Şimdi Ara

Paneli hasarlı çıkan 106 ekran digitürk tv için tecrübeli arkadaşlardan bilgi ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestel digitürk tv 106 ekran tv nin paneli bombelenmiş ve çatlamış olarak çıktı ambalajından. tutanak tutturulmadığı için servis birşey yapmıyor.

Kolisinde yani ambalajında hiç bir ezik hiç bir belirti mevcut değil. Bu şekilde çıkınca haliyle fişe dahi takmadık.

fotoğrafta gördüğünüz hasar ne şekilde olmuş olabilir?

Fotoğraf :http://i50.tinypic.com/34y4f93.jpg

• bu ne yavvvv perişan etmişler keşke alırken kutuyu açıp baksaydınız ben Kargo dan birşey sipariş verdiğim zaman önce açıp bakıyorum sonra imzatıyorum bu size bir tecrube olsun inşaallah daha dikkat edresiniz
  • Malesef ilk defa başımıza böyle bir durum geliyor. Ayrıca ambalaj içinden digitürk tv sözleşmesi ve abonelik şifreside çıkmadı. A4 boyutundaki bir zarf Yani ya düşmüş yada birileri tarafından alınmış !
  • kargo şirketleri bazı şüpheli paketleri açıyorlar bana birkaçtane hata birçok paket öyle geldi tedbir amaçlı diyorlar ama biraz sanki merakta var gibi geliyor eger çok geç değilse bence yetkili kişileri ısrar derecesinde ikna etmeye çalışın MÜMKÜNSE EN ÜST YETKİLİ KİŞİYE ULAŞIN MESAJ ÇEKİN "KURUMUNUZA KARŞI ÇOK GÜVENİM EKSİLDİ MAGDUR DURUMDAYIM " veya benzeri şeyler siz onları rahatsız etmezseniz size asla dönmezler

Gecmiş olsun
  • @pilot_nurullah Teşekkür ederim , inşallah olumlu bir netice alabiliriz.
  • son birşey TÜKETİCİ KORUMA DERNEĞİ internetten araştırın Tel. çıkan yetkiliye durumu izah edin mutlaka bir yol gösterirler ne durumda sizin mağdur olup olmayacagınızı söylerler

son bir tavsiye gece 23 ten sonra UYKUdayken Beyin hücreleri ve Cildimiz yenileniyor Hücrelerimiz bizi bedavadan estetik ameliyata gerek kalmadan GÜZELEŞTİRİYORLAR BU FIRSATI KAÇIRMAYIN DERİM

İYİ GECELER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV alacaksanız önemli bilgi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.