Şimdi Ara

PANY 46G20 Mİ? 42V20 Mİ? YOKSA PHİL 42PFL7665H/12 Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen hocam tesbitin doğru kısmet olursa birtane alacağız ama dediğin gibi şimdilik dipsiz kuyuda dolaşıyoruz.
  • O dipsiz kuyuya biz de daldik be yaw.. Bakalim bi gayret cikabilecek miyiz, yoksa batmaya devam mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritucu

O dipsiz kuyuya biz de daldik be yaw.. Bakalim bi gayret cikabilecek miyiz, yoksa batmaya devam mi?

gercek renk ve blu-ray keyfi diyorsan (buna oyun da dahil) panny G panel serisini oneririm. V serisi ile arasinda buyuk farklar yok. yani 50 inch G serisi mi 42 inch V mi diyorsan, 50 inch derim, plasma da SIZE MATTERS , bunu alınca anlıcaksın. led ve lcd kesinlikle onermiyorum.

en iyisi babadan kalma CRT tabi,ona yaklasan yok, SONY nin o dumduz ekranlarının kalitesine ulasan yok ama dev CRT te de olmuyo, odanın yarısı kadar, olur mu.

sen iyi kalite plasmadan sasma ama biraz dikkatli kullanıcan, ilk 200 saat onu diyim.

• Yeni bir yilda tekrar merhabalar,

Evet, katiliyorum; normal bi TV izleyicisi icin CRT den iyisi yok. Eger vatandas yüksek cözünürlüklü görüntülerden hoslaniyorsa o zaman da zf355 ve pio kuronun disindaki panellerin pek tat vermedigi anlasiliyor.

Yine de plazma kullanicilari arasinda ortak kanaat, G serisinin V serisi kadar olmasa da tatminkar bir kalitede görüntü olusturdugunu gösteriyor.

quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

gercek renk ve blu-ray keyfi diyorsan (buna oyun da dahil) panny G panel serisini oneririm. V serisi ile arasinda buyuk farklar yok. yani 50 inch G serisi mi 42 inch V mi diyorsan, 50 inch derim, plasma da SIZE MATTERS , bunu alınca anlıcaksın. led ve lcd kesinlikle onermiyorum.

en iyisi babadan kalma CRT tabi,ona yaklasan yok, SONY nin o dumduz ekranlarının kalitesine ulasan yok ama dev CRT te de olmuyo, odanın yarısı kadar, olur mu.

sen iyi kalite plasmadan sasma ama biraz dikkatli kullanıcan, ilk 200 saat onu diyim.

• 46g20e panasonic ile 46pfl5605h philps arasında kaldım.fiyatları asagı yukarı aynı,philips sadece 135 w elektrik tuketiyor.secim zor tavsiyeleriniz hangisi?
  • şu plazma panellerin siyah renklerle ilgili problemi olmasa
  • pana plazmaların siyah rengi ovgu almaktadır.ne gibi problem varmış?
    quote:

Orijinalden alıntı: azizhan

şu plazma panellerin siyah renklerle ilgili problemi olmasa
  • sorun pana plazmalarla ilgili değil arkadaşım sorun plazma panellerin siyah rengi tam keskinliğiyle verememesi panasonic zaten plazma konusunda bana göre tek
  • ben de P46G20 ile P42V20 arasında kaldım. teknosada bugüne mahsus P46G20 ler 2070TL, P42V20 ler ise 2300 küsür. Teknosada baktım V20 nin görüntüsü daha ii iken orda çalışan arkadaşım 46G20 nin renk ayarlarını değiştirince V20 ile aynı oldu; ama V20 nin ayarlarını değiştirmedik onuda belirteyim. Bu akşama karar vermem lazım. Ama cevap gelene kadar akşam olmuş olacak :-(
    Bir de şu burn in vs kafamı kurcalıyor acaba L42V20 mi alsam diyorum.

Ayrıca NEJAT arkadaşım 200 saat dikkatli kullan demiş. Plasmaları 200 saat nasıl rodajlamak gerekiyor ayrıntılı bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tan_Juan -- 26 Mart 2011; 15:27:59 >
  • arkadaslar bende g20 düşünüyorum boyut konusunda 42 mi 46 yı mı önerirsiniz birde yaza doğru g30 gelecek beklemeye değermi g20 nin fiyatıda düştü baya onların ne kadardan çıkacağı da belli değil ne dersiniz...
  • ibrahim arkadaşım, ben bugün P46G20 aldım, teknosada kampantya vardı 2079 tl ye daha fazla beklersen açık kutu bulamazsın g30 gelince pahalı olacka o zaman da g40 bekleyeceksin sonra g50 derken nereye kadar :-)) İmkanın varsa 50VT20 al 3d de en iisi diye biliyorum yoksa eğer 46g20 en ii seçenek bence fiyat performansda özellikle...
  • Tan Juan mrb,
    sen de 46"Toshiba da var dimi ?
    onu ne yapacaksın acaba?
    sadece meraktan soruyorum
    yanlış anlama lütfen..
  • valla doğru söylüyorsun bekle bekle nereye kadar bende g20 alacağım vt20 çok iyi ama şuan için 3d çok lüks gibi geliyor fiyatıda malum o yüzden g20 alacağım ama hala 42" mi yoksa 46" mı ona karar veremiyorum küçük alıp sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum ama 46 da çok mu büyük olur
    quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan

ibrahim arkadaşım, ben bugün P46G20 aldım, teknosada kampantya vardı 2079 tl ye daha fazla beklersen açık kutu bulamazsın g30 gelince pahalı olacka o zaman da g40 bekleyeceksin sonra g50 derken nereye kadar :-)) İmkanın varsa 50VT20 al 3d de en iisi diye biliyorum yoksa eğer 46g20 en ii seçenek bence fiyat performansda özellikle...

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmymn

valla doğru söylüyorsun bekle bekle nereye kadar bende g20 alacağım vt20 çok iyi ama şuan için 3d çok lüks gibi geliyor fiyatıda malum o yüzden g20 alacağım ama hala 42" mi yoksa 46" mı ona karar veremiyorum küçük alıp sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum ama 46 da çok mu büyük olur
    quote:

ibrahim arkadaşım, ben bugün P46G20 aldım, teknosada kampantya vardı 2079 tl ye daha fazla beklersen açık kutu bulamazsın g30 gelince pahalı olacka o zaman da g40 bekleyeceksin sonra g50 derken nereye kadar :-)) İmkanın varsa 50VT20 al 3d de en iisi diye biliyorum yoksa eğer 46g20 en ii seçenek bence fiyat performansda özellikle...

kardeş yerin ve bütçen müsait ise almışken 46 al keyfine bak arada 500 tl fark var

• dun teknosa netten 46g20e aldım 2079 tl ye.guvenlik konrtrolunde diyor.hediye ceki de varmıs 200 tl de.bakaılm sorun cıkmazsa pazartesi gelir insallah
  • 46 da karar kıldım artık önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum insallah alınca ilk paylaşımları koyucağım
    quote:

Orijinalden alıntı: murat 131

quote:

valla doğru söylüyorsun bekle bekle nereye kadar bende g20 alacağım vt20 çok iyi ama şuan için 3d çok lüks gibi geliyor fiyatıda malum o yüzden g20 alacağım ama hala 42" mi yoksa 46" mı ona karar veremiyorum küçük alıp sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum ama 46 da çok mu büyük olur
    quote:

kardeş yerin ve bütçen müsait ise almışken 46 al keyfine bak arada 500 tl fark var

• ibrahim doğru karar 42 ufak gelecektir, hatta ben yukar EFPA arkadaşın dediği gibi 46SV685 almıştım önce büyük dedim sonra acaba 55 inchinmi mi alsaydım dedim. EFPA 4 ay kullandım sattım, sevmediğimden değil alır satarım ben maymun iştahlılık işte o yüzden evlenemedim ya :-P

TEXMO, netten alınca 200TL hediye çeki mi veriliyorsu hay Allah ben bunu nasıl atladım yaw gitti güzelim 200TL, ne güzel olurdu blu ray alacağım yarısını karşılamış olurdum :-(
  • Benim TV nasipse pazartesi gelecek. Şu servis geldiğinde nelere dikkat etmeliyim, kaç saat kullanıldığına falan baktırmalı mıyım, rodajı ilk 200 saat nasıl yapılmalı. Uzman arkadaşlardan ayrıntılı bir yardım rica edeceğim..

NOT: Her ne kadar Albani üstad SV 685 i methettiyse ve kendisinde led tv var ise de ben yine de Plazmacıyım gibilerinden doğru sinyaller göndermişti; yani nasıl ki 46DSV685 i onun tavsiyeleriyle aldıysam, satıp 46G20 yide bu yüzden aldım. İlerde de bunu satar 50VT20 alırım inşallah...
    Tabi hepsinden önemlisi hangi tv in olduğundan ziyade akşam karşısına geçip oturduğunda içinde huzur kafam rahat bir şekilde seyredebiliyor musun asıl mesele orada ha 3 aşağı ha 5 yukarı görüntü öyle yada böyle seyredilebiliyor. Aylarca forumdan araştırıp gözlerime yazık ettim, siz etmeyin alın bir 46G20 kafanız da rahat olsun gözleriniz de :-)
  • Tan_Juan arkadasım Allah kısmetini bir yerde yazmış bekletiyordur hayırlısı olsun birde kafamda ki en büyük soru işareti şu burn-in olayı bu konuda içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyebilir misiniz en azından kullanan arkadaslar
    quote:

ibrahim doğru karar 42 ufak gelecektir, hatta ben yukar EFPA arkadaşın dediği gibi 46SV685 almıştım önce büyük dedim sonra acaba 55 inchinmi mi alsaydım dedim. EFPA 4 ay kullandım sattım, sevmediğimden değil alır satarım ben maymun iştahlılık işte o yüzden evlenemedim ya :-P

TEXMO, netten alınca 200TL hediye çeki mi veriliyorsu hay Allah ben bunu nasıl atladım yaw gitti güzelim 200TL, ne güzel olurdu blu ray alacağım yarısını karşılamış olurdum :-(

• quote:

Tan_Juan arkadasım Allah kısmetini bir yerde yazmış bekletiyordur hayırlısı olsun birde kafamda ki en büyük soru işareti şu burn-in olayı bu konuda içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyebilir misiniz en azından kullanan arkadaslar

Ben de Albani Ustanın benim kullanım amacıma uygun olarak önerdiği Panasonic TX-P42G20E model plazma aldım, hem ekran ebadı için hemde senin gibi kaygılarımdan dolayı ustamın sabrını zorladım ,sağolsun şimdi dua ediyorum kendisine.
    İsteklerime göre yeterli bir ürün,ha ara sıra hatalar yapıyor ancak bunlar anlık olaylar önemsemeye bile gerek yok.
    Burn-İn için biraz dikkat edersen ve ilk rodaj döneminde ayarları kısıkta kullanırsan hiç bir sorun olmuyor,

Bugün F1 sezonunun ilk yarışı yapıldı,sabah 07:30'dan sonra TV karşısında güzel vakit geçirdim.Hem bu sezon F1 yarışlarını HD çekmişler bende TRT HD ile izleyince tadından yenmiyor görüntünün.

Teredüt etmeyin güzel panel bunlar + fiyatlar dip yapmışken kapın birtane .

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.