Şimdi Ara

Pantheon sizcede çok OP değilmi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tank pant gayet iyi soloq herosu tam lanedede iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisini güncelleyeyim; şu ara jungleda en çok oynadığım şampiyon oldu. Seviyorum aslında karizmasını, skill setini falan zevkli geliyo bana

Oyun sonu konusuna gelirsek eğer takımınız oyun sonu-oyun ortası-oyun başı dengeli ise fazlası ile iş görüyo.
  • Yetenek havuzu baya guzel

Tek eksigi visual upgrade leona gibi gorkemli gorunmeli bence

• OP'lik konusunda hiçbir hero bence bir Jax değil.
  • Oyun başı güçlü oluyor ama oyun sonuna doğru tanklaşmazsa hiç bir işe yaramıyor ne yazık ki.
  • Low elolar için öyle olabilir diamondda karşıma gelsin diye dua ediyotum ahahhahahahahhaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darius daha viable

• Low herosu diyecem tüm lowlar eksileyecek, gerek yok

• Bence maini solo degilde jungle olmasi gereken bir hero cunku earlyde eziyor ama latede (eger guzel u atamiyorsa) ezik kaliyor.Jungle da ise hem earlyde hemde latede iseyariyor cunku soloda daha yonlu bir hero oluyor

• Pantheonun karsina aldigin heroya gore degisir ancak diamond eloda zaten pant kullanilmiyor.yilda 1 gelsede jung olarak geliyor

• Lanei güçlü aslında kanser ediyor pasifi q ları falan.rivenle karşısında oynayamıyorum yardımsız yardım alacamda sonra ultilerden sonra ancak. Bu arada ben riven oynayamıyorum zaten

• Bu yorumları saklamak lazım olur da bi koreli oynar önümüzdeki günlerde; dönekler belli olsun.

• Alakası yok ulti ap vuruyor ne diye ad kasiyoruz o zaman w de ap rito bu islere el atmali ad herolar ap vurmamali

• Cop

• Jungleda w su sayesinde çok sağlam ganglar atıp e q combosu ile iyi damageler çıkarabilir üstelik ultisi oyundaki en iyi ultilerden hem gang için hem kaçmak hemde tf girmek için.Lanede sürekli q atarak rakibi dürter ancak bir süre sonra manası azalır ve biraz geri oynamaya başlar bu süreden sonra jungle yardımı ile rahatlıkla kesilir.Ben panta karşı genelde yorick , irelia , belki solo zed ve özellikle jax ile ağlatıyorum panthı.
  • Ilk oyunumda invadede quadra attım. Earlysi gereksiz op!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.