Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

Orijinalden alıntı: TheBa2hley
    ben dün forumdan son msj ımdan sonra cıktım ve pc den cıkmadan önce su sorunu arastırdım ve nette c2zMaker adlı bir program buldum bu program sayesinde sorunumu hallettim :) teşekkürler yardımlar icin yinede.

Nasıl yani önceden ne yüklediysem oyun olarak hepsini oynıyabiliyorum.Hatta bazı büyük kapsamlıları oynıyamıyordum c6 sayesinde artık oynıyabiliyorum..

effectler icin yani:)

bu arada hala diger sorum gecerli.... Ben fotograflarımı telefona tek bir klasörden okutmak istiyorum onu nasıl yaparım....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan
    quote:

Caner
    Sağlam ben tele kurdum tşkler

Rica Ederim
    quote:

Yükledi temayı açmya çlışırken dosya bozuk dedi.Reset attım tele sonra yükledi..Fakat tema çok kasıyor telefonu klavyeyi kullanırken harfler sonradan çıkıyor 3 sn sonra hatta bazen harfler bile gözükmüyor.

ben Kullanıyorum Herhangi bi ŞiKayeTim yok hatta Telefonumdan Video almış yyayınLamıştım gayet HızLı
    istersen videoya Gene bak

Serdar geçişlerde bi sorun yok internette klavyeyle yazı yazarken kasıyor sadece hatta harfler sonradan çıkıyor ama bazen hep değil..

kardeşim şuanda bile telefondan yazıyorum kesinlikle kasma ve harflerin geç gelmesi diye bişey göremiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN33

@drdexter====>http://forum.donanimhaber.com/m_45466847/tm.htm buradakileri uygulayınca halloluyor sorun

onu da denedim ama sonuç gene olumsuz

• Orijinalden alıntı: DoodLez_06

Orijinalden alıntı: DoodLez_06

Evvvvvet beyLer Telefon nasıl olmuş sonuna kadar İzleyin ve Yorumunuzu yaPın

Pandorayı tam ekran menü yaptım tema ve tema efektini değiştirdim SPB mobile yükledim beraber süper oldu
    PANDORA ve SPB MOBİLE :)

birşey soracağım yani klasör oluşturduktan sonra klasör ikonunu değiştirebiliyormuyuz? değiştiremiyorsak bu pandora değil gibi

kullandığım kesinlikle PANDORA herhangi yeni klasör felanda eklemedim ben :) orjinal Aang67 arkadaşımızn yapmış olduğu klasörlerdir :)

yok hayır pandorada extras diye bir klasör yokta o yüzden dedim ve sorum hala geçerli ikon değiştirebiliyor muyuz yeni oluşturduğumuz klasörde?

pandora yüklemeden önce farklı bi cfw yüklüydü telfona onun yedeğini almış buna yüklemiştim ordan gelmiş olabilir çünkü kendim hiç klaösr oluşturmadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drdexter
    @serhat_silvan hocam bu hack klasörünü nasıl oluşturdun acaba?

hack klasörünü ben oluşturmadım pandoranın orjinal halinde yoksa eğer başka bi cfwnin yedeğini yüklemiştim ordan gelmiş olabilir
  • @drdexter: dosyayı kopyalarken mi bir hata oluştu peki?
  • Yahu ben bunu yükledikten sonra Ovi deki rehberimi attım tekrar.Hiçbir sorunda çıkmadı ama mesaj veya çağrı geldiğinde ekranda isim değil numaralar gözüküyor.

Bunu nasıl düzeltebilir ?
    Sim hafızasına aldığımda isimler gözüküyor ancak telefon hafızasında aldığım zaman örneğin bir mesaj geldiğinde isim değil numara gözüküyor.Sanki bende kayıtlı değilmiş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Yahu ben bunu yükledikten sonra Ovi deki rehberimi attım tekrar.Hiçbir sorunda çıkmadı ama mesaj veya çağrı geldiğinde ekranda isim değil numaralar gözüküyor.

Sim hafızasına aldığımda isimler gözüküyor ancak telefon hafızasında aldığım zaman örneğin bir mesaj geldiğinde isim değil numara gözüküyor.Sanki bende kayıtlı değilmiş gibi

Bütün rehberi telefona kopyala sadece telefon hafızası seçili olsun.
  • @hEro: o isim çıkmama olayı bende de olmuştu fakat iki kere kayıtlı gözüken numaralarda gerçekleşiyor o olay.. o yüzden ovi rehberi kurarken iki kere isimler kayıtlı gözükmüş olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Yahu ben bunu yükledikten sonra Ovi deki rehberimi attım tekrar.Hiçbir sorunda çıkmadı ama mesaj veya çağrı geldiğinde ekranda isim değil numaralar gözüküyor.

Bütün rehberi telefona kopyala sadece telefon hafızası seçili olsun.

Telefon hafızasında rehber kayıtları var zaten ve sadece telefon hafızası seçili iken bu sorun yaşanıyor.

quote:

@hEro: o isim çıkmama olayı bende de olmuştu fakat iki kere kayıtlı gözüken numaralarda gerçekleşiyor o olay.. o yüzden ovi rehberi kurarken iki kere isimler kayıtlı gözükmüş olabilir...

Aynen öyle.Ovi ile bağlantıda bir sorun yaşamıştım.Aynı isimlerden 2 değil 4-5 tane vardı
    Senkronizasyonda bir problem olmuş olmalı.Telefondan tüm kayıtları silip tekrar senkronize etsem sorun düzelir değil mi ?

• quote:

@drdexter: dosyayı kopyalarken mi bir hata oluştu peki?

hayır hata olmadı fakat sys, private.. gibi klasörler dışında kalan "Java_Runtime_2_beta.pkg" dosyasını kopyalamadım onu da kopyalayacak mıyım? evetse nereye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Vakitten dolayı yardımcı olamıyorum. O çıkmayan resimleri silmeye çalışın silinsinmi diye sorarken resmin adı da yazar. Bozuk resimlerin adını o şekilde öğrenip bana söyleyebilirmisiniz? (Özel fotoğraflarınıza ait resimlerin adları falan varsa söylemenize gerek yok. Belirtin yeter )

IMG0126.. IMG030 .. IMG086 Gibi isimler çıkıyor.. ama o isimde foto yoktu.. ismi değişiyor..

bende isimleri değişmiyor ama normalde ismi mesela "img90" yazdıysam bozuk dosyada "IMG90" şeklinde. diğerlerinde bi sorun yok büyükse büyük küçükse küçük yazıyor. bozuklarda büyük yazıyor

yeniden flash attım yine düzelmedi kafayı yemek üzereyim

• CFW iniz güzel gerçekten kurmak istiyorumda şimdi diğer konulara baktığımda v51 ise V01 v52 kurucak iseniz V02 uzantılıları kurun diyor indirdiğim dosya arasında V02 yok malesef telefonumun cfwsi şu anda v52 ne yapmam gerekiyor acaba??

Edit:Altta Resim eklendi
    Şimdi hangilerini kurucam ben anlayamadım illa üzerinemi yazmam gerekiyo başka türlü yükleyemiyozmu bu cfwyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 4 Ocak 2011; 20:27:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

CFW iniz güzel gerçekten kurmak istiyorumda şimdi diğer konulara baktığımda v51 ise V01 v52 kurucak iseniz V02 uzantılıları kurun diyor indirdiğim dosya arasında V02 yok malesef telefonumun cfwsi şu anda v52 ne yapmam gerekiyor acaba??

Şimdi hangilerini kurucam ben anlayamadım illa üzerinemi yazmam gerekiyo başka türlü yükleyemiyozmu bu cfwyi?

V01 ,v02 bunlar önemli değil

C0r orada var onu seç, rof2 de diğer klasördeki , ve uda.fpsx de ön klasörde bunları seç yükle. yani uzantılarına bak isimlere takılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

CFW iniz güzel gerçekten kurmak istiyorumda şimdi diğer konulara baktığımda v51 ise V01 v52 kurucak iseniz V02 uzantılıları kurun diyor indirdiğim dosya arasında V02 yok malesef telefonumun cfwsi şu anda v52 ne yapmam gerekiyor acaba??

V01 ,v02 bunlar önemli değil

C0r orada var onu seç, rof2 de diğer klasördeki , ve uda.fpsx de ön klasörde bunları seç yükle. yani uzantılarına bak isimlere takılma

Tamam teşekkür ederim işime yaradı

• Telefonda ciddi anlamda bi hızlanma var kamerası güzel çekiyor net yani alışık olmadığımdan bu menüye kullanımı biraz karışık geldi ama alışınca rahat bir şekilde kullanabilirim inşannah
  • ya arkadaşlar benim telefon yavaş..
    ram 32m gösteriyor..(efectler kapalıyken..)
    menüde bazı ikonlar oldukça yavaş açılıyor.. (Rehbere girişi yaklaşık 1sn Ayarlar'a girişi ise 6-7 sn'yi buluyor..)
    Hızlandırmak için birşeyler yaptım ama olmadı..
    Effectleri kapatınca çok az hızlanıyor..
    Ne yapmak lazım..
    Bir sürüde uygulama, program, oyun vs. yükledim..
    Tekrardan yüklemek sorun oluyor..zaman alıyor..
    Bu yüklemelerin bir yedeğini alıp, yeniden flahladıktan sonra yükleyebilirmiyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

ya arkadaşlar benim telefon yavaş..
    menüde bazı ikonlar oldukça yavaş açılıyor.. (Rehbere girişi yaklaşık 1sn Ayarlar'a girişi ise 6-7 sn'yi buluyor..)
    Ne yapmak lazım..
    Bu yüklemelerin bir yedeğini alıp, yeniden flahladıktan sonra yükleyebilirmiyiz..

Hard format atmayı dene

Hard format atma : telefın kapalı iken kırmızı +yeşil+kamera+ teli açma düğmesi aynı anda bas pandora ekranı gelene kadar çekme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2627 -- 4 Ocak 2011; 22:04:58 >

• Evet Bende Yüklemiş Bulunmaktayım Verdiğiniz Tema Efektinide yaptım çok başarılı olmuş şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

Orijinalden alıntı: openstar

ya arkadaşlar benim telefon yavaş..
    Ne yapmak lazım..

Hard format atmayı dene

Hard format atma : telefın kapalı iken kırmızı +yeşil+kamera+ teli açma düğmesi aynı anda bas pandora ekranı gelene kadar çekme

hard formatı biliyorum..
    Flashlamakla Hard format arasında pek fark yok..
    Her ikisinde de uygulamalar gidiyor..
    Başka bir yolu yokmu?

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.