Şimdi Ara

PANİK YAPMAYIIINN..DELL 1520, 1720 VE 1330'LAR TÜRKİYE'DE.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw siteyi incelerken gördüm birde Vostro serisi çıkmış ama mükemmel bişey,özellikle Vostro 1700 mükemmel öteri 7200 RPM diskten felan bahsediyo gerçek olamaz Gerçekten Dell pazarlama stratejisini değiştirmiş çünkü şuan kullandığım 700m bir sene sonra sonra bize gelmişti,Vostro nerdeyse dünya ile birlikte bizde..
  • acaba Dell Vostro 1500 trde satışa çıkar mı?
  • bu 1720 ile 1520 nin fiyatı ne kadar olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sonsuzz

acaba Dell Vostro 1500 trde satışa çıkar mı?

dell.com.tr de var öyleyse gelir ama ana dağıtıcılardan talep etmek gerekebilir
    precision serisi bile getirilebiliyor

dell biraz gayret gösterse tr pazarı için alıcısı cok ama ürün gamını cok az secenekle yansıtıyor
    politika işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Gizemly

bu 1720 ile 1520 nin fiyatı ne kadar olur?

arkadaşım yukarıda fiyatlar paylaşıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: archccool

quote:

dell biraz gayret gösterse tr pazarı için alıcısı cok ama ürün gamını cok az secenekle yansıtıyor
    politika işte

Umarım gelir...
    Acer'ın trde şuan bulunamamasından başka markamı alsam düşüncesindeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: archccool

quote:

politika işte

votro serisi bismilla yeni üretildi.çok hızlı takip ediyorsunuz.böyle bir ürünü şu dönemde ithalatcı getiridği ile kalır bence:) ama 2ay sonra kesin gelir:)

• keşke şu dell 1520'nin üzerine en azından birkaç multimedya tuşu koysaymış maşallah çok sade
    umarım Ankarada vatan-bimeks-mavi gibi büyük yerler getirirde hem inceleme fırsatımız olur hemde alma
    Şurda pazara-pazartesine ne kaldı
  • oh be piyasa çeşitleniyor ya.üst seviye ekran kartı olanlar artıyo hele şükür.monster ve acera bir rakip daha çıktı.hadi hayırlısı
  • güzel modeller,bekliyoruz vallahi insallah en kısa zamanda su dolarda düsmüsken gelir : )

Arkadaslar birde online magazalara gelirmi bu konu hakkinda bilgisi olan varmi ?
  • toshiba da yeni platformda notebooklar getirdi a 200 1ah ve a 200 1b1 gibi tatlı modeller var atbii birkaç yüzlük daha vermek lazım
    az daha bekleyip ceşitlenmesini beklemekte fayda var
    herzaman olan değişikliklerden farklı sayılır bugünler. bu serilerden sonraki değişiklikler cok da radikal olmayacaktır "bir süre"

dell toshiba acer incelemekte ve biraz daha sabırda keramet görüyorum nacizane, cok aceleniz yoksa tabii

fiyatlar da yakın gibi
  • arkadaslar ben bu modellerden 1502 icin sordum hepsiburada.com gibi bazi yerlere cevap gelmedi ama sizde alacaksaniz talepte bulunup belki bu işi daha hızlandırabilirler : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: zombi1

arkadaslar ben bu modellerden 1502 icin sordum hepsiburada.com gibi bazi yerlere cevap gelmedi ama sizde alacaksaniz talepte bulunup belki bu işi daha hızlandırabilirler : )

zaten stoklarına ürünü gelen firmaların en önemli reklam kaynağı sanal mağazalar. bu sitelerde stok kartlarını açtırmak zorundalar zaten ki ürünler gelir gelmez yayınlanır ürünlenir.
  • hepsiburada ya 1520 gelmis bile : ) ama 1502 icin biraz beklemeniz gerekiyro dediler tarih yok tabi : )http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71458

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantasticvolk -- 10 Ağustos 2007; 13:08:42 >
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71457

bu çok güzelmiş ya 8600 gtli hemde wireless n olmayacak deniyordu yanlıoş hatırlamıyorsam belki başka model için dendi ama bunda wireless n de var.yaşadık ya.
  • evet bu model güzel..fiyati da uygun diger modellere göre üzerindeki donanimi düşünürsek.
  • İki model arasında kaldım macbook pro ve dell xps1330 hangisini önce temin edebilirsem onu alacağım.dell biraz daha yakın gözüküyo.Kont bilişimi aradım az önce satış bölümüyle görüştüm Dell xps1330 en geç pazartesi stoklarımızda olacak dedi.Sormayı unuttum ama umarım tün renklerini getirirler.
  • macbooklarin kotu tarafi 13.3 olmasi gerisini bilemiyorum tabi : )
  • ısınma ve ses çıkarma derdi yoksa 1520 almayı dusunuyorum

şu an Hp pavilion var çok ısınıyor ve rahatsız edici derece fan sesi var yeni bir laptop alacağım
  • merhaba arkadaşlar ben bir iki haftadır acer alacam diye dolaşırken acer5920 Türkiye de kalmadı ve ne zaman geleceği belli değil. bende yavaş yavaş dell1520ye kaymış bulunmaktayım kullanan veya bu makine hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa artısı ve eksilerinide yazabilirler mi acaba? şimdisen çok sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.