Şimdi Ara

Pankreas Kanseri Hakkında Bildikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette sayfalarca yazı okudum onlarca yaşam hikayesi. Teşhis konulduktan sonra 1 yıldan fazla yaşayan pek yok hayatta kalan ise neredeyse imkansız gibi birşey. Bu hastalığın şuan için tedavisi yok gibi görünüyor ama verem in de bir zamanlar tedavisi yoktu belki ilerleyen zamanlarda tek bir aşıyla tedavi olunabilecek teknoloji olağan üstü ilerliyor ama sanırım biz göremeyeceğiz. Allahım düşmanımın başına vermemesını diliyorum. Gerçekten bu hastalığa tanık olmuş biri olarak insanı o kadar kısa sürede eritip tüketiyor ki anlamıyorsunuz. Dağ gibi adamı adeta iskelete çeviriyor. Herkes mutlaka bu konuda bilgili olmalı çünkü teşhis konulduktan sonra gerçekten kurtulmak allahın mucizesi dışında imkansız gibi.

• o kanser yaşatmıyor hocam bizim köyde çok sevdiğimiz bir büyüğümüzün başına geldi. Son 3 ay öyle bir ağrı çektiki öleyimde kurtulayım diye bağırıyordu resmen en son ameliyata aldılar kanser daha çok yayılmış 2 3 günde vefat etti çok zor bi hastalıktır kurtuluşu Allah mucizesi anca geçmiş olsun.
  • Bizzat babamı bu illet yüzünden kaybettim. Teşhis konulduktan sonra yapılacak hiçbir şey yok malesef. 6 ay ömrü kaldı denmesine rağmen 1 yıl yaşatabildik. Yapıcak hiçbir şey yok halen. Koskoca adam her gün gözümün önünde eridi yavaş yavaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKedi -- 5 Temmuz 2013; 2:59:44 >
  • Annemi bu illetten kaybettim. Hastası olan yada hasta olan varsa kendini herşeye hazırlasın. Zor çok zor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın teyzesi pankreas kanseri, ölmedi gitti kadın, bide iyiyemi gidiyomuş noluyomuş öyle bişeymiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çamınferyadı

arkadaşın teyzesi pankreas kanseri, ölmedi gitti kadın, bide iyiyemi gidiyomuş noluyomuş öyle bişeymiş...

Ne kadar süredir kanser devam ediyor ki
  • pankreas sindirim organların başında geliyor vücuttaki şeker oranını ayarlıyor insan midesi olmadan yaşayabilirmis ama pankreas olmadan yaşayamazmis

• şeker hastasıyım umarım bende olmam.ama kan kanserınden daha beter eritip götürüyor kısa sürede :(

sadece şekeri ayarlasa iyi benim vucud ayarlamıyor yani pankreas şeker ayarlama görevi görmuyor bende insulin kullanıyorum ama komple sadece bu işemi yarıyor acaba pankreas sanırım daha çok özelliği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_Jeksin -- 5 Temmuz 2013; 3:53:51 >
  • Of ulan off ALLAH herkese şifa versin.

• her kanser öyle hocam,obez diyeceğiniz teyzemin son anları gözümün önüne geldikçe hayattan soğuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

şeker hastasıyım umarım bende olmam.ama kan kanserınden daha beter eritip götürüyor kısa sürede :(

sadece şekeri ayarlasa iyi benim vucud ayarlamıyor yani pankreas şeker ayarlama görevi görmuyor bende insulin kullanıyorum ama komple sadece bu işemi yarıyor acaba pankreas sanırım daha çok özelliği var

Allah acil şifalar verir inşallah size de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

şeker hastasıyım umarım bende olmam.ama kan kanserınden daha beter eritip götürüyor kısa sürede :(

Evet çok görevi var ama şeker hastalığı bebekten yaşlıya kadar her insanda var geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cemaltr18

quote:

Orijinalden alıntı: çamınferyadı

arkadaşın teyzesi pankreas kanseri, ölmedi gitti kadın, bide iyiyemi gidiyomuş noluyomuş öyle bişeymiş...

Ne kadar süredir kanser devam ediyor ki

6 aya yakın zaman oldu kadının morali çok iyi kurtulcak heralde
  • 6 mayısta babam 3.5 yıldır verdiği mücadeleyi kaybetti. İllet birşey bu pankreas Allah kimseye yaşatmasın. Ruhen ve fiziken o kadar güçlüydü ki bu süre literatürde mucize olarak kabul bile edilebilirdi. Bir gün olsa Allah'a olan inancı,imanı eksilmedi. Çok kötü şeyler yaşadı. Son 6 ayında kanser karaciğerden sonra kemiklerine akciğerine ve son 2 ayda da cildine kadar yayıldı. Son bir hafta kala bütün iştahı kapandı, koma moduna girdi. Hastaneye almadılar, ben de beslenme sistemini eve getirdim. Damardan Oliclinomel, izotonik ve vitaminlerle besledim babamı ama o şekilde bile 1 hafta dayabildi. Son nefesinde başındaydık. Evde yatağında huzurlu bir şekilde Allah diyerek zemzem suyu içerek vefat etti. Şansımız damardan beslediğimiz için son anına kadar bilinci hep yerindeydi ve ağrıları hafifti hiç ağrıdan bağırmadı çok şanslıydık. Sadece son gününde biraz artmıştı, duragesic 25mg bant yapıştırdık sırtına bir tane o kadar rahatlatmıştı ki onu canım babam. Cansız yüzündeki rahatlama ve gülümseyen ifade en büyük tesellimiz. Allah şehit sevabı vermiştir inşallah.

Yapamadığımız, yapacağımız o kadar çok şey vardı ki insan kahroluyor. Heryerde onun hatırası. 25 yaşında babasız kaldım, 57 yaşında vefat etti babam. Allah verdi, Allah aldı. Takdir bu kadarmış bize bu saatten sonra dua etmek düşer.

Yakınlarında yaşayan varsa bu hastalığı her türlü yardımcı olur ve tavsiyelerde bulunurum bu süreçte çok şey yaşayıp tecrübe kazandık.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

6 mayısta babam 3.5 yıldır verdiği mücadeleyi kaybetti. İllet birşey bu pankreas Allah kimseye yaşatmasın. Ruhen ve fiziken o kadar güçlüydü ki bu süre literatürde mucize olarak kabul bile edilebilirdi. Bir gün olsa Allah'a olan inancı,imanı eksilmedi. Çok kötü şeyler yaşadı. Son 6 ayında kanser karaciğerden sonra kemiklerine akciğerine ve son 2 ayda da cildine kadar yayıldı. Son bir hafta kala bütün iştahı kapandı, koma moduna girdi. Hastaneye almadılar, ben de beslenme sistemini eve getirdim. Damardan Oliclinomel, izotonik ve vitaminlerle besledim babamı ama o şekilde bile 1 hafta dayabildi. Son nefesinde başındaydık. Evde yatağında huzurlu bir şekilde Allah diyerek zemzem suyu içerek vefat etti. Şansımız damardan beslediğimiz için son anına kadar bilinci hep yerindeydi ve ağrıları hafifti hiç ağrıdan bağırmadı çok şanslıydık. Sadece son gününde biraz artmıştı, duragesic 25mg bant yapıştırdık sırtına bir tane o kadar rahatlatmıştı ki onu canım babam. Cansız yüzündeki rahatlama ve gülümseyen ifade en büyük tesellimiz. Allah şehit sevabı vermiştir inşallah.

Yapamadığımız, yapacağımız o kadar çok şey vardı ki insan kahroluyor. Heryerde onun hatırası. 25 yaşında babasız kaldım, 57 yaşında vefat etti babam. Allah verdi, Allah aldı. Takdir bu kadarmış bize bu saatten sonra dua etmek düşer.

Yakınlarında yaşayan varsa bu hastalığı her türlü yardımcı olur ve tavsiyelerde bulunurum bu süreçte çok şey yaşayıp tecrübe kazandık.

başın sağolsun inşallah mekanı cennet olur

• quote:

6 mayısta babam 3.5 yıldır verdiği mücadeleyi kaybetti. İllet birşey bu pankreas Allah kimseye yaşatmasın. Ruhen ve fiziken o kadar güçlüydü ki bu süre literatürde mucize olarak kabul bile edilebilirdi. Bir gün olsa Allah'a olan inancı,imanı eksilmedi. Çok kötü şeyler yaşadı. Son 6 ayında kanser karaciğerden sonra kemiklerine akciğerine ve son 2 ayda da cildine kadar yayıldı. Son bir hafta kala bütün iştahı kapandı, koma moduna girdi. Hastaneye almadılar, ben de beslenme sistemini eve getirdim. Damardan Oliclinomel, izotonik ve vitaminlerle besledim babamı ama o şekilde bile 1 hafta dayabildi. Son nefesinde başındaydık. Evde yatağında huzurlu bir şekilde Allah diyerek zemzem suyu içerek vefat etti. Şansımız damardan beslediğimiz için son anına kadar bilinci hep yerindeydi ve ağrıları hafifti hiç ağrıdan bağırmadı çok şanslıydık. Sadece son gününde biraz artmıştı, duragesic 25mg bant yapıştırdık sırtına bir tane o kadar rahatlatmıştı ki onu canım babam. Cansız yüzündeki rahatlama ve gülümseyen ifade en büyük tesellimiz. Allah şehit sevabı vermiştir inşallah.

Allah rahmet eylesin hocam guclu olun annenizin yaninda olmaniz gereken en onemli zaman bu hocam hayat senin icin erken baslamis ama ustesinden gelirsin insallah iyi bak kendine cok dusunmemeye calis baska seylerle mesgul ol hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amin arkadaşlar sağolun.
  • quote:

Başınız sağolsun kardeşim. Mekanı cennet olur inşAllah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Başınız sağolsun hocam

• Başın sağ olsun arkadaşım,

yazınızdan ne kadar güzel bir insan olduğunuz okunuyor; sizin gibi birini yetiştiren baba ne raddede güzeldir kim bilir.

Allah cennette kavuştursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.