hiç biri açılmıyor pişman oldum

Java yükledinmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

kaç tane oyun yükledim hiç biri açılmıyor pişman oldum

Java yükledinmi acaba

dünya oyun yükledim hiç sorun yaşamadım önce java yükle dedigi gibi pişman olacaksan ondan sonra ol

• arkadaşlar açılışta boş ram kaç görünüyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAG
    arkadaşlar açılışta boş ram kaç görünüyor acaba?

52mb bende...
  • phyton 1.9.7 yüklerken dahili bileşen hatası alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY
    quote:

Çok merak ettim Sunrise'da gördüğün sorun ne?Ben de üstüne basa basa söylüyorum Sunrise Pandora'dan daha hızlı.Ve stabillikleri aynı.Bir fark yok.

İşte böyle boş boş konuşup milleti yanlış yönlendiriyorsunuz.Tamamen psikolojik hareket ediyorsunuz.Sunrise ile Pandora'daki modların çoğu ortak farkındaysanız.İkisinin de birbirine üstünlükleri var.

İki cfwninde modlarının aşağı yukarı aynı olduğunu farkındayım (burnuma pis kokular gelmiyo değil.
    Bana boş konuşuyo deme yetkisini nerden alıyosun bilmıyorum kendine gel

• 5x4 bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.