Şimdi Ara

Pantheon sizcede çok OP değilmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Late game AP kas ulti ile kafalarına bin
  • Urgotu panttan daha fazla oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo desen bir tek nasusa karşı güçlü latede nasus ağlatırken panth sadece stun atıp e q ile sünepe bir hero jungle desen denemedim-karşıma gelmedi

• full tank mı kasıyorsunu pantheona napıyorsunuz? Black cleaver yanında ad veren başka bir item veya black cleaver last whisper ikilisini aldığınızda hayvani hasar oluyor tek comboda öldürebiliyorsunuz squishyleri. Defansif olarak tek warmog yeterli oluyor pantheon tank değil assassindir aynı khazix ahri gibi.
  • Oyundaki en dengeli karakter.
  • ultini takımla anlaşıp atmak lazım genelde uyum sağlanamıyor
  • pantheon early gamede feedlenmezse pek bişe yapamıyor late gamede çok cabuk düşüyor oyundan
  • Bende gayet OP buluyorum Takım oyunu için değil ama solo Q için belki?
  • Mid oynarsa 6 level olup early de sürekli ulti ile gank atıp rahat feedlenir ama late de çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rynsett

Mid oynarsa 6 level olup early de sürekli ulti ile gank atıp rahat feedlenir ama late de çöp

yanılıyorsun

latede çöp felan değil.

tanky kastığında arkasında takımla beraber giremeyeceği tf yok.
    çok güze harraslar ayrıca.

ultisinin adamın tam arkasına atarsan adamınla vsye giren rakip oyuncu senin kucağına kaçacağından her türlü adamı alırsınız.

panth basit ama doğru yerde doğru hamle gerektiren bir karakterdir.
    herkes oynayamaz oynayan da takımına maçı kazandırır.
  • Bir iki defa free'deyken oynadım,hoşuma gitmişti.Ama olmasa da olur.
  • Neresi çöp arkadaşım? Pant'a alıyosun bi kristal matara, durmadan mızrak atıyorsun, farma yaklaşamıyor bile, kuleye vardıktan sonra komboyla alıyorsun adamı öyle öyle kasılıyorsun sonra Talon'un build ile güzel gidiyor. Adc tekleyip kaçıyorsun. %100 cdr zamanlarında manamune ile iyi giderdi sınırsız harass
  • tflere uygun menzilde durup ultyile rakip takımın ortasına inip e'yi 3-4 kişiye tuttur. sonra şu late işini bi daha konuşalım.
  • Biri latede useless desin ardından herkes ayni şeyi söylüyor useless fln değil gayet güzel champ

• Oyun Sonunda eğer takımında başka taşıabilicek bir hero yoksa ve item buildi yanlışsa pek bi işe yaramadığı gerçek lakin;
    Oyun Boyunca çok iyi bir Skill Comboya sahip ve canınız azsa Critle tek yiyebilirsiniz

Yinede OP değil Ortalama
  • Pantheon Solodan daha cok jungle olarak oynanması daha mantıklı olabilir.Stun +q+e ile cok fazla damage atabiliyorsun.Stunun mesefasi Xin Zhao'nun E si kadar olsa çok güzel olur.Bir anda Jungle Pantheon metaya bile girebilir :)

Top Lane de oynaması kolay oldugundan tercih ediliyor.Ama karşısına Ryze alındıgı zaman 6 lvl den sonra Pantheon o laneden saglam cıkamıyor :)
    Birde ısınlan +ultisi ile bir orada bir burada olmak hoşuma gidiyor :D

Bir ara Holythoth Fiora oynarken takımında Pantheon jungle vardı.Adam öyle efsane hareketler yaptıki:).Onun gibi Pantheon oynuyorsanız istegi kadar useless desinler boş....Buyrun buda o meşhur pantheon'un videosu :) Lee Sin'i bakkala yolladıgı video :)

https://www.facebook.com/permalink.php?id=374348369322983&story_fbid=671650329592784
    http://www.twitch.tv/holythoth/c/4821303

• Değil
  • değil diyen lowlar s.a

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -şerafettin

Neresi çöp arkadaşım? Pant'a alıyosun bi kristal matara, durmadan mızrak atıyorsun, farma yaklaşamıyor bile, kuleye vardıktan sonra komboyla alıyorsun adamı öyle öyle kasılıyorsun sonra Talon'un build ile güzel gidiyor. Adc tekleyip kaçıyorsun. %100 cdr zamanlarında manamune ile iyi giderdi sınırsız harass

biz niye bilmiyoruz o %100 cdr zamanlarını

• Çok uyuz bi hero.Renektonu ilk kez denerken karşıma gelmişti tek yaptığı stun mızrak yetişirse de diğer skill.Yaptığı tek iş bu.Ben master yi kadar op ve kullanımı kolay olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.