Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY
    quote:

Üstüne basa basa söylüyorum pandora daha stabil kullanılıyor

Soru : Aang67 tema efekti videosu hızlandırılmışmı ne o yaldızlar o kadar hızlı hareket etmiyordu sanki

Çok merak ettim Sunrise'da gördüğün sorun ne?Ben de üstüne basa basa söylüyorum Sunrise Pandora'dan daha hızlı.Ve stabillikleri aynı.Bir fark yok.

İşte böyle boş boş konuşup milleti yanlış yönlendiriyorsunuz.Tamamen psikolojik hareket ediyorsunuz.Sunrise ile Pandora'daki modların çoğu ortak farkındaysanız.İkisinin de birbirine üstünlükleri var.

İki cfwninde modlarının aşağı yukarı aynı olduğunu farkındayım (burnuma pis kokular gelmiyo değil.
    Bana boş konuşuyo deme yetkisini nerden alıyosun bilmıyorum kendine gel

Boşver buraya adım neden attıysa gelmiş kendi yazılımının reklamını yapıyor..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

quote:

quote:

Soru : Aang67 tema efekti videosu hızlandırılmışmı ne o yaldızlar o kadar hızlı hareket etmiyordu sanki

Çok merak ettim Sunrise'da gördüğün sorun ne?Ben de üstüne basa basa söylüyorum Sunrise Pandora'dan daha hızlı.Ve stabillikleri aynı.Bir fark yok.

İşte böyle boş boş konuşup milleti yanlış yönlendiriyorsunuz.Tamamen psikolojik hareket ediyorsunuz.Sunrise ile Pandora'daki modların çoğu ortak farkındaysanız.İkisinin de birbirine üstünlükleri var.

İki cfwninde modlarının aşağı yukarı aynı olduğunu farkındayım (burnuma pis kokular gelmiyo değil.

Pandoraya geçiş yapıcam bende 4x5 gelirse yükliyecem...

• quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

quote:

quote:

quote:

quote:

beklemene gerek yok ki 5x4 grid dosyasını rof2ye gömeceksin sadece çok basit bir işlem geçen sayfaların birinde anlattım

• kullandığın cfwden memnunsan değiştirme ben pandoranın reklamını yapıyomuşum gibi bişey gelmesın akla ben hepsıni denedim pandoradan memnun kaldım.tercih meselesı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

quote:

quote:

quote:

quote:

beklemene gerek yok ki 5x4 grid dosyasını rof2ye gömeceksin sadece çok basit bir işlem geçen sayfaların birinde anlattım

Ben pek anlamıyorum hocam şuanda'da uğraşmak istemedim açıkcası

• Arkadaşlar bu yazılımı C5-03 içinde kullanabilir miyiz ?

http://forum.donanimhaber.com/m_45313667/mpage_1/f_/key_nokia%2Cc5-03//tm.htm#45770684

Hazır sormuş iken 5800x için geliştirilen uygulamaları C5-03 içinde kurabilir miyiz acaba ?
  • Madem bu kadar kolay neden hala 4x5 çıkmadı. Biriniz hayrına yapın da bi upload edin. Herkes tek tek program kurup mod yapamaz. Ben c6 mod yüklemiyorum prebnsip olarak. Çok sorun çıkarıyor.
  • Merhaba ,

ana ekranda kişiler varya kısa yol aramalar için ,
    işte onlara telefon numarası atayamıyorum

benden başka soran yok , demekki problem bende ,
    yeniden flash ladım telefonu ama hala aynı ,

sanırım biryerlerden bir ayar yapmam gerekiyor ,

kısa yollara isim atanmadığı gibi , atamaya çalıştığımda rehberden siliniyor , bu arada rehberim telefon hafızasında hali hazırda sim kart ta değil.

yardım lütfen...
  • Bu CFWşu anda ilk çıktığı hali gibimi yoksa üzerinde bazı düzenleme ve iyileştirmeler yapıldımı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptaskin

Merhaba ,

ana ekranda kişiler varya kısa yol aramalar için ,
    işte onlara telefon numarası atayamıyorum

benden başka soran yok , demekki problem bende ,
    yeniden flash ladım telefonu ama hala aynı ,

sanırım biryerlerden bir ayar yapmam gerekiyor ,

kısa yollara isim atanmadığı gibi , atamaya çalıştığımda rehberden siliniyor , bu arada rehberim telefon hafızasında hali hazırda sim kart ta değil.

yardım lütfen...

rehberde telefon hafızası seçili olsun düzelir.

düzelmedi mi?

kartvizitleri komple seç.

elk. kartvizitleri kopyala de.

diğer hafızayı seç.

telefonu kapat.

hard format at.

gel rehbere

elk. kartvizitleri kopyala de.

diğer hafızdan de.

sonra kısa yolları ata kesin düzelir.

• arkadaşlar,telefon pc ye takınca müzik listesinin kaybolmaması için alttaki linkteki dosyayı nokia file browserden yada rofs un içinden c-private-10202be9 un içine atın şarkı listesi kaybolmaz.(e:music klasöründen okur)
    http://www.multiupload.com/VWMQZCZGJ3

müzikçalardan menüye atmasını engellemek için alttaki linkteki dosyayı rofs içinden sys-bin dosyasına atıp yeniden flaş atmanız gerekir.
    http://www.multiupload.com/NONYF8OYFG

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

arkadaşlar,telefon pc ye takınca müzik listesinin kaybolmaması için alttaki linkteki dosyayı nokia file browserden yada rofs un içinden c-private-10202be9 un içine atın şarkı listesi kaybolmaz.(e:music klasöründen okur)

müzikçalardan menüye atmasını engellemek için alttaki linkteki dosyayı rofs içinden sys-bin dosyasına atıp yeniden flaş atmanız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

arkadaşlar,telefon pc ye takınca müzik listesinin kaybolmaması için alttaki linkteki dosyayı nokia file browserden yada rofs un içinden c-private-10202be9 un içine atın şarkı listesi kaybolmaz.(e:music klasöründen okur)

İndiriyorum hemen teşekkürler.

• bende uygulamalar açılmıyor birde zil alarm seslerinin seçerken desteklenmeyen biçin diyor bi yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tewfick

bende uygulamalar açılmıyor birde zil alarm seslerinin seçerken desteklenmeyen biçin diyor bi yardım edin

hard format.

Önce hafıza kartını rehberini yedekleyin. Sonra hafıza kartını biçimlendirin bir şekilde.

Sonra telefon kapalıyken.

Yeşil + Kırmızı + Kamera Tuşu + Açma kapama tuşuna aynı anda basılı tutun eller gelene kadar bekleyin hepsi basılı bir şekilde.

daha sonra ülkeler gelicek ordan "Türkiye + Ankara yada İstanbul " seçin tarih saat girdikten sonra telefon hazır.
  • Bende biri beni arayınca telefon 1,2 saniye çalışıyor. Ayarlardan baktım zil sesi türü:zil, zil sesini değiştirdim yine düzelmedi. Neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_2030

Bende biri beni arayınca telefon 1,2 saniye çalışıyor. Ayarlardan baktım zil sesi türü:zil, zil sesini değiştirdim yine düzelmedi. Neden olabilir?

derken
  • ellerinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Bende biri beni arayınca telefon 1,2 saniye çalışıyor. Ayarlardan baktım zil sesi türü:zil, zil sesini değiştirdim yine düzelmedi. Neden olabilir?

derken

şimdi şöyle söyleyeyim aynı sorun bende de oluyordu. hani sensörler açıkken arama gelir telefonu çevirirsiniz susar ya telefon. heh işte aynı öyle oluyor ama telefonu çevirmeden. sensör ile ilgili bir sorun var sanırım. zira sensör ayarlarında iptal edince düzelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

derken

şimdi şöyle söyleyeyim aynı sorun bende de oluyordu. hani sensörler açıkken arama gelir telefonu çevirirsiniz susar ya telefon. heh işte aynı öyle oluyor ama telefonu çevirmeden. sensör ile ilgili bir sorun var sanırım. zira sensör ayarlarında iptal edince düzelmişti.

Sensör ayarlarından "arama susturma"yı iptal edin,sorun kalmaz...

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.