Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scaevola

Zil seslerini ayarlayamıyorum. Hangi klasöre atarsam atayım kendi zil seslerim müzik olarak görünüyor ve bu şekilde tercihler üzerinden zil sesi ayarlamam imkansız. Normal fw'de sadece "sounds\digital" klasörünün altındaki dosyaları zil sesi olarak algılıyordu. Başka cfw'lerde ise "ringtones" klasörü kullanılıyor.

Fakat bunda her iki klasörde çalışmıyor ve tüm zil seslerim diğer müzik dosyalarımla birlikte görünüyor.

Yardım ya da güncelleme lütfen.

birde E:/music klasörü oluşturup at bende öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

Orijinalden alıntı: emretwolf

4 kere atildi. biri flstan önce. biri flastan sonra. digerleri 10dk önce:P

medya aktarımı nı neden seçmiyosunuz

medya aktarımı seçince .program nasil atcam bi sölermisin bana=? hem o şekilde bağlayınca cafelerde driver istiyor buda uğraştırır malum deepfreeze:P
  • quote:

Zil seslerini ayarlayamıyorum. Hangi klasöre atarsam atayım kendi zil seslerim müzik olarak görünüyor ve bu şekilde tercihler üzerinden zil sesi ayarlamam imkansız. Normal fw'de sadece "sounds\digital" klasörünün altındaki dosyaları zil sesi olarak algılıyordu. Başka cfw'lerde ise "ringtones" klasörü kullanılıyor.

Fakat bunda her iki klasörde çalışmıyor ve tüm zil seslerim diğer müzik dosyalarımla birlikte görünüyor.

en iyi çözüm zil seslerinin albüm ismini zil yap sonrada "sounds\digital" klasörüne at tercihlerden zil sesi seçerken şarkılar/albümler/zil diye kolayca seçersin ben aimp2 programı ile zil seslerinin albüm bilgisini değiştiriyorum kullanımı çok basit zil sesinin üzerindeyken fare sağ tuş yapıp aimp seçenğinden etiket editörü ile açı seçip ID3V1 ve ID3V2 den albüm bilgisini değiştiriyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: akin288

quote:

en iyi çözüm zil seslerinin albüm ismini zil yap sonrada "sounds\digital" klasörüne at tercihlerden zil sesi seçerken şarkılar/albümler/zil diye kolayca seçersin ben aimp2 programı ile zil seslerinin albüm bilgisini değiştiriyorum kullanımı çok basit zil sesinin üzerindeyken fare sağ tuş yapıp aimp seçenğinden etiket editörü ile açı seçip ID3V1 ve ID3V2 den albüm bilgisini değiştiriyoruz.

Ben de benzer bir çözüm düşünmüştüm ama daha düzgün bir çözüm vardır da uğraşmama gerek kalmaz diye umut etmiştim. Zil seslerini belirli bir klasörden okutmak zor olmasa gerek.
    Ben toplu id tag bakımı için uzun yıllardır mp3tag programını kullanyorum. Yine onunla hallederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: murti61

quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

arkadaşlar bende pandora kullanıyorum, çok da memnunum..yalnız bir sorunum birde isteğim var.şikayet değil gelişim amacıyla
    SORUNUM
    internette gezerken hafıza doldu bazı uygulamaları kapatıp öyle girin diyor..ama arkada çalışan bir uygulama yok, sevmem arkada program çalışmasını.bu sorunu yaşayan var mı acaba?
    İSTEĞİM
    Deneme imkanınız varsa Benchmark ACE ile CPU MHhz değerinizi ölçüp paylaşır mısınız..benim Hacksiz v52 de 434 Mhz iken şimdi 403 Mhz ölçüyor...acaba herkesde aynı mı?

435 mHZ çıktı bende.programın nasıl kullanıldığını zor çözdüm ya neyse..sonunda anladım..telefon n9 diye tanınıyor sitede :)

sağol murti.. benim v50 deyken 448 Mhz çıkmıştı şimdi 408 Mhz çıktı enteresan

• python programları kullanmak için python kuramıyorum dahili bileşen hatası veriyor..
    nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

python programları kullanmak için python kuramıyorum dahili bileşen hatası veriyor..
    nasıl çözebilirim?

Ben superpython 2.2 kurdum, sorunsuz çalışıyor.
  • Merhaba,

Sorunum klasik olacak ama diğer arkadaşların dediği gibi müziklerim. Telefonu PC ye depolama olarak bağlayınca kütüphanedeki müzikler gitti, yenile dediğim halde gelmedi. sonrasında burada sizinde dediğiniz gibi hafıza kartına Music diye klasör açıp şarkıları onun içine kopyaladım ancak tekrar Müzik kısmına girdiğimde telefon kilitlendi, kapatıp açtım ama açılmadı, hafıza kartını çıkartıp öyle açtım açıldıktan sonra kartı tekrar taktım ama müzik kısmına yine giremedim kilitlendi. hafıza kartını kart okuyucu olarak taktım PC ye, şarkıları Music klasöründen alıp tekrar Sounds klasörüne taşıdım. Music klasörünü sildim. ancak şimdide kütüphaneyi yenile dediğimde 50 den fazla şarkıyı görmüyor. ve telefonu kart takılı olduğu zaman açamıyorum. şimdi karta bir daha format atıcam, sormak istediğim şu

1. Hafıza kartına Music diye klasör açmalımıyım?
    2. Eğer açmam gerekiyorsa Sounds klasörünü siliyormuyuz? çünkü ikisi olunca sanırım kafası karıştı aletin

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Merhaba,

Sorunum klasik olacak ama diğer arkadaşların dediği gibi müziklerim. Telefonu PC ye depolama olarak bağlayınca kütüphanedeki müzikler gitti, yenile dediğim halde gelmedi. sonrasında burada sizinde dediğiniz gibi hafıza kartına Music diye klasör açıp şarkıları onun içine kopyaladım ancak tekrar Müzik kısmına girdiğimde telefon kilitlendi, kapatıp açtım ama açılmadı, hafıza kartını çıkartıp öyle açtım açıldıktan sonra kartı tekrar taktım ama müzik kısmına yine giremedim kilitlendi. hafıza kartını kart okuyucu olarak taktım PC ye, şarkıları Music klasöründen alıp tekrar Sounds klasörüne taşıdım. Music klasörünü sildim. ancak şimdide kütüphaneyi yenile dediğimde 50 den fazla şarkıyı görmüyor. ve telefonu kart takılı olduğu zaman açamıyorum. şimdi karta bir daha format atıcam, sormak istediğim şu

1. Hafıza kartına Music diye klasör açmalımıyım?
    2. Eğer açmam gerekiyorsa Sounds klasörünü siliyormuyuz? çünkü ikisi olunca sanırım kafası karıştı aletin

Teşekkürler...

Valla kardeş bende music klasörü daima varyani teli v50 de hacklediğimden beri hngi cfw yi kursam bu klasörde durur müzikler ve tarıyıncada bulur hepsini . sounds klsörünüde sil gitsin, olmadı yeniden oluşturabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2627 -- 6 Ocak 2011; 12:12:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

python programları kullanmak için python kuramıyorum dahili bileşen hatası veriyor..
    nasıl çözebilirim?

Ben superpython 2.2 kurdum, sorunsuz çalışıyor.

Deniyorum
    olursa mesajı düzenlerim
    teşekkürler :)

Denedim ama program python runtime hatası veriyor yüklenmeden önce :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gegirti -- 6 Ocak 2011; 13:23:04 >
  • Başka bir sorunum daha var. Facebook application'ı açmaya çalıştığımda "An unrecoverable error occurred." diye bir hata veriyor ve login olmadığım için ilgili widget da çalışmıyor.

Çok araştırdım; fakat bu sorunla ilgili hiçbir şey bulamadım, cfw'den kaynaklanan bir sorun gibi görünüyor.
  • bu nomad ne zmn yayınlar fw ona bakalım bırde? ıcıme bı turlu sınmedı su pandora.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ocak 2011; 13:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

bu nomad ne zmn yayınlar fw ona bakalım bırde? ıcıme bı turlu sınmedı su pandora.

Haksızlık etme bence çıktığından beri kullanıyorum. şuanki en sorunsuzu bu. hiçbir sorunum yok.
  • tutturdunuz bi nomad aldı basını gidiyo yaa zaten güzel bişey yapmış olsaydı emin ol silmezdi konusunu pandoranın konusunda hala nomad diyosunuz yaa
  • @Aang67
    Bu yazılımın çok ciddi sorunları var, Telefon günlerdir şarjsız çalışıyor, sayesınde evde şarj cihazını kaybettim 5 gün oldu hala şarj edicem

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]
     PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

• bir arkadaş ss koymama rağmen şarj konusunu abarttığımı düşünüyordu(5 gün 6 saat) buda 2. kanıt
  • 2 istek yapmak istiyorum;

- bende resimler tek klasörü okumuyor yani baska klasörlerdeki resimleride görüyor ben bunu tek klasöre nasıl ayarlayabilirim,
    - birde N8 tus kilidi yani sürükleme olayı ekran yanken dönmüyor bide onu flashsız nasıl hallederim ?

bu 2 sorumu cvplandirabilirseniz cok mutlu olurum :)...
  • ÖNCELKLE GÜZEL FW ELİNE SAĞLIK. BİŞEY SORMAK İSTİYORUM YARDIM EDERSSENZ SEVİNİRİM SAÇMA BİRAZ AMA OLSUN AKLIMA TAKILDI. KONU DA SAYFALARDA LİNKLER VERİLMİŞ FW'NİN SON HALİ İLK SAYFADA LİNKLER DİMİ SORUNSUZ OOLANLAR ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhanq

ÖNCELKLE GÜZEL FW ELİNE SAĞLIK. BİŞEY SORMAK İSTİYORUM YARDIM EDERSSENZ SEVİNİRİM SAÇMA BİRAZ AMA OLSUN AKLIMA TAKILDI. KONU DA SAYFALARDA LİNKLER VERİLMİŞ FW'NİN SON HALİ İLK SAYFADA LİNKLER DİMİ SORUNSUZ OOLANLAR ??

İlk sayfa.
  • Ben qt yüklemeye çalıştım ama hata verdi yüklenmedi. Bu cfw'ye qt yükleyebilme ihtimalimiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.