TV Önerisi (Bütçe Maksimum 25 bin)
Arkadaşlar merhaba, annemlere yeni bir televizyon almayı düşünüyoruz. Bu bütçeye (50 inch olacak) mini led veya local dimming li alınabilecek en iyi model marka hangisidir. TCL in modellerine bakıyorum ama mini led olanlar pahalı bu bütçeyi aşıyor, Samsung, LG, Sony veya TCL den önereceğiniz model var mı? Qled de olabilir teknoloji olarak. Şimdiden teşekkürler.
Nvidia GEFORCE GTX 1650 Ekran Kartı Sorunu
Arkadaşlar merhaba, MSI GF63 Thin 9SCXR dizüstü bilgisayar freedos olarak aldım. Daha sonra windows 10 yükledim o zaman ilk başta Nvidia ekran kartını gördü. Ancak ben ssd yi iki parça bölmek için windows u yeniden kurdum kurarken biçimlendirme yapmaya çalıştığımda gpt uyarısı aldım. Tüm ssd yi sildim gpt ye dönüştürdüm ve iki parçaya bölerek windows 10 kurdum. Ancak laptop hiç bir şekilde Nvidia ekran kartını görmüyor. Aygıt yöneticisinde donanım olarak gözükmüyor sadece intel gözüküyor. Ne yapmamı önerirsiniz. Nvidia yı nasıl tekrar kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, MSI GF63 Thin 9SCXR dizüstü bilgisayar freedos olarak aldım. Daha sonra windows 10 yükledim o zaman ilk başta Nvidia ekran kartını gördü. Ancak ben ssd yi iki parça bölmek için windows u yeniden kurdum kurarken biçimlendirme yapmaya çalıştığımda gpt uyarısı aldım. Tüm ssd yi sildim gpt ye dönüştürdüm ve iki parçaya bölerek windows 10 kurdum. Ancak laptop hiç bir şekilde Nvidia ekran kartını görmüyor. Aygıt yöneticisinde donanım olarak gözükmüyor sadece intel gözüküyor. Ne yapmamı önerirsiniz. Nvidia yı nasıl tekrar kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
|
2012 Audi A3 için Double-Din Önerisi
|
Subwoofer Tepki Vermiyor
|
Aux Girişten Müzik Dinleme
|
Forester vs Honda CRV vs RAV 4
|
Google Analytics Reel Time Veri Göstermiyor
|
Denon AVR X2000/ Dali Zensor 1 / Dali Zensor Vokal/ SVS PB-1000 Subwoofer / 27 inch iMac Retina / |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 413
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 8.060 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware