bende neden olmadı v52 den geçtim ben. her siteye girebiliyordum. neyse sağlık olsun pek telefondan nete girmiyorum wifi ile. bu arada avea ön ödemeli hatlar kaç para?
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
bende neden olmadı v52 den geçtim ben. her siteye girebiliyordum. neyse sağlık olsun pek telefondan nete girmiyorum wifi ile. bu arada avea ön ödemeli hatlar kaç para?
faturalı/faturasız ?
aveanın sitesinden bak istersen. faturasız hatlar 30 tl olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: getta
quote:
Orijinalden alıntı: TheBa2hley
birde su sorun var bende Nokia Facebook kurdum fakat wireless taraması yapmıyor :Sdaha önceden wireless yardımı girebiliyordum Nokia Facebook ' a.....
Bende zar zor bağlana biliyorum wifi ile direk bağlanamıyorum nerden kaynaklandığını daha çözemedim. 10-15 kere soruyor wifi ile bağlan diyorum sonradan açılıyor bir daha sormuyor sanırım güvenlik amaçlı öyle yapıyor.
normal web sunuclarında wi-fi sorun yasatmıyor." Baglantı > Hedefler > Erisim Noktasında " wirelessi ilk sıraya aldım sorun yok. hep wireles üzerinden web tarayacısına geciyorum , cokda rahat giriyorum normal net sunucudan. ancak Nokia Facebook Application ' nı direk sebeke olarak soruyor wifi araması yapmıyor. ben bundan daha önce v52 orjinal kullanıyordum bu tarz bir sorun yoktu. bu sorun birtek orda var, onun harici gözüme carpan yada takılan cok cok önemli seyler yok. biraz T9 sacmalık yapıyor bazen eklenilen kelimeyi kaydetmemek gibi. birde Tam ekran Q klavyede , telefonu tekrar düz moda gecirsende klavye yine boylamasına öyle kalıyor , klavye seceneklerinden düzeltmek gerekiyor buda rahatsız edici bir özellik değil. gözümdekitek bireksisi Effectler, ama gercekten hos bir cfw :)
quote:
normal web sunuclarında wi-fi sorun yasatmıyor." Baglantı > Hedefler > Erisim Noktasında " wirelessi ilk sıraya aldım sorun yok. hep wireles üzerinden web tarayacısına geciyorum , cokda rahat giriyorum normal net sunucudan. ancak Nokia Facebook Application ' nı direk sebeke olarak soruyor wifi araması yapmıyor. ben bundan daha önce v52 orjinal kullanıyordum bu tarz bir sorun yoktu. bu sorun birtek orda var, onun harici gözüme carpan yada takılan cok cok önemli seyler yok. biraz T9 sacmalık yapıyor bazen eklenilen kelimeyi kaydetmemek gibi. birde Tam ekran Q klavyede , telefonu tekrar düz moda gecirsende klavye yine boylamasına öyle kalıyor , klavye seceneklerinden düzeltmek gerekiyor buda rahatsız edici bir özellik değil. gözümdekitek bireksisi Effectler, ama gercekten hos bir cfw :)
Tamam o ayarlara bakarım sonra. şu t9la mesaj yazmayı hiçbir zaman beceremedim :( öğrensem kolaylık olacak ama yapamıyorum :(
En son sürümde My Notifications widget ı var mı ?
Sırf pc telefonu görmüyor diye flash atacağım.Hemde denemiş olurum.
quote:
quote:
Tamam o ayarlara bakarım sonra. şu t9la mesaj yazmayı hiçbir zaman beceremedim :( öğrensem kolaylık olacak ama yapamıyorum :(
t9 un mantıgınımı ogrenemediniz? ben gecen denerken buldum. ama türkçe kelimeler yok
quote:
t9 un mantıgınımı ogrenemediniz? ben gecen denerken buldum. ama türkçe kelimeler yok
hiç bir telefonda yapamadım "tamam" yazmasını becerebiliyorum birtek
e tamam aynı şey işte. mesela araba yazacaksınız. 2,7,2,2,2. bunları yapacaksınız. veya selam yazacaksınız. 7,3,5,2,6 anlatabildim mi acaba :D
quote:
quote:
hiç bir telefonda yapamadım "tamam" yazmasını becerebiliyorum birtek
T9 mantıgını biliyorum :) orjinal v52 kullanırkende T9 la yazıyorum ben , cok seri ve rahat. Ancak orjinal v52 de T9 diyelimki yazdıgın kelime cıkmadı Harfle Moduna geldikten sonra o olamayan sözcügü normal bir sekilde yazıyoduk ve otomatikman kayıt oluyordu. Yada Metin tahmini kısmından sözcük ekle yapıyorduk. Pandora da ise bazı yazdıgın sözcükleri kaydediyor bazısınıda kaydetmiyor , bu da bazen yazarken zorluk cıkartıyor cünkü seri olamıyorsun. Yoksa ben baya uzun zamandır T9 kullanıyorum. ve Getta alıstıktan sonra dedigin gibi ucuyorsun yazı yazarken :) , ne Q klavye nede normal Mesajlasma yaklasamaz T9 un yanına bana göre. ama ilk süreclerde bazı yazdıgın kelimelerin T9 Sözlükte olmaması sıkıntı yapabiliyor ama onlar eklendikten sonra zamanla fena bir serilik olur. Orjinal v52 deki yedekledigim ayarları bu Cfw desteklemis olsaydı ucardım :P
türkçe t9'u nereden bulacaz peki? bende t9 u kullanmaya baslamak istiyorum :)
mevcuttur orjinal v52 ve Pandorada türkce T9 :) ama eksikleride var onlar zamanla gidiyor....
Tamamdır yazıyorum bunları bir kenara Türkçe T9 gelsin uygularım dediklerinizi.
arkadaşlar ilk defa CFW kuracağım, Nomadın v2'yi bekledim ancak durum ortada.. Benim için en önemli soruyu sorayım orj. v52 ses codeclerinde bir değiş me var mı? çünkü ben sese çok önem veriyorum, orj şekilde ses kalitesi ve seviyesinden çok memnundum, en ufak olumsuz fikri olan varsa söylerse çok sevinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: oktaysar
arkadaşlar ilk defa CFW kuracağım, Nomadın v2'yi bekledim ancak durum ortada.. Benim için en önemli soruyu sorayım orj. v52 ses codeclerinde bir değiş me var mı? çünkü ben sese çok önem veriyorum, orj şekilde ses kalitesi ve seviyesinden çok memnundum, en ufak olumsuz fikri olan varsa söylerse çok sevinirim...
bende seninle aynı durumu paylastım ama gercekten daha güzel gibi geliyor bu cfw deki ses kalitesi ve daha güclü...
quote:
Orijinalden alıntı: oktaysar arkadaşlar ilk defa CFW kuracağım, Nomadın v2'yi bekledim ancak durum ortada.. Benim için en önemli soruyu sorayım orj. v52 ses codeclerinde bir değiş me var mı? çünkü ben sese çok önem veriyorum, orj şekilde ses kalitesi ve seviyesinden çok memnundum, en ufak olumsuz fikri olan varsa söylerse çok sevinirim...
seste fark edilır yukselme ve kalite artışı var ses cok yuksek ve gercegı yansıtır bır sekılde cıkıyor.muzık dınlemek artık daha zevklı
cevaplar için teşekkürler, ben ses sorununu mp3lerin içinden seviyesini artırarak çözmüştüm, kalite düşmesin önemli olan, denediğim zaman yazarım hassas biri olarak
quote:
Orijinalden alıntı: oktaysar cevaplar için teşekkürler, ben ses sorununu mp3lerin içinden seviyesini artırarak çözmüştüm, kalite düşmesin önemli olan, denediğim zaman yazarım hassas biri olarak
benımde oyle takıntılarım var 320kbps den aşağısını dınlenem.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: oktaysar cevaplar için teşekkürler, ben ses sorununu mp3lerin içinden seviyesini artırarak çözmüştüm, kalite düşmesin önemli olan, denediğim zaman yazarım hassas biri olarak
benımde oyle takıntılarım var 320kbps den aşağısını dınlenem.
Bende de var o takıntıya.Pek iyi bir şey değil yer kalmıyor sonra
benim çok değil 15 saatlik müzik var ama hepsi 320 kbps arkadaşa katılıyorum 320den aşağısı kesmiyor kalite olarak ya acemiliğim için kusura bakmayın kaldırlan bileşenler - AdobePDF - QuickOffice.. bunlar neden kaldırılmış? en önemli programlar.
Yüklüyorum PANDORA yı şu anda.Hiç flash atasım yoktu aslında ama PC ile telefon arasında bir uyuşmazlıktır aldı başını gitti.Umarım flash atınca düzelir.