Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bikaç güne bu sorunları da kurutursun ...hadi hayırlısı..
  • Evet çalıştı
  • teşekkürler üstad ellerine sağlık
    herşey suan normal
    zaten ingilizcesini kullanıyordum
    %15'i ingilizce varsın olsun
  • Yapılanların listesini konuya ekleyeyimde yüzünüz gözünüz açılsın
  • Vay hayırlı olsun .. Bilgisayar başına oturunca deneyeyim. ,. Bide dangerus un türkçeleştirdigi day hand klavyeyle danedinizmi türkçe sorunu o şekilde çözülür belki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 17 Kasım 2010; 16:38:56 >
  • Teşekkürler, evet düşündüm onu. O şekilde çalışması gerek. Ama bu şekilde de Qwerty klavye büyük oluyor fena değilmiş
  • aang pm attım.

memlekete hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

aang pm attım.

memlekete hayırlı uğurlu olsun

Aynen TIMERIDER üstadım mükemmel bir çalışma hayırlı uğurlu olsun 4*4 menü eklenince yarın kendi pc'ne geçince yüklüyeceğimn hızlı ve modifiye olmuş şarjı iyi giden harika bir FW (istediğimden-aradığımdan daha fazlası) ellerine sağlık Aang üstadım...

• Teşekkürler indiriyorum..

deneyelim hocam başarılar ,
  • Kurdum eline sağlık güzel olmuş yalnız yıldızkare 0000 kare yapdıgımda çıkan yazılım sürüm tarihi diğerlerinden farklı geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Kurdum eline sağlık güzel olmuş yalnız yıldızkare 0000 kare yapdıgımda çıkan yazılım sürüm tarihi diğerlerinden farklı geldi bana

Takılma ona, N97 transformasyon pakedi var, o bölümü komple N97 olarak gösteriyor.

Edit: Maxi'de iftira atan arkadaş sen misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 17 Kasım 2010; 18:04:27 >
  • temalar aynımı peki içindeki yine,yoksa pandoradaki temalarmı yoksa,4x4,4*5 i ne zaman eklersin
  • İçindeki temalar; Nokia Theme White, Horizon Black Lite, Petrol Blue, Fuchsia Pink, Dark ve Light

Diğer menüleri de bugün ekleyeceğim. 4x4 hazır, birazdan Multiupload aracılığı ile konuya ekleyeceğim.
  • pandoradaki n series temalarınıda ekleseydin keşke
  • 1 KB daha ekleyecek yer kalmadı rofs2'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Kurdum eline sağlık güzel olmuş yalnız yıldızkare 0000 kare yapdıgımda çıkan yazılım sürüm tarihi diğerlerinden farklı geldi bana

Takılma ona, N97 transformasyon pakedi var, o bölümü komple N97 olarak gösteriyor.

Edit: Maxi'de iftira atan arkadaş sen misin?

iftira derken ben dedim neden çaldınız diye

• 0.22 mb boş alam kalmış n atsam acaba :) eline sağlık

Ekleme : Yazma Dİlini Tan vietmidir o seçince Klavyede Türkçe Karakterl Çıkıyor ö ç ş ğ ü
    Ben Yüklemeden Önce Yazılımda Bi kaç değişiklik Yaptım
    Eski C6 modundaki PtiQwertyTurkish isimli dosyayı bu yazılıma attım acaba ondanmı Tr Karaktler geldi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 17 Kasım 2010; 19:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

0.22 mb boş alam kalmış n atsam acaba :) eline sağlık

Birşey atacaksan kurulumdan sonra at bence. O kadar boş alan kalmasının sebebi bazı zil seslerini silmemden kaynaklanıyor yoksa 1 MB a yakın yer gerekecekti.
  • Yukarı yazdım Bende Klavyede Türkçe Karakterler var ( Tam Ekran klavyede ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 17 Kasım 2010; 19:15:51 >
  • QWERTY klavyede Türkçe karakter var olarak gözüküyor olabilir. Birde Alfanumerik klavyede dene istersen

QWERTY klavye C6 yazılımına sonradan eklendiğinden arada bug oluşuyor sanırım ve Vietnam dilinde Türkçe karakterler çıkıyor. Bundan dili eklediğimden beri haberim vardı.

Ayrıca Vietnam dilinin QWERTY desteği yok bu yüzden QWERTY Vietnam Dilinde açıkken alfanumerike aldıktan sonra QWERTY'ye geçiş yapabilmek için yine İngilizce'yi seçmek gerekiyor. Yazma dilinin olduğu dosyayı bulabilsem çok iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 17 Kasım 2010; 19:21:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.