Şimdi Ara

Panini Fifa Euro 2016 Sticker Albüm Fan Club (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
34
Favori
20.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Albümle beraber verilen 12 paket ve 1 kutu aldım. yavaş yavaş takas konuşmaya başlamak gerekecek:)
  • Dün paketin yanında 60 tane geldi bugün 50 tane de ben aldım.
  • arkadaşlar ankara'dan satın alan var mı? nereden bulabilirim? iş icabı bu hafta ankaradayım bulursam alacağım.
  • Ben de az önce İçerenköy Mini Carrefour'dan aldım, albüm+20 çıkartma 9.90 olan paket vardı sadece. Çıkartmaları hardcover albümü alana kadar yapıştırmamayı planlıyorum. Albüm+60 tane Sticker 20.50 olan paket daha uygunmuş.

Bu arada elimde WC 2014 albümünden baya fazlalık çıkartma kalmıştı. Eski albümden eksiği olanlar bana özel mesaj olarak yazarlarsa yeni euro 2016 çıkartmaları ile takas yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasimsek84 -- 28 Nisan 2016; 13:54:13 >
  • bugun 50'lik paket aldım, hardcover albumum gelince yapıstırmaya baslıyorum.
    bu arada ankaradan arkadaslar varsa biz de bi grup kuralım takas için..
  • cocukken yapardik tekrar yapasim tuttu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hard cover albümü türkiyede çıkacak mı? 2014 dünya kupasında albümü tamamlamıştım. Sonlarına doğru hard cover olduğunu öğrendim ama başlayamadım. Bu sefer en baştan hard cover yapmayı planlıyorum. 2014 te hard cover albüm yapanlar bilgilendirirse çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddear_kdr

Hard cover albümü türkiyede çıkacak mı? 2014 dünya kupasında albümü tamamlamıştım. Sonlarına doğru hard cover olduğunu öğrendim ama başlayamadım. Bu sefer en baştan hard cover yapmayı planlıyorum. 2014 te hard cover albüm yapanlar bilgilendirirse çok güzel olur.

2014te panini turkiyeye telefonla sipraiş verip almıstım hardcover album. ama bu yıl gelmediğini söylediler, ben de e-bay'den siparis verdim gelmesini bekliyorum.
  • Çok teşekkürler. Bu durumda ben de yurt dışından sipariş vereceğim.
  • e-bay'dan veya yurtdışında bildiğiniz güvenilir bir satıcı var mı? WC2014 hardcover'dı bu da öyle olsun.
  • dichrott kullanıcısına yanıt
    e-bay'de "koitis-schreibwaren" adlı satıcıdan sipariş verdim, ödemeyi paypal ile yaptım ve aynı gün kargoladı. henüz gelmedi bakalım ama satıcının puanı oldukça yüksek.
  • Ben de aynı adamdan sipariş verdim hocam. Bakalım kaç günde gelecek

• https://youtu.be/P2BedFmBDY0

ilk unboxingimi yaptım arkadaşlar :) bi messi çıkmadı ama olsun

(messi ironi :/:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyDestroyeD -- 29 Nisan 2016; 11:43:02 >
  • Flo_Rida F kullanıcısına yanıt
    o satıcı güvenilir Dortmunddan yolluyordu galiba bende ondan almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

https://youtu.be/P2BedFmBDY0

ilk unboxingimi yaptım arkadaşlar :) bi messi çıkmadı ama olsun

(messi ironi :/:)

Bana Ronaldo çıkmıştı ilk pakette.2. pakette kupanın yarısı çıktı Dün aldığımda ise 2 numara çıktı amblemin yarısı

• 2007 2008 panini uefa şampiyonlar liginde bi kupa yapmışlardı akıllara zarar parlak parlak :) bi paketten iki kupa çıkarmıştım o günden beri şanssızım

• arkadaşlar form doldurup bedava yolluyor mu panını bu albumu
  • wass45 W kullanıcısına yanıt
    o olay bu sene yok galiba dostum ya :(

• anladım hocam teşkkür ederim bırde şimdi nı kutu 100 tl 250 çıkartma onun yerine 20 tl olan albumden 5 defa alsak daha ıyı olmaz mı
  • Elimde fazladan normal boş albüm var. İsteyene ücretsiz olarak elden veya karşı ödemeli kargo ile verebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.