Şimdi Ara

Pantheon Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, top ve jungle seçtiğim zaman pantheon alıyorum. Çoğu zaman ilk killi de alıyorum. Fakat oyun sonlarına doğru özellikle herkes buildini tamamladığında sanki hasar bile veremiyorum. Çok fazla da hasar yiyorum. Pantheon ile stun dışında oyunun ilerleyen dakikalarında neler yapılabilir? Pantheon late gamede kullanışsız bir hero mudur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet hocam tabiri caizze late gamede tamamen çöpe dönüyor çar o yüzden özellikle early game için alınmasını tercih ederim panth gibi picklerin

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    peki sizce full tank kasıp pasifinden ve stunindan yararlanarak takim icin ise yarar hale gelir mi?

• Late gamede ap kassan daha etkili olur, çok fazla düşüyor. En azından tf nin ortasında ulti ile atlarsa sağlam hasar bırakır.
  • Bence başka karakterlere yönelmelisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda erken seviyede öne geçtiğin zaman geri düşmediğin sürece avantaj hep sende olur, avantajı korursan oyun lategame'e de kolay kolay kalmaz. Pantheonun kullanılmamasının iki sebebi var;

1- earlyde öne geçebilmek için rakibin hata yapmasının gerekmesi

2- oyuncuların avantajı kullanmayı bilmemesi

Sen gerçekten her maç öne geçiyorum diyorsan, ki geçersin, dakika 35ten önce diğerlerinin sana yetişememesi lazım. Diğer oyuncuların 2 level önünde götürdüğün sürece oyunu çok rahat kapatırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.