Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende hiçbir şekilde dediğin gibi bir sorun olmadı. ne mesaj tarihinde ne ortaya atma gibi bi durum. sanırım dediğim yontemden dolayı oldu. önce temiz v52 sonra pandora. bu benim fikrim tabi. bu arada telefonun kendi tarayıcısında facebook videolar haliyle acılmıyor. flash hatası veriyor. ansıl duzeltebiliriz? gerçi ben mozilla eklentisi kullanıyorum. telefonun web browserini mozilla olarak goruyor sayfalar. ondan mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

herkese öncelikle iyi aksamlar,hayırlı pazarlar..
    dün yazılımı indirdim kurdum.. güzel yazılım hosuma gitti. hatta mesaj geldiğinde görevimiz tehlike müziği calıyodu :)
    ilk sayfada N8 tus kilidi özelliği demissiniz ama o yok bende. tek sıkıntım bu. geri kalan hersey sorunsuz.. bi de daha önceden mesaj yazarken teli cevirince klavye cıkıyodu. simdi kendimiz secmemiz gerekiyo o özellik cok hosuma gitti :D

telefonu kilitleyin ve menü tuşuna basın.

teşekkürler oldu..fakat hassas değil. biraz bastırarak yapmak gerekiyo.. neden öyle acaba?

ortadan itibaren sürükleyince kolay açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: elusive

@getta
    bende hiçbir şekilde dediğin gibi bir sorun olmadı. ne mesaj tarihinde ne ortaya atma gibi bi durum. sanırım dediğim yontemden dolayı oldu. önce temiz v52 sonra pandora. bu benim fikrim tabi. bu arada telefonun kendi tarayıcısında facebook videolar haliyle acılmıyor. flash hatası veriyor. ansıl duzeltebiliriz? gerçi ben mozilla eklentisi kullanıyorum. telefonun web browserini mozilla olarak goruyor sayfalar. ondan mıdır acaba?

Telefonda Facebook'tan video izleyememen normal birşey.
  • quote:

@getta

Bir hafta boyunca orjinal navifirmden indirdiğim v52 kullandım iki kez ovide yeniden yükledim yazılımı sonra pandora kurdum.Ama bu akşam tekrar flash atarım bu sefer düzelir eğer sende de düzgün ise.

Ayrıca şimdikinde ortaya atma yoktu.

Saatler de düzelmiş şimdi baktım.

Mesela bir mesajın bilgilerine baktıgında saat doğru mesajları gruplandırdıgımız sekmedeki saat yanlış.

Mesela bir mesaj 00:15 te gelmiş sekmede 02:01 yazıyor bir tane mesaj var. Olur o kadar pek takılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 2 Ocak 2011; 18:27:32 >

• @Aang67
    Hocam youtube acıyorum izleyebiliyorum ama

@getta
    dediğim gibi kardeş sorun yaşamıyorum. mesaj gelince de görevimiz tehlike müziği acayip hoş olmuş. söylemeden geçemicem :)
  • quote:

@Aang67

@getta
    dediğim gibi kardeş sorun yaşamıyorum. mesaj gelince de görevimiz tehlike müziği acayip hoş olmuş. söylemeden geçemicem :)

Youtube'dan izleyebilirsin. Flash sürümünden dolayı sıkıntı oluyor çoğu flash içerikte. Telefona yükleyebileceğin her yazılımda durum aynı.
  • quote:

@Aang67

@getta

Facebook'la youtube videoları aynı şey değil ki ie9 beta da bile açmıyordu bir ara

Mesaj sesi güzelde ben tırsıyorum mesaj gelince Mesaj 2 yaptım.
  • navigasyon icin kontör gidiyor mu acaba? bi de harita falan yükleyecekmiyiz buna biz ovi den?
  • quote:

navigasyon icin kontör gidiyor mu acaba? bi de harita falan yükleyecekmiyiz buna biz ovi den?

Telefonun içindeki haritalarda wifi seçeneği var oradan haritayı indirebilirsiniz ovi suitten de iner.

Kontor gitmemesi için ayarları yapmanız gerek. Siz yazılımı kurarsanız yardımcı olurum.
  • farkettiğim birşeyi yazayım;
    Ramblow programını az önce kaldırdım. kaldırmadan önce BTSwich simgesine tıkladığımda bluetoothun açılması 3-4sn kadar sürüyordu. ancak kaldırınca hemen işlem gerçekleşiyor. aynı şekilde menü içerisinde gezinme hızı da arttı.

birde sormak istediğim birşey var; hava durumu widgetini nasıl ekleyebilirim. 3 tane program denedim hiçbiri widget listesine çıkmıyor.
  • quote:

quote:

navigasyon icin kontör gidiyor mu acaba? bi de harita falan yükleyecekmiyiz buna biz ovi den?

Telefonun içindeki haritalarda wifi seçeneği var oradan haritayı indirebilirsiniz ovi suitten de iner.

Kontor gitmemesi için ayarları yapmanız gerek. Siz yazılımı kurarsanız yardımcı olurum.

yazılım derken?
  • quote:

quote:

quote:

yazılım derken?

ovi maps demek istemiş
  • Merhabalar İyi akşamlar DH
    JAF Full pkey 4x4 ile ugrasamiyorum
    Resim SS anlatımı LİNK KURULMA YOK BURDA

3 saatir ugraşiyorum kurulum JAF vs programları Bulamiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanseveR51

Merhabalar İyi akşamlar DH
    JAF Full pkey 4x4 ile ugrasamiyorum
    Resim SS anlatımı LİNK KURULMA YOK BURDA

3 saatir ugraşiyorum kurulum JAF vs programları Bulamiyorum...

Jaf Setuphttp://www.4shared.com/file/1KM22DUC/JAFSetup_19862.html

Jaf emulatorhttp://www.multiupload.com/XY3N1ANIFM

Anlatım ilk sayfada var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 2 Ocak 2011; 18:49:26 >

• ovi maps calismiyor..ayarlari yaptim konumu bulamadi yarim saattir ne yapmam lazim?
  • Bende şimdi 3X4 kurulu. Bunu format atmadan 4X4'e çevirebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan-SB

Bende şimdi 3X4 kurulu. Bunu format atmadan 4X4'e çevirebilir miyim?

Olmaz tekrar flashlaman gerekir.
  • ovi mapsı sorunsuz çalıştıran var mı? Çalışmıyor yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknesS16

ovi mapsı sorunsuz çalıştıran var mı? Çalışmıyor yardım lütfen.

ndrive varken ovi mapsle falan uğraşma çok detaysız bir haritası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: DarknesS16

ovi mapsı sorunsuz çalıştıran var mı? Çalışmıyor yardım lütfen.

ndrive varken ovi mapsle falan uğraşma çok detaysız bir haritası var

Ndrive i nasıl kurucam yardımcı olacak link verir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.