Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alfanumerikde Thai Dİlinde Yok tr karakterler ingilizce seçince Çıkıyor Bazı Tr Karakterler değişik Bi şey Olmuş Yazılım
  • Yahu TR Karakter olmasının sebebi o dilin o karakterleri içeriyor olmasından kaynaklanıyor. Ortada tuhaf bir durum yok. İngilizce dilinde Türkçe'deki çoğu karakter kullanılıyor o zaman İngilizce çok tuhaf bir dil?

Açıklamayıda üst mesajımda mesajı düzenleyerek yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 17 Kasım 2010; 19:23:34 >
  • yazma diline Türkçeyi Getirdim Ama Bu seferde Menulerin Çoğu İngilizce Oldu :) değişik Bi Şey Oldu
  • Yazma dili dosyalarının adlarını verebilirsen ben icabına bakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

yazma diline Türkçeyi Getirdim Ama Bu seferde Menulerin Çoğu İngilizce Oldu :) değişik Bi Şey Oldu

bunlar bir yıldızın doğum sancıları idare edin aang pm attım.
  • bi kaç gün aang yaptığı gibi kullanayım ama Her zaman Müziğe Ovi Music kısayolunu Koyuyorsunuz Her Fw denemeden Önce Onu Kaldırıp Yerine TTpod u Eklemek ile Uğraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 17 Kasım 2010; 20:09:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

yazma diline Türkçeyi Getirdim Ama Bu seferde Menulerin Çoğu İngilizce Oldu :) değişik Bi Şey Oldu

bunlar bir yıldızın doğum sancıları idare edin aang pm attım.

Sanırım TIMERIDER ve Aangn üstadlar berabeer dil dosylarını düzenliyorlar kolay gelsin değerli arkadaşlar...

• O dediğin için mod vardı. Dailymobile'da Official C6 mods başlığı altında bulabilirsin LCG Jukebox vardı, TTPOD varmı hatırlamıyorum ama çok basit bir şekilde eklersin. XML dosyasındaki UID'i değiştireceksin sanırım. Dosyayı açıp bakmadım ama büyük ihtimal dediğim şekilde ki öyleyse basittir zaten.

@estami şimdilik yazma dili ile uğraşıyoruz. Dil işine yazma dilini halledersem gireceğim. Ki o zaman %100 Türkçe kullanabileceksiniz.(Eğer olursa)

@Orochi şu yazma dili dosyalarını bulabildiysen verirmisin demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 17 Kasım 2010; 20:14:11 >
  • Aaug67 tel süper oldu eline sağlık tekrar müzikleri gösteremedim ilk sonra onuda hallettim şuan süper oldu çok hızlı açıkcası

Yalnız aklıma takılan yazılım özelliklerine bakınca n97 rm555 diyor ya bu v60 çıkdıgında wifi ile veya nsu ile direkt güncelleme yapılmaz sanırım doğrumudur orj 5800 yazılımı atıp sonramı geçebilirim v60 çıkdığında onu tam anlayamadım?
  • v51 olmayan, yani C6/N97'nin hiçbirinde güncelleme yapamazsın. Telefonu suda boğmak gibi olur. Ya flaş atacaksın yeni yazılım dosyalarıyla yada v51'e dönüp NSU veya telefondan güncellersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

@estami şimdilik yazma dili ile uğraşıyoruz. Dil işine yazma dilini halledersem gireceğim. Ki o zaman %100 Türkçe kullanabileceksiniz.(Eğer olursa)

Umarım olur ah keşke kendi pc'mde olsamda yükleyebilsem kıskandım yükleyenleri neyse yarına ne kaldı belki o zamana kadar % 100 Türkçe olur Tımerider ile sen kafa kafaya halledersiniz diye umuyorum kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

v51 olmayan, yani C6/N97'nin hiçbirinde güncelleme yapamazsın. Telefonu suda boğmak gibi olur. Ya flaş atacaksın yeni yazılım dosyalarıyla yada v51'e dönüp NSU veya telefondan güncellersin

Tamam anlaşıldı şimdi
  • şair estami sen şimdiden şiiri hazırla aang67 kardeşim çok çalışıyor iyi birşey çıkacak büyük ihtimal.Bende kendisine lojistik destekte bulunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

şair estami sen şimdiden şiiri hazırla aang67 kardeşim çok çalışıyor iyi birşey çıkacak büyük ihtimal.Bende kendisine lojistik destekte bulunuyorum

Tamamdır Timerider ve Aang üstadlar şirinizi hazır bilin siz ortaya dediğiniz gibi çok iyi bir FW çıkartın bu emeğe ve çalışmaya şiir değil destan yazarım ben....

Kolay gelsin ellerinize sağlık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 17 Kasım 2010; 20:43:15 >

• TIMERIDER umutlandırma insanları

Yazma dili Türkçe yaparsak yazılımı tamamen Türkçe yapmaya çalışacağım. Şimdilik bu kadar söylüyorum.
  • pil performansı nasıl. Ayrıca ben ingilizce kullanıyorum.ingilizce çıkarılmadı di mi?
  • Ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 1 Ocak 2011; 13:42:41 >
  • Aang..

eline sağlık yükledim 4*4 ..bug bildiriyorum.. ovi magaza çalışmıyor.. nokia dan indirdim yinede yüklenemiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

pil performansı nasıl. Ayrıca ben ingilizce kullanıyorum.ingilizce çıkarılmadı di mi?

Özellikle pil performansı ve hızından dıolayı güzel bir FW modlanınca kat be kat özellikleri güzelleşti...(diğer sorunuz İngilizce dili kaldırıldımı bilmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Aang..

eline sağlık yükledim 4*4 ..bug bildiriyorum.. ovi magaza çalışmıyor.. nokia dan indirdim yinede yüklenemiyor..

AutoInstaller ile kurulan yani hafıza kartındaki kurulum dosyası sorun çıkarmadan kurulabiliyor. Şu anda telefonumda açık ve çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.