Şimdi Ara

Pankreas Kanseri Hakkında Bildikleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

6 mayısta babam 3.5 yıldır verdiği mücadeleyi kaybetti. İllet birşey bu pankreas Allah kimseye yaşatmasın. Ruhen ve fiziken o kadar güçlüydü ki bu süre literatürde mucize olarak kabul bile edilebilirdi. Bir gün olsa Allah'a olan inancı,imanı eksilmedi. Çok kötü şeyler yaşadı. Son 6 ayında kanser karaciğerden sonra kemiklerine akciğerine ve son 2 ayda da cildine kadar yayıldı. Son bir hafta kala bütün iştahı kapandı, koma moduna girdi. Hastaneye almadılar, ben de beslenme sistemini eve getirdim. Damardan Oliclinomel, izotonik ve vitaminlerle besledim babamı ama o şekilde bile 1 hafta dayabildi. Son nefesinde başındaydık. Evde yatağında huzurlu bir şekilde Allah diyerek zemzem suyu içerek vefat etti. Şansımız damardan beslediğimiz için son anına kadar bilinci hep yerindeydi ve ağrıları hafifti hiç ağrıdan bağırmadı çok şanslıydık. Sadece son gününde biraz artmıştı, duragesic 25mg bant yapıştırdık sırtına bir tane o kadar rahatlatmıştı ki onu canım babam. Cansız yüzündeki rahatlama ve gülümseyen ifade en büyük tesellimiz. Allah şehit sevabı vermiştir inşallah.

Yapamadığımız, yapacağımız o kadar çok şey vardı ki insan kahroluyor. Heryerde onun hatırası. 25 yaşında babasız kaldım, 57 yaşında vefat etti babam. Allah verdi, Allah aldı. Takdir bu kadarmış bize bu saatten sonra dua etmek düşer.

Yakınlarında yaşayan varsa bu hastalığı her türlü yardımcı olur ve tavsiyelerde bulunurum bu süreçte çok şey yaşayıp tecrübe kazandık.

Canım kardeşim melek gibi bir insansın yazdığının dilinden anlaşılıyor, çok geçmiş olsun huzur içinde yatsın baban.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Başın sağ olsun arkadaşım,

yazınızdan ne kadar güzel bir insan olduğunuz okunuyor; sizin gibi birini yetiştiren baba ne raddede güzeldir kim bilir.

Allah cennette kavuştursun.

Sağolasın, evlat olarak elimden geleni yapmaya çalıştım. Hastanede çalışıyor olmamın da babama çok faydası oldu. Tek gerçek ölüm, dünya hayatı boşmuş onu anladım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.