Şimdi Ara

Panik atakla beraber gelişen psikolojik hastalıklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum ben olacağı söylüyorm ama :) bu ilaçlar öle 2 günde göbek attırmaz.. Sen bana güven ve git doktora

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dideral alıyorum iyi geliyo gibi veya psikolojik bilemiyorumda :)
    Berbat bişey bu panit ataktır anksiyetedir
  • İlaç kullanma..Tamamen zarardan başka bi getirisi yok.. Beyin kimyan çok bozuktur(intihar düşüncesi gibi) anca ozaman ilaç kullanmalısın..Başka durumlarda ilaç kullanma..Yarardan çok zararı var.Kendi kendine de atlatabilirsin..Mesela ben profosyonel bisiklet sporcusuyum..Ama trafikte ilerlerken soysuzun teki geldi arkadan çarptı.. 1.5 ay uykularım kaçtı ama 1.5 ayın sonunda korkumu attım ve düzeldim..Korkunun üstüne git..Tek ilaç bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenDiaz007

İlaç kullanma..Tamamen zarardan başka bi getirisi yok.. Beyin kimyan çok bozuktur(intihar düşüncesi gibi) anca ozaman ilaç kullanmalısın..Başka durumlarda ilaç kullanma..Yarardan çok zararı var.Kendi kendine de atlatabilirsin..Mesela ben profosyonel bisiklet sporcusuyum..Ama trafikte ilerlerken soysuzun teki geldi arkadan çarptı.. 1.5 ay uykularım kaçtı ama 1.5 ayın sonunda korkumu attım ve düzeldim..Korkunun üstüne git..Tek ilaç bu..

Lan olum o yazdıgınla panik atagın ne alakası var :S kafanmı güzel :S bide ilaç kullanma demiş :S hadi bak dalgana bilader

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekalalli

Arkadaşlar bende ufak bi panik bozukluk var 2 3 ay önce uykuda bi panik atak geçirdim o günden sonra hiç geöirmedim ama sürekli bi endişe bi korku hali var ve buda galiba depresyona yol açtı. O panik ataktan sonra depresyon başladı (çok ağır değil buda). Belki depresyonda değildir bu içimde endişelerin kaygının verdiği bi sorundur. Ama hayata dair biraz ilgisizlik var. Bşraz karamsarlık falan var falan. İşte şimdi ben tedaviye başlamayı düşünüyorum panik atak tesavisine. Panik atak geçtiği zaman bu depresyon durumuda geçermi?

Seninle ayni duygu ve durumları yaşıyoruz. Benim ki ise ailemden üst uste kaydettiklerimden dolayi oldu. Bir takım ilaclar içiyorum ama. Kontrole gitmem lazim bu ara. Karamsarlik bazen yerini gereksiz heyecena bırakıyor. Bazende kalp atışlarını duyuyorsun. Bi anda patlayacak gibi oluyor kalbin. Ama vucut normal çalışıyor aslında. Bi tür reaksiyon yaşıyorsun. Yani semptominalleri bastiramadin için vucut etkiye tepki olayını açığa çıkarıyor. Gittiğiniz ya da destek aldığınız bir klinik var mi ? Ne işle mesgulsunuz bunlarin hepsinin etkisi var çünkü. Tekrardan geçmiş olsun ..

• Enrique Iglesias07 kullanıcısına yanıt
    Kardeş öğrenciyim falanda benimki hiç biriyle alakası yok. Babamın meslegi biraz tehlikeli. Bar işletiyor. Ve bilirsin sarhoşu ayyaşı haraççısı eksik olmuyor. Her zaman içimde bunun korkusu vardı kavga çıkarda bişwy olurmu falan. Her gece dua ederim bişey olmasın diye. Belki bu durum bozdu psikolojimi bilemiyorum

• tekalalli T kullanıcısına yanıt
    Kaygi bütün rahatsızlıkları tetikler. Bir nevi vücut savunmasız kaliyo. O anda normal atan kalp ritmini duyman nefes alırken darlarman diye uzar gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekalalli

quote:

Orijinalden alıntı: StevenDiaz007

İlaç kullanma..Tamamen zarardan başka bi getirisi yok.. Beyin kimyan çok bozuktur(intihar düşüncesi gibi) anca ozaman ilaç kullanmalısın..Başka durumlarda ilaç kullanma..Yarardan çok zararı var.Kendi kendine de atlatabilirsin..Mesela ben profosyonel bisiklet sporcusuyum..Ama trafikte ilerlerken soysuzun teki geldi arkadan çarptı.. 1.5 ay uykularım kaçtı ama 1.5 ayın sonunda korkumu attım ve düzeldim..Korkunun üstüne git..Tek ilaç bu..

Lan olum o yazdıgınla panik atagın ne alakası var :S kafanmı güzel :S bide ilaç kullanma demiş :S hadi bak dalgana bilader

İyi kullan sen bilirsin..Bende bu psikiyatri/psikolog/ilaç üçgeninde çok gidip geldim..Biliyorum ciğerlerini yani.Hem çevremden de..O korkuya gelicek olursak..O korkunun yaşattığı hissiyatı diyorum..Otururken bile o rahatsızlığı hissediyordum..Acaba şimdi bile biri gelip arkadan vurucak mı ? Biyerime bişi olacak mı ?

• İlaç kullanmanın sonu yok mg illaki artacaktır ta ki bağımlılığa dönene kadar Allah'a şükür hafif olarak atlattım bu ilaç bırakma sürecini.
  • İlaç ilk düşünülen tedavi değil, bazı durumlarda terapi yeterli gelebiliyor. Bu konuda bir uzmana danışmadan ilaç kullanmamalısın
  • Benzer sıkıntıyı ben de yaşadım. Çok ciddi bişi değildi, nette biraz araştırdım, uzmanıylakonus diye bir site var, orada 4 seans uzman ile görüntülü görüştüm. şuan gayet iyiyim. Fıtık gibi düşün, her zaman ameliyat şart değil, önce fizik tedavi denenir. o yüzden bir uzmanla konuşmadan ilaç vs kullanma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.