Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

Yav bi tek bende var galiba hard formatta attım ama resimlerin bazıları hala görüntülenemiyor. Yeniden flash atsam çözüm olur mu?

Doğrudur aynı sorun bendede oluyor..

• Vakitten dolayı yardımcı olamıyorum. O çıkmayan resimleri silmeye çalışın silinsinmi diye sorarken resmin adı da yazar. Bozuk resimlerin adını o şekilde öğrenip bana söyleyebilirmisiniz? (Özel fotoğraflarınıza ait resimlerin adları falan varsa söylemenize gerek yok. Belirtin yeter )
  • @ Aang 67 ===> merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.. bende pandorayı iki gün önce kurdum telefonuma fakat menüden uygulamalara girince uygulamalarda dolanırken takılıyor anlatmak istediğim tam olarak parmağınızı yukarı doğru sürüklüyorsunuz fakat uygulamalar menüsü hiç hareket etmiyor bi 5sn sonra en alta kaymış vaziyette buluyorsunuz . bu olay gerçekleştikten sonra uzun süre tekrarlanmıyor fakat gün içinde ben bunu 2 3 kez yaşıyorum. tabiki bunun dışında bana göre CFW süper ötesi. hoş buda bu kadar takılacak bir sorun değil ama merak ettim başka bu sorunu yaşayanınız var mı, eğer bir çözümü varsa yardımcı olur musunuz? CFWyi kurmadan önce ve kurduktan sonrada hard format attım çözüm olarak format at diyen olursa diye yazayım dedim
  • Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Orijinalden alıntı: DoodLez_06

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Evvvvvet beyLer Telefon nasıl olmuş sonuna kadar İzleyin ve Yorumunuzu yaPın

Pandorayı tam ekran menü yaptım tema ve tema efektini değiştirdim SPB mobile yükledim beraber süper oldu
    PANDORA ve SPB MOBİLE :)

birşey soracağım yani klasör oluşturduktan sonra klasör ikonunu değiştirebiliyormuyuz? değiştiremiyorsak bu pandora değil gibi

kullandığım kesinlikle PANDORA herhangi yeni klasör felanda eklemedim ben :) orjinal Aang67 arkadaşımızn yapmış olduğu klasörlerdir :)

yok hayır pandorada extras diye bir klasör yokta o yüzden dedim ve sorum hala geçerli ikon değiştirebiliyor muyuz yeni oluşturduğumuz klasörde?

• effectleri cwfye nasıl gömcez ? her seferinde uğraşmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Orijinalden alıntı: TekiL1nciSahis

quote:

Orijinalden alıntı: getta

Gelen mesaj saati 23:44 oldu yani doğru.

Irak yapınca düzeldiğini mi söylüyorsun ?

Yok olmadı yine.

bende Saat Sorunu Yok yeni bi deneme yaPtım TelefondaKi saat İle Mesajın GElDiği saat aynı süreKli de böyLe Hiç Kayma Görmedim Şimdiye Dek
    sadece bu Cfw de Değil DiğeRLerindede görmedim böyLe Bi hata

İnanmayanlar için ss

Pandorada neden bitane tema var bana şu kırmızı temayı biri link versin atayım tele ya bi kaçtane n97 c6 teması veren olursa iyi olur cfw lerde olan temalardan

Ayrıca Aang dostum kamera hatası hala devam ediyor..

kamerada kesinlikle sorun yok. her gün okulda kullanıyorum. hiç karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Vakitten dolayı yardımcı olamıyorum. O çıkmayan resimleri silmeye çalışın silinsinmi diye sorarken resmin adı da yazar. Bozuk resimlerin adını o şekilde öğrenip bana söyleyebilirmisiniz? (Özel fotoğraflarınıza ait resimlerin adları falan varsa söylemenize gerek yok. Belirtin yeter )

IMG0126.. IMG030 .. IMG086 Gibi isimler çıkıyor.. ama o isimde foto yoktu.. ismi değişiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

quote:

Orijinalden alıntı: emretwolf

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Çok büyük sorun var cfw de müzik kütüphanesi daha öncede söylemişdir konu içerisinde arkadaşlar belki

Telefonu aç kapat sonra bi bakıyosun 110 şarkı var diyelim kapat aç 70 tane kalmış kütüphaneyi yenile diyosun öle gelyo bu sorunu çözüp tekrar cfw çıkarman lazım Aang

aynısını dedim bi dövmedikleri kaldı 2/3sayfa önce.Bence sende dikkat et.

Doğrudur aynı sorun bendede oluyor..

Aang dostum ilgilensen şu sorunla diyorum görmemişsin sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Vakitten dolayı yardımcı olamıyorum. O çıkmayan resimleri silmeye çalışın silinsinmi diye sorarken resmin adı da yazar. Bozuk resimlerin adını o şekilde öğrenip bana söyleyebilirmisiniz? (Özel fotoğraflarınıza ait resimlerin adları falan varsa söylemenize gerek yok. Belirtin yeter )

IMG0126.. IMG030 .. IMG086 Gibi isimler çıkıyor.. ama o isimde foto yoktu.. ismi değişiyor..

bende isimleri değişmiyor ama normalde ismi mesela "img90" yazdıysam bozuk dosyada "IMG90" şeklinde. diğerlerinde bi sorun yok büyükse büyük küçükse küçük yazıyor. bozuklarda büyük yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn216 -- 4 Ocak 2011; 17:15:39 >

• Orjinal v52'ye geri dönüyorum CFW'ye 10-15 oyun yükledim hiçbiri açılmadı tekrar flashladım hard format attım başka hafıza kartı taktım telefon hafızasına yükledim oyunları yinede açılmadılar belkide oyunlar sorunludur diye başka sürümlerini indirdim yine açılmadı ben bu oyunları oynayamayacaksam ne önemi var cfw'nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsr1903

3 gündür kullanıyorum gayet mükemmel bir fw çok hızlı ve tasarımı çok güzel olmuş yapan arkadaşı tebrik ediyorum.

Ama gelelim eksiklerine ve çok da önemli olan eksiklerine

-Kamera çekme tuşuna bastığınızda 1 saniye sonra görüntü çekiyor ne yazık ki.Flaş açıkken daha da belli oluyor bu,flaş patladığı anda çekmiyor resmi flaş tam sönme anına geldiğinde çekiyor.şimdi bazı arkadaşlar dicekler zaten önce etrafın flaşla aydınlanması gerek ki çekilsin resim falan ama öyle değil.Normal çektiğinizde de belli oluyor bu tuşa basıyosunuz çekiyor resmi ama yaklaşık 1 saniye sonraki görüntüyü çekip kaydediyor bu çok ciddi bir sorun.

-Hafıza kartını çıkarıp taktığınızda kütüphanedeki tüm müzikler kayboluyor tekrar yenile diyerek tanıtma yapıyosunuz.1300 şarkıyı tekrar tekrar tanıtmak da çok can sıkıcı.

-Facebook 5800 programı çalışmıyor hata veriyor.

-Mesaj yazarken ekranı yan çevirdiğinizde tam ekran klavye otomatik olarak gelmiyor bu da büyük eksiklik bence.v30larda yoktu o zaten v40 gibi gelmişti ve çok da beğenilmişti ekran yan döndüğünde otomatik olarak tam ekran klavyenin gelmesi

1- bu senin telden sanırım basar basmaz çekiyor benimkisi. ayrıca fotograf cekmeden once biraz basarsın tam odakladığı anda çekersin daha kaliteli olur.
    2- bilmiyorum bunu denemedim
    3- bunuda denemedim :D
    4- bu c6 larda yok orjinal v40 ve üstüne kurulmuş cfw ve orj yazılımda var. bu pandoradan kaynaklanmıyor.

• ben dün forumdan son msj ımdan sonra cıktım ve pc den cıkmadan önce su sorunu arastırdım ve nette c2zMaker adlı bir program buldum bu program sayesinde sorunumu hallettim :) teşekkürler yardımlar icin yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

Orjinal v52'ye geri dönüyorum CFW'ye 10-15 oyun yükledim hiçbiri açılmadı tekrar flashladım hard format attım başka hafıza kartı taktım telefon hafızasına yükledim oyunları yinede açılmadılar belkide oyunlar sorunludur diye başka sürümlerini indirdim yine açılmadı ben bu oyunları oynayamayacaksam ne önemi var cfw'nin

java yükledin mi? o yüzdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBa2hley
    ben dün forumdan son msj ımdan sonra cıktım ve pc den cıkmadan önce su sorunu arastırdım ve nette c2zMaker adlı bir program buldum bu program sayesinde sorunumu hallettim :) teşekkürler yardımlar icin yinede.

Nasıl yani önceden ne yüklediysem oyun olarak hepsini oynıyabiliyorum.Hatta bazı büyük kapsamlıları oynıyamıyordum c6 sayesinde artık oynıyabiliyorum..
  • @atacan06: tek yapman gereken telefona javayı kurman.http://forum.donanimhaber.com/m_45466847/tm.htm burada anlatımı var. bende ilk başta oyun ve java programlarını açamayınca silecektim ama biraz araştırınca bu konuyu buldum denemeni tavsiye ederim
  • @serhat_silvan hocam bu hack klasörünü nasıl oluşturdun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz
    atacan06 rompatcherin arkaplanda çalısması gibi bi durum yok sen C2Z yamasıni aktif edip otomatik yaptıkdan sonra kapatabılirsin

ilk başta tüm kurulumu yaparken arka planda çalışır halde olursa gerçekleşiyor..kurulum bittiğinde efect aktif halde kullanıldığı zaman kapatılabilir..Ben böyle başarabildim..Telefon kapandığında efect eski haline dönüyor rompack aktifliği gidiyor.Açıldığı zaman aktif edince efect kullunılabiliyor..Rompack tel kapatıldığı zaman açıldığında aktifliğini kaybetmemesi için ne yapmalıyız???bilen vamı

add to auto gibi bir seçenek var options kısmında

• java runtime kuramıyorum "dosya bozuk" hatası veriyor. 2.0 ve 2.1 betanın ikisini de denedim. Niye olabilir?
  • ben bu Fotograflar menusundeki resimleri nasıl tek bir klasörden okutabilirim , birde tus kilidi ekranını yan yatırmam icin gereken yamayı paylasabilirmisiniz..
  • @drdexter====>http://forum.donanimhaber.com/m_45466847/tm.htm buradakileri uygulayınca halloluyor sorun
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.