Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu müzik şarkı sözü görme olayı nasıl oluyor.. Bende gözükmüyor ayarlardan yükleyebileceğimiz bi seçenekte yok..Ayrıyeten wlan ağı bulma sıkıntısı var kaydettiğim ve öncelik verdiğim halde habire ağ kaydet diyor.örnet Atacan kayıtlı bir daha sorup kaydet dediğinde Atacan1 olarak kaydediyor...Bi sorum daha olacak 2. ev ekranını kullanamıyorum hiç bir şey ekliyemiyorum 2. Ev ekranına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

benim çok değil 15 saatlik müzik var ama hepsi 320 kbps arkadaşa katılıyorum 320den aşağısı kesmiyor kalite olarak ya acemiliğim için kusura bakmayın kaldırlan bileşenler - AdobePDF - QuickOffice.. bunlar neden kaldırılmış? en önemli programlar.

o programların süre sorunu vardı sanırım sertifika ondan kaldırılmış.
  • arkadaşlar bu müzik şarkı sözü görme olayı nasıl oluyor.. Bende gözükmüyor ayarlardan yükleyebileceğimiz bi seçenekte yok..Ayrıyeten wlan ağı bulma sıkıntısı var kaydettiğim ve öncelik verdiğim halde habire ağ kaydet diyor.örnet Atacan kayıtlı bir daha sorup kaydet dediğinde Atacan1 olarak kaydediyor...Bi sorum daha olacak 2. ev ekranını kullanamıyorum hiç bir şey ekliyemiyorum 2. Ev ekranına...bi başka sıkıntıda klavye ile kelimeler yazarken geriye dönmek istediğimizde ok tuşuna basılı tuulduğunda seri bi şekilde geriye gitmiyor olduğu yerde kalıyor ancak tek tek oka basgığımızda geri gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 3 Ocak 2011; 10:23:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

arkadaşlar bu müzik şarkı sözü görme olayı nasıl oluyor.. Bende gözükmüyor ayarlardan yükleyebileceğimiz bi seçenekte yok..Ayrıyeten wlan ağı bulma sıkıntısı var kaydettiğim ve öncelik verdiğim halde habire ağ kaydet diyor.örnet Atacan kayıtlı bir daha sorup kaydet dediğinde Atacan1 olarak kaydediyor...Bi sorum daha olacak 2. ev ekranını kullanamıyorum hiç bir şey ekliyemiyorum 2. Ev ekranına...

Müziklerde Şarkı sözü görme Olayı bildiğim kadarı ile şarkı sözü şarkının içine gömülmüş bi şekilde oluyor ve otomatik müzik çalar görüyor onu.
    2. ev ekranına telefona kurulum yaptıktan sonra bişey ekleme şansın yok ama yükleme yapmadan önce rof2 dosyasını açıp üzerinde oynama yapabilrisin onuda sadece saat ekleyebilirisin bildiğim kadarı ile
    bağlantı işimi tam bilmiyom ama istersen bütün bağlantıları sil yeniden dene olmadı telefona hard format atıp dene

• quote:

arkadaşlar bu müzik şarkı sözü görme olayı nasıl oluyor.. Bende gözükmüyor ayarlardan yükleyebileceğimiz bi seçenekte yok..Ayrıyeten wlan ağı bulma sıkıntısı var kaydettiğim ve öncelik verdiğim halde habire ağ kaydet diyor.örnet Atacan kayıtlı bir daha sorup kaydet dediğinde Atacan1 olarak kaydediyor...Bi sorum daha olacak 2. ev ekranını kullanamıyorum hiç bir şey ekliyemiyorum 2. Ev ekranına...bi başka sıkıntıda klavye ile kelimeler yazarken geriye dönmek istediğimizde ok tuşuna basılı tuulduğunda seri bi şekilde geriye gitmiyor olduğu yerde kalıyor ancak tek tek oka basgığımızda geri gidiyor...

ID3 tag editor bu programla şarkı sözü ekleyebilirsin bilgisayardan.

menü>ayarlar>bağlantı>hedefler>internet wifini sil ordan tamamen. sonra yeniden kayıt et. 2.ev ekranına telefondan birşey eklenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 3 Ocak 2011; 10:21:31 >

• quote:

bi başka sıkıntıda klavye ile kelimeler yazarken geriye dönmek istediğimizde ok tuşuna basılı tuulduğunda seri bi şekilde geriye gitmiyor olduğu yerde kalıyor ancak tek tek oka basgığımızda geri gidiyor...

bu sorununu tam anlatamamışsın sanırım demek istediğin mesaj yazarken yazdığını silerken hızlı bir şekilde silmiyor demek istiyorsun .
    bütün C6 sistemlerinde bu şekilde mesajı basılı tutunca sırayla silmiyor olduğu yerde kalıyor ve tek tek basınca siliyor
  • merhaba, konuyla alakası yok ama ben birşey sormak istiyorum. bu firmware lere nasıl program ekleyip çıkarıyoruz, NFE ile yapamıyorum ben. örneğin birtane firmware buldum, bunu NFE ile türkçeleştiriyorum ancak mesaj okuyucu programı ingilizce, bunun yerine aylin arkadaşımızı ve türkçe dosyasını eklemek istiyorum, nasıl yapabilirim? yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

bi başka sıkıntıda klavye ile kelimeler yazarken geriye dönmek istediğimizde ok tuşuna basılı tuulduğunda seri bi şekilde geriye gitmiyor olduğu yerde kalıyor ancak tek tek oka basgığımızda geri gidiyor...

bu sorununu tam anlatamamışsın sanırım demek istediğin mesaj yazarken yazdığını silerken hızlı bir şekilde silmiyor demek istiyorsun .
    bütün C6 sistemlerinde bu şekilde mesajı basılı tutunca sırayla silmiyor olduğu yerde kalıyor ve tek tek basınca siliyor

Şu an siteye sizin yorumunuza klavyeyi açıp cümleler kuruyorum:) kalvyeyi kullnanırken klvyenin en üst sağındaki oklardan bahsediyorum basılı tutulduğunda yanlış yazılan kelimeyi silemiyorum ancak tek tek basınca harf harf siliyor ekrandan..

• Çok güzel bir cfw olmuş teşekkür ederim. Eline sağlık.

arattım fakat bulamadım python yüklerken dahili bileşen hatası alıyorum bunun bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim.
    python isteyen bir uygulama çalıştırdığımda yazılım güncelleştirme devreye giriyor ve güncelleme bulmuyor.

yüklemeye çalıştığım python sürümü 1.9.5

tekrar teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Şu an siteye sizin yorumunuza klavyeyi açıp cümleler kuruyorum:) kalvyeyi kullnanırken klvyenin en üst sağındaki oklardan bahsediyorum basılı tutulduğunda yanlış yazılan kelimeyi silemiyorum ancak tek tek basınca harf harf siliyor ekrandan..

parmağınızla yada kalemiyle o silmek istediğiniz kelimenin sonunda basılı tutup kelimenin ya da silmek istediğiniz yere kadar bırakmayın, böylece mouse ile tutup işaretlemiş gibi işaretleyip silebilirsiniz...

• quote:

quote:

quote:

tamam işe diyorum ya bütün C6 sistemlerinde mevcut bu sorun yani orjinal v52 tabanlı sistemlerde çalışıyor dediğiniz ama bu sistemde çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

merhaba, konuyla alakası yok ama ben birşey sormak istiyorum. bu firmware lere nasıl program ekleyip çıkarıyoruz, NFE ile yapamıyorum ben. örneğin birtane firmware buldum, bunu NFE ile türkçeleştiriyorum ancak mesaj okuyucu programı ingilizce, bunun yerine aylin arkadaşımızı ve türkçe dosyasını eklemek istiyorum, nasıl yapabilirim? yardımcı olabilirmisiniz?

şu konuya bak yardımcı olabilir bu konu

http://forum.donanimhaber.com/m_44924549/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: xlorxlarge

Çok güzel bir cfw olmuş teşekkür ederim. Eline sağlık.

arattım fakat bulamadım python yüklerken dahili bileşen hatası alıyorum bunun bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim.
    python isteyen bir uygulama çalıştırdığımda yazılım güncelleştirme devreye giriyor ve güncelleme bulmuyor.

yüklemeye çalıştığım python sürümü 1.9.5

tekrar teşekkürler

java yüklemesi gerçekleştirdiniz mi ? yüklemediyseniz birde java yükleyip denesenize
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamam işe diyorum ya bütün C6 sistemlerinde mevcut bu sorun yani orjinal v52 tabanlı sistemlerde çalışıyor dediğiniz ama bu sistemde çalışmıyor

autoinstaller programıyla ekliyebileceğimiz programlar bende kayıtlı çıkmıyor klosör bulunmadı diyor..ayrıca telefon açılırken ses yok kapanırkende herkezde aynımıdır yoksa tekrar bi flash lamamı yapmm lazım.. Konu başlığındaki ev ekranımıda tam ekran yapamıyorum...

• java yüklemesi gerçekleştirdiniz mi ? yüklemediyseniz birde java yükleyip denesenize

Yüklememiştim.

Java Runtime 2.1 yükledim ve tekrar denedim fakat değişen birşey olmadı.

---

python v2.30 denedim yüklendi fakat smarttouch adlı bluetoothdan pc yi kontrol etmeye yarayan programı açmaya çalıştığımda yine yazılım güncelleme ekranı geliyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlorxlarge -- 3 Ocak 2011; 11:07:26 >

• buda benim widget düzenim :)

bu arada youtubede sorunsuz video izleyebiliyorum ama vodafone uızerınden bagladım. wifi ile baglanınca googlede bile geçersiz sunucu ismi diyor.
    bunu nasıl halledebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tLqA -- 3 Ocak 2011; 12:02:31 >
  • DzMusicKey programını çalıştırdığımda sadece kamera tuşuyla pause/play yapabiliorum , yes ve no tuşlarıyla şarkı geçiş yapamıyorum. Sizde de böyle mi? Yoksa ben de mi sadece bu durum? Çözümünü bilen war mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

buda benim widget düzenim :)

bu arada youtubede sorunsuz video izleyebiliyorum ama vodafone uızerınden bagladım. wifi ile baglanınca googlede bile geçersiz sunucu ismi diyor.
    bunu nasıl halledebiliriz

aynı sıkıntı bendede var..şu wlanla bağlan diye seçenek sunmuyor illa bağlantıya öncelik verilmeli sonra öncelik verdiğin bağlantıyı kullanıyor sadece.. Seçenek sunsa süper olucak çünkü benim bulunduğum mevkide 6 kayıtlı wlan var..biri koptumu diğerine geçiyordum..Şimdi ise öncelik verdiğim koptuysa bağlantı web işlemi gerçekleştirilemiyor sayfa görüntülenemiyor diyor..o yüzden habire önceliği değiştirmek zorunda kalıyorum..

• sizde yine iyimiş ben internete hiç giriş yapamiyorum :)
  • CFW yi kurdum başarılı olmuş. Tebrikler.

- SPB Weather v2.0.1 programını hava durumu için kullanıyorum kurduğumda bazı yazı yerleri kare kare görünüyor Yazı karakterleri uymadı sanırım.

- 2. ev ekranı nasıl oluyor.

- Arama ekranı tam nasıl oluyor. Estami arkadaşın tarif ettiği şekilde bende bulamıyorum.

Bu 3 sorunum da düzelirse süper olacak

Selamlar
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.