Şimdi Ara

Panini Fifa Euro 2016 Sticker Albüm Fan Club (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
34
Favori
20.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kesinlikle , bende öyle yapıcam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir boş albümde bende var edinemeyenlere ücretsiz yolluyabilirim.
  • Arkadaşlar amblemi bugün aldığım paket ile tamamladım

Fazlalar: 27 - 94 - 206 - 268 - 313 - 388 - 422 - 487 - 530 - 532 - 595 - 631 - 648

Eğer isteyen varsa mesaj atsın bende eksiklerimi söylerim.Ona göre değişiriz
  • Migros ve D&R da albüm ile birlikte 60 tane sticker ı 20,50 TL ye satıyorlar onlardan alın.Albüm bedavaya gelmiş oluyor ayrıca 24 TL lik şeye 20.50 TL veriyorsunuz
  • Herkese merhaba 2014 te kadıköy buluşmalarına bir kez katılabilmiştim keyifli günlerdi umarım yine yapabiliriz. albümü bugün satın aldım panini türkiye bir skandala imza atarak sarı fiyat etiketini albüme yapıştırmış çıkartırken zorlandığımı söyleyebilirim bazı arkadaşlar albümü yırtmışlar onlara diğer arkadaşlardan albüm desteği gelecektir.albümün içeriğinde stadyumların çıkartma yerine resimlerinin tercih edilmesi hoşuma gitmedi ayrıca grup aşaması sonrası turnuva fikstürünü yazabileceğimiz bir alan olmaması en büyük eksiklik olarak gözüme çarptı.türkiyenin albümün ortasına denk gelmeside iyi olmamış zaman geçtikçe orta sayfa sanki kopacakmış gibi bir hissiyat verdi.şimdilik düşüncelerim böyle.takaslarda görüşmek dileğiyle...

• fuleCo kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam numaranızı pm den atarsanız whatsapp grubuna alabiliriz sizi

• merhaba arkadaşlar, elimde 2014 dünya kupası albümünde baya fazlalık var, satın almak veya euro 2016 çıkartmalarıyla takas yapmak için mesaj atabilirsiniz.
  • Burak Yılmazdan 50 pakette tam 7 adet çıktı

• Panini sağolsun gene yollamış Euro 2016 Albümünü şansıma Ronaldo ve Ibra çıktı 2 paketten
  • Pozitron~ kullanıcısına yanıt
    İki süperstarı çıkarmışsınız hocam hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyDestroyeD -- 30 Nisan 2016; 16:13:45 >
  • 50 li paketleri nereden temin edebiliriz arkadaşlar

D&Rlardan hocam

• EnemyDestroyeD kullanıcısına yanıt
    Dr da sadece mega başlangıç paketi görmüştüm demek ki dikkatli bakmamışım

• kardeşim panini nasıl bedava yolladı form mu doldurdun lınk atar mısın ?
    hocam personellerden birine sorun İstanbulda ben iki gündür 6 D&R gezdim işsizlikten hepsinde vardı

• bu çıkartmalar çok güzel olmuş ama bir şey dikkat edin arda turanı montajlamıslar dıger futbolcularda forma lar oyuncu ustlerınde degısık kırısıklıklar halınde ama ardanın forması dumduz bu kötu olmuş bırde takım fotografı olayı 2012 4 parca olarak yapısıyordu bu sene yapmamıslar buda kötu olmus baska elestırılecek bı tarafını goremedım sızın kötu bulduugunuz yonler varmı beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wass45

kardeşim panini nasıl bedava yolladı form mu doldurdun lınk atar mısın ?

Daha önce doldurmuştum artık her albüm çıktığında yolluyorlar.
  • https://youtu.be/cSfRkgjYdqI

Part 2 geldi arkadaşlar

• başlığı açan arkadaşın dikkatine euro 2016 fifanın değil uefanın organizasyonudur.
  • weicH W kullanıcısına yanıt
    şurda 1 aydır muhabbet ediyoruz benimde yeni dikkatimi çekti

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.