Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_2030

Bende biri beni arayınca telefon 1,2 saniye çalışıyor. Ayarlardan baktım zil sesi türü:zil, zil sesini değiştirdim yine düzelmedi. Neden olabilir?

derken

şimdi şöyle söyleyeyim aynı sorun bende de oluyordu. hani sensörler açıkken arama gelir telefonu çevirirsiniz susar ya telefon. heh işte aynı öyle oluyor ama telefonu çevirmeden. sensör ile ilgili bir sorun var sanırım. zira sensör ayarlarında iptal edince düzelmişti.

Sensör ayarlarından "arama susturma"yı iptal edin,sorun kalmaz...

Evet iptal ettim düzeldi sağolun

• öncelikle ustam ellerine sağlık kurdum fakat ovi mapsı ovi suite programı ile güncellemek istediğimde yüklemiyor yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
  • aang ramblow deneme sürümümüydü acaba bende deneme süreniz bitmiştir hatası verdi bugun itibariyle tekrarmı kurmam gerek nasıl aktif yapıcaz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: judgedred

aang ramblow deneme sürümümüydü acaba bende deneme süreniz bitmiştir hatası verdi bugun itibariyle tekrarmı kurmam gerek nasıl aktif yapıcaz acaba?

http://www.maxi************cep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/cellphonesoft-ramblow-v1-30-s60v3-s60v5-symbianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-420637.html

Bu linki inceleyin. Kayıt bilgileri kısmını okuyun

quote:

Orijinalden alıntı: lsengul

öncelikle ustam ellerine sağlık kurdum fakat ovi mapsı ovi suite programı ile güncellemek istediğimde yüklemiyor yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

OVI Maps son sürüm. Güncelleyemezsiniz. Ayrıca dahili bileşen olarak eklediğimden OVI Maps'ın yeni sürümü çıksa dahi yükleyemezsiniz. Yeniden flaş atmanız gerekir.

• saolasin aang sorun cözülmüştür
  • aang üstat cfw de efektleri açıp direk menüden ayarlara girerken en az 3 saniye bekliyor neden sunrise de de var
  • c6v20 yazılımından orjinal v52 yazılımına geçmek için yapılması gereken diye bi link varmı acaba? Veya bilen vrsa anlatımını paylaşabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

c6v20 yazılımından orjinal v52 yazılımına geçmek için yapılması gereken diye bi link varmı acaba? Veya bilen vrsa anlatımını paylaşabilirmi?

herhangibir v52 fwsinin dosyalarını indir jaf programıyla pandorayı kurduğun gibi kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

c6v20 yazılımından orjinal v52 yazılımına geçmek için yapılması gereken diye bi link varmı acaba? Veya bilen vrsa anlatımını paylaşabilirmi?

herhangibir v52 fwsinin dosyalarını indir jaf programıyla pandorayı kurduğun gibi kur

ama orjinali kurmak frklı diye duydum Serhat arkadaşımız öyle dedi şuan onlineda değil...Jafla kurarken user in diye seçenek vr onu seçip telin rengine göre seçenek çıkacak felan dedi tam anlıyamadım bende..O yüzden buraya yazayım dedim..Dediğiniz türdede oluyormu renk olayı nasıl olacak?
  • google maps sizce çalışıyormu arkadaşlar bende açılma esnasında kapanıyor google maps sürümü ile alakalı olabilirmi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lsengul
    google maps sizce çalışıyormu arkadaşlar bende açılma esnasında kapanıyor google maps sürümü ile alakalı olabilirmi teşekkürler

Evet çalışıyor..
  • Arkadaşlar film izlerken telefonumda donmalar oluyor ve 15,20 dk sonra telefon kendini resetliyor, pandoradan önce böyle bir sorunum yoktu . Benden başka bu sorunu olan varmı acaba? Nasıl düzeltirim. Filimleri FormatFactory programıyla ceviriyorum.
  • Film izlerken telefonun resetlemesi cfw ile alakalı değil.film izlerken telefon çok ısınıyo ve bazen resetliyo bunu kimse duzeltemez senden başka ara ara dinlendır telefonu 45 dakikada bi 2 dakika oda başka bişey calısmıyosa telefonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: apache131

Arkadaşlar film izlerken telefonumda donmalar oluyor ve 15,20 dk sonra telefon kendini resetliyor, pandoradan önce böyle bir sorunum yoktu . Benden başka bu sorunu olan varmı acaba? Nasıl düzeltirim. Filimleri FormatFactory programıyla ceviriyorum.

filim izlemeye başlarken bütün uygulamaları kapat.

telefonu bi kapat aç öyle başla izlemeye.
  • @Aang67 ya da Tolunay,
    Yazılımın adı PANDORA yerine "KÜRKÇÜ DÜKKANI" olsun.
    Başkalarını da deneyeyim diyenler, dönüp dolaşıp PANDORA'ya geliyor.
    ( Ben de dahil ! )
  • Film izlerken resetlemenin yazılımla bir alakası olmaması gerek. Herhangi birşeye dokunulmadı o konu ile ilgili.

quote:

Orijinalden alıntı: sagun18

@Aang67 ya da Tolunay,
    ( Ben de dahil ! )

Yazarken iyi niyetle mi yazdın anlamadım. Herneyse
  • Beyler hangisini indireceğiz ? Ikincisi jaf mi kullanacağız sadece ? Sorun çıkarsa orijinal sürüme jaf ile geri dönüyor mu ? Daha önce jaf kullandm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

@Aang67 ya da Tolunay,
    ( Ben de dahil ! )

Elbette iyi niyetle yazdım.
    Yazılımının bir kusuru olmasa da hovardalık edip,
    "Şunu da deneyeyim, şuna da bakayım, belki bu daha iyidir." deyip, sağa-sola baksak da... Kafamızı duvarlara vurup ...
    Dönüp dolaşıp yine buraya geliyoruz, Pandora'ya.
    Çünkü PANDORA gerçekten çok iyi, diğerlerinden pek bi eksiği yok.(Ya da bana göre ÖNEMLİ olabilecek bir eksiği yok.)
    Ve şarj süresi mükemmel! Telefonu aldığımdan beri hiç 3. güne geçtiğimi hatırlamıyorum. PANDORA'YA KADAR!
    Düzeltme:Açıklama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 14 Ocak 2011; 22:09:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

@Aang67 ya da Tolunay,
    ( Ben de dahil ! )

Elbette iyi niyetle yazdım.
    Yazılımının bir kusuru olmasa da hovardalık edip,
    "Şunu da deneyeyim, şuna da bakayım, belki bu daha iyidir." deyip, sağa-sola baksak da... Kafamızı duvarlara vurup ...
    Dönüp dolaşıp yine buraya geliyoruz, Pandora'ya.
    Çünkü PANDORA gerçekten çok iyi, diğerlerinden pek bi eksiği yok.(Ya da bana göre ÖNEMLİ olabilecek bir eksiği yok.)
    Ve şarj süresi mükemmel! Telefonu aldığımdan beri hiç 3. güne geçtiğimi hatırlamıyorum. PANDORA'YA KADAR!
    Düzeltme:Açıklama.

Kürkçü dükkanı.. bu iyi..

• hocam bu yeni efektli sürüm ne zaman gelir ?
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.