merhaba arkadaşlar ben bir iki haftadır acer alacam diye dolaşırken acer5920 Türkiye de kalmadı ve ne zaman geleceği belli değil. bende yavaş yavaş dell1520ye kaymış bulunmaktayım kullanan veya bu makine hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa artısı ve eksilerinide yazabilirler mi acaba? şimdisen çok sağolun.
evet kullanana arkadaşlar varsa ısınma ve ses problemi sorunu olup olmadığının bilgisini verebilir mi lütfen?
arkadaslar bir haber yokmu ya carsamba oldu : ) herhangi bir yerde mesela 1521 serisini gören varmi pazartesi denmisti ,ama birde dolar yukseliyor malesef tam zamaniydi : )
walla bende heycanla 1720 lerin gelmesini bekliyorum ama ereyon hariç hiç biyerde yok ereyondakide 1440*900 çözünülürlükle gelmiş hiç işime gelmiyor 1920*1200 leri bekleyeceğim
DELL 1520,1521, 1720 VEEE 1330 modelLERİ BU CUMA GÜNÜ TÜRKİYEDE
VE P.TESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE DE İSTEDİĞİNİZ MAĞAZADA BULABİLİRSİNİZ..
kaynak: distribitör
panik manik yapmayin derken dolar firliyor arkadaş : ) ehe 1521 gelecek diye 1501 almadik : ) fiyat 100 ytl artti bile persembe oldu gelen yok : ), su tarihi kesin bi söyleyen olsa cok ii olacakti ben kont bilgisayara yazdim cevap gelmedi, vatan da elimzde bilgi yok dedi,hepsi burada bekleyin ama nezamana kadar artik : ) neyse hayirlisi artik
quote:
panik manik yapmayin derken dolar firliyor arkadaş : ) ehe 1521 gelecek diye 1501 almadik : ) fiyat 100 ytl artti bile persembe oldu gelen yok : ), su tarihi kesin bi söyleyen olsa cok ii olacakti ben kont bilgisayara yazdim cevap gelmedi, vatan da elimzde bilgi yok dedi,hepsi burada bekleyin ama nezamana kadar artik : ) neyse hayirlisi artik
Dostum 1520 ler geleli 10 gün oluyor,bakmadınmı sağa sola hiç,hepsiburada da var ereyon da da Gold da da vs..ya arkadaş 1720 getirmiyorlar anlamıyorum ya ben bu iş aksi adamlar..
quote:
Orjinalden alıntı: Teknogreat
quote:
Dostum 1520 ler geleli 10 gün oluyor,bakmadınmı sağa sola hiç,hepsiburada da var ereyon da da Gold da da vs..ya arkadaş 1720 getirmiyorlar anlamıyorum ya ben bu iş aksi adamlar..
1720 ler eylül başına gelecek.
quote:
1720 ler eylül başına gelecek.
Duyumu nerden aldın kardeş.Kesinmi hangi distribütörle görüştün
kaynak: kont bilişim
eylül başı deniyor ama hani eylülün ikinci haftasına kesin gelmiş olur. .zaten şu dönemde piyasada işler yokken o tür ürünlerde stoğa girmeleri mantıklı olmazdı.her nekadar yeni ürünler olsa da ellerinde patlardı bir kısmı.eylülde işler açılınca getirmeyi planladılar demekki.
Arkadaslar kont biglisayardan dell 1521 hakkinda cevap geldi aynen iletiyorum
quote:
Dell Inspiron 1521 kodlu ürün şu anda stoklarımızda bulunmamaktadır. Bu ürünü önümüzdeki 1 ay içinde gelmeyecek okulların açılmasından sonra bir takım konfigirasyonlarla stoklarda olacaktır
dell 1501 e talim olacaz galiba 1521 gelene kadar :D bayagi bi zaman gecer herhaldi bakalim artik
AMD'ciyiz galiba.
quote:
Orjinalden alıntı: zombi1
Arkadaslar kont biglisayardan dell 1521 hakkinda cevap geldi aynen iletiyorum
quote:
Dell Inspiron 1521 kodlu ürün şu anda stoklarımızda bulunmamaktadır. Bu ürünü önümüzdeki 1 ay içinde gelmeyecek okulların açılmasından sonra bir takım konfigirasyonlarla stoklarda olacaktır
dell 1501 e talim olacaz galiba 1521 gelene kadar :D bayagi bi zaman gecer herhaldi bakalim artik
quote:
AMD'ciyiz galiba.
masaustum amd 2500 du , fiyat farkindan dolayi secmistim pekte fazla sorun yasamadim,laptoptada yine fiyat onceliginden dolayi ve cift cekirdek amd 64 x uygun görünüyor,tabi para olsa core duo2 ama arada 300-400 milyon fiyat farki var,o yuzden birazda öyle amdcyiz tabi : )
XPS 1330 hakkında bilgisi olan var mı? ne zaman geliyor?
hala 1720 yok alacam ama hala gelmedi
quote:
Orjinalden alıntı: zombi1
quote:
AMD'ciyiz galiba.
masaustum amd 2500 du , fiyat farkindan dolayi secmistim pekte fazla sorun yasamadim,laptoptada yine fiyat onceliginden dolayi ve cift cekirdek amd 64 x uygun görünüyor,tabi para olsa core duo2 ama arada 300-400 milyon fiyat farki var,o yuzden birazda öyle amdcyiz tabi : )
Yeniler gelsin bakalım, önceki modeller baya ucuzlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme