Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun ilginc bi sorunla karsılastım ilk defa basıma geldi müzik dinlerken bi sonraki müzege gec dedim ve tel tıkandı malesef daha sonra sistem hatası verdi durduk yere neden olur bilinmez yanlış anlaşılmasın ama teli cok zorluyo gibi geliyo bana anlatamadıgım bi yavaslık var telefonda bi onceki surumlerde boyle degildi yaa tam sorunsuzunu buldum dedim gene bi yerden patlak verdi

hard format at die yazmayın lutfen kurduktan hemen sonra yaparım oo işlemi cunku ama illa biri cıkar hard format at diyen

• quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

arkadaşlar bende pandora kullanıyorum, çok da memnunum..yalnız bir sorunum birde isteğim var.şikayet değil gelişim amacıyla
    SORUNUM
    internette gezerken hafıza doldu bazı uygulamaları kapatıp öyle girin diyor..ama arkada çalışan bir uygulama yok, sevmem arkada program çalışmasını.bu sorunu yaşayan var mı acaba?
    İSTEĞİM
    Deneme imkanınız varsa Benchmark ACE ile CPU MHhz değerinizi ölçüp paylaşır mısınız..benim Hacksiz v52 de 434 Mhz iken şimdi 403 Mhz ölçüyor...acaba herkesde aynı mı?

435 mHZ çıktı bende.programın nasıl kullanıldığını zor çözdüm ya neyse..sonunda anladım..telefon n9 diye tanınıyor sitede :)

• aynı şey bendede bir kere oldu. bir daha olmadı.
  • zamanında sunrise kullanırken pandora bana tuhaf gelmişti acıkca söleyim kim yüklerse demiştim :) şimdi lafımı yiyorum ve yükledim :)
    usta cok tesekkür ederim kimisi müzik calarda sıkıntı var diyor ama valla heralde son attım cfw olur baydı artık hergün hergün.tesekkürler bir kez daha

sürekli teli pc ye pc yi tele aktarmaktan bıktım valla sonra bi sürü ayar kafana göre oturt :) ohhy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbjk -- 5 Ocak 2011; 20:51:24 >
  • tam hattımı cıkardım orj. donucektim hatsız tercihde bi daha deniyim dedim müzikler calısmıyodu cunku simdi catır catır calıyoo anladı kerata silincegini

hatla ilgili bi sorunmu oldu acaba bilemedim simdi yaa biraz daha zorliyim bakalım napıcak
  • tel depolama ile bağlayınca müzik listesi siliniyor.
  • Hardformatat:):)
  • 4 kere atildi. biri flstan önce. biri flastan sonra. digerleri 10dk önce:P
  • sorun PANDORADA.. arama geldıgınde tel 2 sanıye calıyor sonra muzık sesı kayboluyor ama arama gelmeye devam edıyor sankı cagrı atmıs gıbı . sonrada fark edemıyorum arayanı neden böyle denedım 3 aramanın bırınde yapıyor böyle buna bır baksan Tlny kardeş öncekı pandorada yoktu bu sorun v 52 de gördum dıger türlü yıne fw mükammel elıne saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe574
    sorun PANDORADA.. arama geldıgınde tel 2 sanıye calıyor sonra muzık sesı kayboluyor ama arama gelmeye devam edıyor sankı cagrı atmıs gıbı . sonrada fark edemıyorum arayanı neden böyle denedım 3 aramanın bırınde yapıyor böyle buna bır baksan Tlny kardeş öncekı pandorada yoktu bu sorun v 52 de gördum dıger türlü yıne fw mükammel elıne saglık

Kul hakkı yeme gir sensör ayarlarından otomatik ekran dödürme hariç hepsini kapat. Olmazsada bir çözümü bulunur elbet ama ondan kaynaklanıyor.
  • quote:

sorun PANDORADA.. arama geldıgınde tel 2 sanıye calıyor sonra muzık sesı kayboluyor ama arama gelmeye devam edıyor sankı cagrı atmıs gıbı . sonrada fark edemıyorum arayanı neden böyle denedım 3 aramanın bırınde yapıyor böyle buna bır baksan Tlny kardeş öncekı pandorada yoktu bu sorun v 52 de gördum dıger türlü yıne fw mükammel elıne saglık

Menu-ayarlar-telefon-sensor ayarları-döndürme kontrolü-tikleri kaldır

burada konuyu araştırmadan atıp tutmayın
  • Arkadaşlar garip bir sorunla karşılaştım..
    Yavaş olduğu için flasladım şimdi..
    Gayet hızlı şu anda ancak...
    Şimdide şöyle bir şey var..
    Tema yüklemeye çalışınca "series60 scalable skinaaupport" bileşeni eksik devam etmek istermisiniz diyor..
    Devam diyorum.. Sonrada "önce temel paketi yükleyin" diyor ve atıyor..
    Tema yükleyemedim..
    Hard format attım bir kaç defa..
    Flashladım bir kaç defa..
    yine aynı nedir sorun çözemedim..
    Fw ye sadece full ekran modu ekledim başka bir değişiklik yapmadım..
    Nedir sorun acaba ustalar..
    Bu eksik olan bileşen yüklenebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

Arkadaşlar garip bir sorunla karşılaştım..
    Yavaş olduğu için flasladım şimdi..
    Gayet hızlı şu anda ancak...
    Şimdide şöyle bir şey var..
    Tema yüklemeye çalışınca "series60 scalable skinaaupport" bileşeni eksik devam etmek istermisiniz diyor..
    Devam diyorum.. Sonrada "önce temel paketi yükleyin" diyor ve atıyor..
    Tema yükleyemedim..
    Hard format attım bir kaç defa..
    Flashladım bir kaç defa..
    yine aynı nedir sorun çözemedim..
    Fw ye sadece full ekran modu ekledim başka bir değişiklik yapmadım..
    Nedir sorun acaba ustalar..
    Bu eksik olan bileşen yüklenebilir mi?

temel paket istiyorsa temanın iki dosyası olmalı önce onu kurmalısın elinde yoksada bulmalısın

• Arkadaşlar 2 soruna çözüm getiremedim;
    Ndrive ve bir kaç uygulama yüklemek istediğimde "Bu dahili bir bileşen. Yüklenemiyor." hatası alıyorum. Ne yapabilirim? (Ndrive için ilk sayfadaki ilacı denedim ama olmadı.)
    Birde şu galeride bazı fotoğraflar sorun olmamasına rağmen hala görüntülenemiyor.
  • pandorada gördüğüm hatalar:
    çok can sıkacak hatalar yok ama ufakta olsa söliyim

-mesajlar kayıyor 1 saat geriye (arada)
    -telefon orjinal v52 ye göre biraz hantal
    -tuş ışıkları yavaşça sönüyor
    -Mesajlara girince "Konuşmalar" Yazacağına "conversations" yazıyor.
    -Mesajlarda Shifte basınca "yani yazı büyültme" direk hepsi büyük harfe geçiyor. orjinalinde 1 kere basınca sadece baş harf büyük oluyordu. 2. kez basınca her harf büyüyodu.
    -autoinstaller ile navigasyona wifi/ag secenegi gelcegi belirtilmiş. autoinstalleri baslattım programlar yuklendı ama wifi seceneği gelmedi navigasyona

Telefonda eksik olarak sunları söleyebilirim:
    -keylock yerine slide unlock kullanılsa daha güzel olurmus. keylocku silemiyoruz
    -briglight uygulaması eklenebilir
    -sözlüğe türkçe eklenebilir.

şuanlık baska bir sorunum yok. aklıma gelirse daha yazarım.

Hee +'larını yazmama gerek yok zaten bilen biliyor yukarıdaki - ler cokta dert edilcek seyler değil

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

pandorada gördüğüm hatalar:
    çok can sıkacak hatalar yok ama ufakta olsa söliyim

-mesajlar kayıyor 1 saat geriye (arada)
    -telefon orjinal v52 ye göre biraz hantal
    -tuş ışıkları yavaşça sönüyor
    -Mesajlara girince "Konuşmalar" Yazacağına "conversations" yazıyor.
    -Mesajlarda Shifte basınca "yani yazı büyültme" direk hepsi büyük harfe geçiyor. orjinalinde 1 kere basınca sadece baş harf büyük oluyordu. 2. kez basınca her harf büyüyodu.
    -autoinstaller ile navigasyona wifi/ag secenegi gelcegi belirtilmiş. autoinstalleri baslattım programlar yuklendı ama wifi seceneği gelmedi navigasyona

Telefonda eksik olarak sunları söleyebilirim:
    -keylock yerine slide unlock kullanılsa daha güzel olurmus. keylocku silemiyoruz
    -briglight uygulaması eklenebilir

şuanlık baska bir sorunum yok. aklıma gelirse daha yazarım.

Hee +'larını yazmama gerek yok zaten bilen biliyor yukarıdaki - ler cokta dert edilcek seyler değil

-Böyle bi sorun bende yok yazılımla ilgili değil..

-Aang67 yazmış yazılıma 1kb eklenecek yer kalmadı diye kendin ekliyebilirsin 500 küsür kb felan Eksiklik olarak düşünmek yanlış bence orjinal v52 de bile türkçe sözlük ekli bile değil..

• pardon ozaman görmemişim.
    bunlar dediğim gibi çok ufak göze batıcak şeyler. baska birşey göremedim suana kadar. ama yinede denemeye devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Menu-ayarlar-telefon-sensor ayarları-döndürme kontrolü-tikleri kaldır

burada konuyu araştırmadan atıp tutmayın

atıp tuttumu kim dedi 2 yıldır 5800 kullanıyorum tüm modifiye konusunuda takip ediyorum merak emeğde saygısızlik yapan yok .önce olmayan sindimı oluyor. Ayrıca masa üstünde deneyerek sorunu yazdım .teli hiç bir şekilde oynatmadan .bir sorunu paylarıyoruz fw kötüleyen yok

• Zil seslerini ayarlayamıyorum. Hangi klasöre atarsam atayım kendi zil seslerim müzik olarak görünüyor ve bu şekilde tercihler üzerinden zil sesi ayarlamam imkansız. Normal fw'de sadece "sounds\digital" klasörünün altındaki dosyaları zil sesi olarak algılıyordu. Başka cfw'lerde ise "ringtones" klasörü kullanılıyor.

Fakat bunda her iki klasörde çalışmıyor ve tüm zil seslerim diğer müzik dosyalarımla birlikte görünüyor.

Yardım ya da güncelleme lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretwolf

4 kere atildi. biri flstan önce. biri flastan sonra. digerleri 10dk önce:P

medya aktarımı nı neden seçmiyosunuz
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.