Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taytak

quote:

Orijinalden alıntı: CanseveR51

quote:

quote:

yok mu Sorun çözülen...

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

yönetici olarak çalıştır bendede aynı sorun vardı öyle yapınca düzeldi

Ne Yönetici Aygıt Yönetici ?

w7 64 bit pc

J.A.F. Box mu Gerekiyor? Yoksa Normalde mi..

jafa sağ tıkla yönetici olarak çalıştır seçeneği var orda onla açman lazım

böyle aynisi verdi yönetici calışırken..

• windows 7 ile uyumlu değil diyor sanırsam bi de şunu dene jafa sağ tıkla özellikler de ordan uyumluluk de windows xpyi seç
  • quote:

windows 7 ile uyumlu değil diyor sanırsam bi de şunu dene jafa sağ tıkla özellikler de ordan uyumluluk de windows xpyi seç

o Uyumlugu kaç defalık denedim Olmuyor zaten.. xp ye geri mi dönecez..
  • Uyumlugu Vista Olarak Seçip Calıstırdı.. Devami İle calısıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murti61

yazılım güncelleştirmeye girebilen varmı?bugün denedim girmiyor.menüye atıyor.ilk flashladığımda giriyordu.bugün girmiyor!!!
  • hala stabıl olmamıs fw beklıcem daha.pc yok su an elımde o yuzden en az hatalı yda hatasız bı fw bulmam gerekıo yoksa dk bası baska yere gıdıp yapamam bu ıslemı.uymluluk sorunu drıver sorunuda ckıo ztn bısuru ıs ..
  • Orijinalden alıntı: CanseveR51

yok mu Sorun çözülen...

Orijinalden alıntı: soneday

JAF İLE FW KURULUM,RESİMLİ ANLATIM
    Anlatım Lugi@'a aittir.

Resimli anlatım;
    Orijinalden alıntı: Lugi@

İndirmemiz Gerekenler :

2-Jaf Ve Emülatör İndir!

5-Forumdan seçip beğendiğin Cfw indir(Dikkat!V51 yüklüceksin V51 olan CFW yüleyin V52 yüklücekseniz V52 olan cfw yükleyin.İndirmek istediğiniz CFW'de sürümü yazar!!!

Öncelikle Bilgisayarınıza(Yoksa) Nokia Ovi Suite indirin.(Yukarıdaki 1.link) Ardından Jaf Setup Kuruyoruz.

Jaf Kurulumu Resimli Anlatım

ÖNEMLİ!!!
    Jaf'ı kurduktan sonra açmayın.Önce Telefonunuzun Hafıza Kartına Format Atın sonra PC Suite modunda PC'ye bağlayın ve driver'ların yüklemesini bekleyin.Donanım yüklendi derse telefonunuzu kapatın, yüklenmedi derse PC'yi yeniden başlatıp tekrar deneyin.Başarıyla Driver'lar yüklenince JAF FULL PKEY EMULATOR BY STBSL GSmMAster - version 12 isimli dosyayı açıyoruz.(2.linkte indirdiğimiz mavi jaf emülatör)(Flash atmak için son işlemleri yapıcaz şimdi) aşağıdaki resimli anlatımdaki ayarları yapıyoruz :

Telefonumuzun hafıza kartına format atıp, bilgisayara PC Suite modunda bağlayıp, kapattıktan sonra JAF FULL PKEY EMULATOR BY STBSL GSmMAster - version 12 dosyasını açıyoruz.
    Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi : STEP 1'de RANDOM PKEY RASKAL SN seçiyoruz.STEP 2 aynı kalıyor.GO diyoruz.

Aşağıdaki resimdeki gibi : Önce BB5 seçiyoruz.Telefon Modunu OFFline yapıyoruz.CRT 308 Tikini kaldırıyoruz.Sırasıyla Dead USB > Manual Flash > Factory Set tik koyuyoruz.

Sonra aşağıdaki resimdeki gibi : MCU tıklayıp V51&V52(hangisini indirdiyseniz) C0r dosyasını seçiyoruz.

Sonra aşağıdaki resimdeki gibi : PPM tıklayıp CFW dosyamızı seçiyoruz.

Sonra aşağıdaki resimdeki gibi : Ape Variant tıklayarak indirdiğimiz V51&V52(hangisini indirdiyseniz) .uda.fpsx dosyasını seçiyoruz

Son durum aşağıdaki gibi ise : Flash'a basıp çıkan uyarıya evet dedikten hemen sonra Güç düğmesine basıp çekiyoruz.Done derse başarılı geçmişdir...İlk Flashlamanız hayırlı olsun.

jaf ve emülator u indiriceksin içerisinde 2 tane exe dosyası var. ilk jaf setup exe yi kur. sonra resimdeki işlemi takip et. kurulmda..... işte yapman gereken şey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motaro -- 5 Ocak 2011; 17:21:11 >

• Orijinalden alıntı: dogangunbilge

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Evvvvvet beyLer Telefon nasıl olmuş sonuna kadar İzleyin ve Yorumunuzu yaPın

Pandorayı tam ekran menü yaptım tema ve tema efektini değiştirdim SPB mobile yükledim beraber süper oldu
    PANDORA ve SPB MOBİLE :)

Efekt güzel ve yükledim tarif edildiği gibi yaptım ancak arama ekranı açılmıyo siyah ekranda kalıyo açık uygulamalara baktığımda açık görünüyo her türlü denedim olmuyo talefonu fabrika ayarlarına döndürünce oluyo tabi ozamanda eski efekte dönüyo yada denedim c2z uygulamasının tikini ROMPatc kaldırırsan düzeliyo tabi senin efekt çalışmıyo yine sorun bendemi bilmiyorum ama yükleyen ve yükliceklere duyrulur.

ya bu video da kafama takılan bişi oldu. temadan temaya geçiş var o nasıl oluor bir yardımcı olurmusunuz.? tamam ilk tema efekti olanı kurdum ee sonra nasıl geçiş oluor o yardımcı olursanız sevinirim.

• opera ve nimbuzz acikken ram 5mba kadar dusuyor normalmi?
  • Orijinalden alıntı: motaro

Orijinalden alıntı: dogangunbilge

Pandorayı tam ekran menü yaptım tema ve tema efektini değiştirdim SPB mobile yükledim beraber süper oldu

Efekt güzel ve yükledim tarif edildiği gibi yaptım ancak arama ekranı açılmıyo siyah ekranda kalıyo açık uygulamalara baktığımda açık görünüyo her türlü denedim olmuyo talefonu fabrika ayarlarına döndürünce oluyo tabi ozamanda eski efekte dönüyo yada denedim c2z uygulamasının tikini ROMPatc kaldırırsan düzeliyo tabi senin efekt çalışmıyo yine sorun bendemi bilmiyorum ama yükleyen ve yükliceklere duyrulur.

ya bu video da kafama takılan bişi oldu. temadan temaya geçiş var o nasıl oluor bir yardımcı olurmusunuz.? tamam ilk tema efekti olanı kurdum ee sonra nasıl geçiş oluor o yardımcı olursanız sevinirim.

ne geçişi sorunu pek anlayamadım videoda ki telefonda tek bi tane tema var 2 tema değil

• Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Orijinalden alıntı: motaro

Orijinalden alıntı: dogangunbilge

ne geçişi sorunu pek anlayamadım videoda ki telefonda tek bi tane tema var 2 tema değil

1dk20 saniyeden sonrasına dikkat lütfen. efekt değişik bişi oluyor.. 1.20 saniyeden sonrasını anlamadım :)

• Konu karıştı biri bana hem özel mesaj yoluyla hem de konuya CFW'de olduğu iddia edilen sorunları yazarsa sevinirim. (Bende Müzik Çalar ile alakalı bir problem yok, söyleyeyim şimdiden.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 5 Ocak 2011; 18:18:06 >
  • o benim kendi telefonum 1:20 den sonrası Spb mobile programı dİkkat edersen videonun adı PANDORA VE SPB MOBİLE Pandra sistemi yüklü farklı olarak spb mobile kurmuşum forumda aratırsan bulursun spb mobile konusu var
  • quote:

o benim kendi telefonum 1:20 den sonrası Spb mobile programı dİkkat edersen videonun adı PANDORA VE SPB MOBİLE Pandra sistemi yüklü farklı olarak spb mobile kurmuşum forumda aratırsan bulursun spb mobile konusu var

aynısını bizimle paylaşsan :D
  • quote:

@42_sentez_42 Bilgisayar Nokia Herseyi sildim Kurulum jaf v12 Hala aynisi verildi..
    @stone2627 Virus Program kapatıp Kurdum Devami Jaf. v12 olmuyor..

RESİM İÇİN

uyumluluk modunda çalıştır o yüzden.
  • Orijinalden alıntı: motaro

yok mu Sorun çözülen...

Orijinalden alıntı: soneday

JAF İLE FW KURULUM,RESİMLİ ANLATIM
    Anlatım Lugi@'a aittir.

Resimli anlatım;
    Orijinalden alıntı: Lugi@

İndirmemiz Gerekenler :

2-Jaf Ve Emülatör İndir!

5-Forumdan seçip beğendiğin Cfw indir(Dikkat!V51 yüklüceksin V51 olan CFW yüleyin V52 yüklücekseniz V52 olan cfw yükleyin.İndirmek istediğiniz CFW'de sürümü yazar!!!

Öncelikle Bilgisayarınıza(Yoksa) Nokia Ovi Suite indirin.(Yukarıdaki 1.link) Ardından Jaf Setup Kuruyoruz.

Jaf Kurulumu Resimli Anlatım

ÖNEMLİ!!!
    Jaf'ı kurduktan sonra açmayın.Önce Telefonunuzun Hafıza Kartına Format Atın sonra PC Suite modunda PC'ye bağlayın ve driver'ların yüklemesini bekleyin.Donanım yüklendi derse telefonunuzu kapatın, yüklenmedi derse PC'yi yeniden başlatıp tekrar deneyin.Başarıyla Driver'lar yüklenince JAF FULL PKEY EMULATOR BY STBSL GSmMAster - version 12 isimli dosyayı açıyoruz.(2.linkte indirdiğimiz mavi jaf emülatör)(Flash atmak için son işlemleri yapıcaz şimdi) aşağıdaki resimli anlatımdaki ayarları yapıyoruz :

Telefonumuzun hafıza kartına format atıp, bilgisayara PC Suite modunda bağlayıp, kapattıktan sonra JAF FULL PKEY EMULATOR BY STBSL GSmMAster - version 12 dosyasını açıyoruz.
    Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi : STEP 1'de RANDOM PKEY RASKAL SN seçiyoruz.STEP 2 aynı kalıyor.GO diyoruz.

Aşağıdaki resimdeki gibi : Önce BB5 seçiyoruz.Telefon Modunu OFFline yapıyoruz.CRT 308 Tikini kaldırıyoruz.Sırasıyla Dead USB > Manual Flash > Factory Set tik koyuyoruz.

Sonra aşağıdaki resimdeki gibi : MCU tıklayıp V51&V52(hangisini indirdiyseniz) C0r dosyasını seçiyoruz.

Sonra aşağıdaki resimdeki gibi : PPM tıklayıp CFW dosyamızı seçiyoruz.

Sonra aşağıdaki resimdeki gibi : Ape Variant tıklayarak indirdiğimiz V51&V52(hangisini indirdiyseniz) .uda.fpsx dosyasını seçiyoruz

Son durum aşağıdaki gibi ise : Flash'a basıp çıkan uyarıya evet dedikten hemen sonra Güç düğmesine basıp çekiyoruz.Done derse başarılı geçmişdir...İlk Flashlamanız hayırlı olsun.

jaf ve emülator u indiriceksin içerisinde 2 tane exe dosyası var. ilk jaf setup exe yi kur. sonra resimdeki işlemi takip et. kurulmda..... işte yapman gereken şey bu.

Pc Suite Bağladim Aygıt Yönetici Baglamıyor.. Sadece Gücelestirdim zaten PC yüklü diyor..
    Bu Yaptıktan sonrasi Done Flas basarı için...
    Uyari Verdigini DONE cıkmadi... Telefon Usb Takılı Aygıt Ve donanım olarak Calıstırmadi w7 uyumlugu..
    Init usb communication...
    PRESS POWER ON NOW!
    Searching for phone...Not found!!!

• arkadaşlar bende pandora kullanıyorum, çok da memnunum..yalnız bir sorunum birde isteğim var.şikayet değil gelişim amacıyla
    SORUNUM
    internette gezerken hafıza doldu bazı uygulamaları kapatıp öyle girin diyor..ama arkada çalışan bir uygulama yok, sevmem arkada program çalışmasını.bu sorunu yaşayan var mı acaba?
    İSTEĞİM
    Deneme imkanınız varsa Benchmark ACE ile CPU MHhz değerinizi ölçüp paylaşır mısınız..benim Hacksiz v52 de 434 Mhz iken şimdi 403 Mhz ölçüyor...acaba herkesde aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 5 Ocak 2011; 19:17:40 >

• jBenchmark ACE jar dosyası ile kurulum yaptım fakat çalışmadı deneyemedim....
  • @Aang67 Çok mükemmelsin
    @Motaro çok teşekkürler Calısırdı..
  • Rehber Tıklayip Karvizit kişileri Kaybettim Ayar Ve geri alınma var mi ?
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.