Kapalı kasa olup damacana su taşımak üzere iç hacmi geniş, uygun fiyat, uygun parça, uygun yakıtlı hangi arac alabiliriz diye baktığımızda bu sınıfta
Kia Pregio Panel Van Mazda E 2200 Panelvan Hyundai H-100 Mitsubishi L300
arasından tercih yaptığımız da eksileriyle artılarıyla hangisini önerir siniz teşekkürler
Bu sınıfta en çok tutulanlar hyundai ve mitsubishi, sanırım ikinci el ve yedek parça fiyatlarıyla hyundai bu ikisi arasında bir adım daha önde, Kısaca bende çoğunluğa uyarak hyundai diyorum...
Mitsubishi L300 bence.
Ford Transit düşünmüyorsanız kesinlikle Mitsubishi. Çok sağlam bir araç.
hyundai h100 ya da ford transit.
Transit düşünmüyorsanız Mitsubishi L300
bende hyundai nin 2 aracı mevcut birisi getz birisi de açık kasa kamyonet 2side yakıt canavarı getze tüp taktırmama rağmen benzin gibi yakıyor hyundai pikap dan da zaten 400 kuruş civarı yakıyor o yüzden hyundai ye biraz çekimser bakıyorum işin aslı mazda ve mitsubishi arasında kaldım gibi
bende hyundai nin 2 aracı mevcut birisi getz birisi de açık kasa kamyonet 2side yakıt canavarı getze tüp taktırmama rağmen benzin gibi yakıyor hyundai pikap dan da zaten 400 kuruş civarı yakıyor o yüzden hyundai ye biraz çekimser bakıyorum işin aslı mazda ve mitsubishi arasında kaldım gibi
Zamanında 96-98 arası mazda e 2200 kamyonetimiz vardı açık, kasa olanlardan, fena değildi ama ne bileyim çokta kaliteli değildi hani, uzun yolda falan hararet sorunu olabiliyordu, 180.000km dolaylarında motor rektefiye istedi, yaptırmadık sattık, dediğim gibi çok kötü değildi ama çok iyide değildi, belkide km nin yüksekliğinden kaynaklıydı sorunu, piyasasıda pek yok açıkcası eskisi kadar tutulmuyor... Mitsubishi ler benim hoşuma gidiyor, tutuluyorda fakat kullanıcılar yedek parçanın pahalı oluşundan şikayetçi biraz, ama bu arabalarda hergün parça istemiyor sonuçta, isuzuya da öyle diyorlardı 98de aldık 2006da sattık tek kuruş masrafı olmadı(bakım giderleri hariç)...
L300 derim
H-100 vardı bizde 99 model çok sağlam bir araç kolay kolay arıza yapmaz parçası ucuz kullanımı kolay yormuyor kesinlikle tavsiye ederim. L300 çok konforsuz kalıyor h100 yanında hiç düşünmeyin derim.
h100 kısa ve yakıtı fazla diye mitsubishi yi de çok fazla alternatif bulamadım diye kia yı da kimse önermedi diye eledim
mazda e2200 2005 model 100 küsür binde 12.000 tl ye buldum hem daha uzun araç hem daha az yakar dediler hem de arıza yapmaz kolayına dediler bide üstüne temiz görünen 12000 e bulunca sanırım mazda alacağım
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme