Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ndrive ve bir kaç uygulama yüklemek istediğimde "Bu dahili bir bileşen. Yüklenemiyor." hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Ndrive için ilk sayfadaki ilacı denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

Geniş bi zamanımda deniyeceğim ama şimdi navigasyonLa uğraşıyorum...Bu arada navigasyonda dışarıdayken ses dosyaları yoktu yüklensinmi dedi bende kontörden gitmesin diye hayır dedim şuan da yükleyim diye navigasyonu açtım ses yüklesinmi diye sormuyor ayarlarıda yok bilen varmı acaba_?

MapLoadderden YüKLetsene
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Aslında şöyLe bi Efekt var GöRündüğü kadar kasmada yaPmıyor SüPr BiŞey ama ne yaZıkki çok aradım bulamadım
    elinde olan varsa bizle paylaşabilir

Bu güzel değilya çizgiler iniyor çıkıyor :)))Bizimkisi uçuyor:)

• quote:

quote:

Geniş bi zamanımda deniyeceğim ama şimdi navigasyonLa uğraşıyorum...Bu arada navigasyonda dışarıdayken ses dosyaları yoktu yüklensinmi dedi bende kontörden gitmesin diye hayır dedim şuan da yükleyim diye navigasyonu açtım ses yüklesinmi diye sormuyor ayarlarıda yok bilen varmı acaba_?

MapLoadderden YüKLetsene

MapLoadderden YüKLetsene derken ne o haritalar içinde öyle bişey yok_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

Ndrive ve bir kaç uygulama yüklemek istediğimde "Bu dahili bir bileşen. Yüklenemiyor." hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Ndrive için ilk sayfadaki ilacı denedim

Bende rom patcerimde versionu düşüktü 2.6 yapim dedim kurmaya çalıştığımda aynı hatayı verdi bendede ve sorna pcnin ekranında yüklendi gibisinden bildirim mesajı geldi pc suiteden farketmedim o anda sornaya doğru açim derken baktım yüklenmiş bile nasıl olduğunu bende anlamadım bende aynen ilk sayfadaki ilacı uyguladım ve rom patcherime installserver yamasını attım olmadığı için kendim atmak zorunda kaldım şimdi hiç bir sıkıntım yok tüm programları sorunsuzca kuruyorum

• quote:

quote:

quote:

MapLoadderden YüKLetsene

Tamam buLdum:))))

• quote:

quote:

quote:

quote:

MapLoadderden YüKLetsene

Tamam buLdum:))))

• quote:

quote:

Aslında şöyLe bi Efekt var GöRündüğü kadar kasmada yaPmıyor SüPr BiŞey ama ne yaZıkki çok aradım bulamadım

Serhat şu linke bi baksana ben çözemedim dowland feLan diyor ama bağış feLanda diyor

http://joker2009.freeoda.com/effects.html

• quote:

quote:

quote:

Serhat şu linke bi baksana ben çözemedim dowland feLan diyor ama bağış feLanda diyor

baktım adam paypal hesaı ile bağış istiyor gerçi msn adresinide ekledim baktım açacağı yok gene sildim yani öylece kaldı

• pandorayı konusunu msn zannetmeli dakikalar
  • Yazılım haricinde bir çok şeyden bahsediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Yazılım haricinde bir çok şeyden bahsediyorsunuz.

ama O bahSediLen herŞeYin tabanı PANDORA üzeRinde KuurLu ÖrneĞin Hız Taban HızLı OlmazSa ne Efekt İşe yarar ne tema neDe ProgRamLar
  • Arkadaşlar k. bakmayın bu telefonlar hakkımda pek bilgim yok size bir soru sormak istiyorum. Öncelikle yazılımı çok beğendim. Çok güzel bir yazılım yapılmış ve artık bende bu yazılıma geçmek istiyorum. Fakat kafamı karıştıran sorular var. Bende şuan NomadCRY'ın yaptığı Sunrise 1.3.2 sürümü var. Yani yazılım eski sürüm(v51 sürümü). Ben bu yazılıma yani PANDORA'ya geçmek için ne yapmam gerek ? Rica etsem bana maddeler halinde sırayla yazar mısınız ? Birde Flash atarken hangi klasörleri silmek gerekir ? Çünkü kartımda çok fazla müzik, video ve resim olduğu için bunların hepsini en baştan telefona atmak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • temiz bi KuruLum yaPmak İstiyorSan haFıza KARtındaKi gereKli BilGiLeRini yeDekLe ardından biçimlendir ondan sorna telefona hard format at ardından Aang67 arkadaşımızın verdiği dosyaları indir flashını at flashtan sonra gene bir hard format at işlemin tamamdır

PANDORA C6v20 2nd Edition Full Türkçe 01.01.2011 3x4: http://www.multiupload.com/POIZMLI7B9
    PANDORA C6v20 2nd Edition Full Türkçe 01.01.2011 4x4:http://www.multiupload.com/33OIAVLQI6

PANDORA C6v20 2nd EDITION için v52 Dosyası 01.01.2011:http://www.multiupload.com/IU96ZOT7ZA

• 5 gündür pandoradayım sorunsuz

pandora da 2000 .mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :v60 -- 5 Ocak 2011; 1:26:08 >
  • Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Evvvvvet beyLer Telefon nasıl olmuş sonuna kadar İzleyin ve Yorumunuzu yaPın

Pandorayı tam ekran menü yaptım tema ve tema efektini değiştirdim SPB mobile yükledim beraber süper oldu
    PANDORA ve SPB MOBİLE :)

Efekt güzel ve yükledim tarif edildiği gibi yaptım ancak arama ekranı açılmıyo siyah ekranda kalıyo açık uygulamalara baktığımda açık görünüyo her türlü denedim olmuyo talefonu fabrika ayarlarına döndürünce oluyo tabi ozamanda eski efekte dönüyo yada denedim c2z uygulamasının tikini ROMPatc kaldırırsan düzeliyo tabi senin efekt çalışmıyo yine sorun bendemi bilmiyorum ama yükleyen ve yükliceklere duyrulur.

• Bu yazılımı kurduktan sonra hafıza kartına patches klasörü atmamız gerekiyor mu gerekmiyormu?? eğer gerekiyorsa bu klasörü nereden bulabiliriz?
  • Elinize sağlık ama bilgisayara bağladığım zaman müzik çalar listesi kayboluyor kütüphanede şarkı yok gibi bi şeyler diyor her seferinde yenilemekten başka yol yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

Elinize sağlık ama bilgisayara bağladığım zaman müzik çalar listesi kayboluyor kütüphanede şarkı yok gibi bi şeyler diyor her seferinde yenilemekten başka yol yok mu

++++
  • merhaba,
    ilk önce ellerine sağlık.
    benim bir sorunum var,
    kısayolları eklediğimiz ana ekranda favori kartvizitler kısayolunu ekledim
    daha sonra favorilere kişileri eklemeye çalıştım
    favori kartvizitlere eklenmedi kişiler
    eklenmediği gibi de rehberimden de uçurmuş eklemeye çalıştığım kişileri.
    tekrar eklemeyi denediğimde uçan kişileri görüyorum yanında yıldızlı olarak ama yine aynı işlemlerle başa dönüyorum
    yine rehberimde gözükmüyor eklemeye çalıştığım kişiler ve kısayollara da eklenmemiş oluyor
    en azından tekrar rehberime nasıl alıcam uçan kişileri
    bir yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.