Şimdi Ara

Aux Girişten Müzik Dinleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2012 model a3 aldım araçta standart audi concert teyp var ancak usb veya sd kart girişi yok aux girişi var bende araçta genellikle radyo pek dinlemiyorum kendi müzik listemi dinlemeyi seviyorum bunu nasıl sağlayabilirim. Aux u usb ye çeviren kablolar var ancak kimileri bu çözümün istenilen şarkıya geçilmesinde zorluk yaşanacağını söylüyorlar en ekonomik çözüm nedir şu aşamada teyp değiştiremem bütçem yok o yüzden sizden bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Araçta Blutetoth var ise pek çok çözüm var
  • usb aux aparatı çok kişi kullanıyor. ben sorun yaşayanı görmedim. tabiki ana ünitenin verdiği sesi veremiyor. illaki performans düşüşü var.

kesinlikle fm trans... cihazı tavsiye etmiyorm radyo frekansları birbirine giriyor tekeri tam tur döndüpünde sinyal kopuyor vs. saçma saçma şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: suha52

usb aux aparatı çok kişi kullanıyor. ben sorun yaşayanı görmedim. tabiki ana ünitenin verdiği sesi veremiyor. illaki performans düşüşü var.

kesinlikle fm trans... cihazı tavsiye etmiyorm radyo frekansları birbirine giriyor tekeri tam tur döndüpünde sinyal kopuyor vs. saçma saçma şeyler

önerdiğiniz bir marka varmı hocam teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmymn

quote:

Orijinalden alıntı: suha52

usb aux aparatı çok kişi kullanıyor. ben sorun yaşayanı görmedim. tabiki ana ünitenin verdiği sesi veremiyor. illaki performans düşüşü var.

önerdiğiniz bir marka varmı hocam teşekkürler.

hocam bu cihazlarda marka yok mağlesef. bunlar çin çhipsetli boardlar olduğu için kalite kalite. mecburen satıcılarla iletişim kurulup. kalitelisinin fiyatını almakta fayda var.
  • orjinal teyibe usb okuyucu sistem veya cihaz takmak maliyetli bir iştir. bazı elektronikçiler karaköyden aldıkları 20 tl lık usb-kart okuyucuyu cihazınıza takıyorlar fiyatı ortalama 100 tl civarında ama ses kalitesi kötü. ikinci bir yolu da cadence ve audio systemin usb kart aux kirişli cihazından almak. Bunun da avantaji aracınızın direksiyon kumandasını kullanabiliyorsunuz, dezavantajı ise montajsız 250 tl civarı fiyatı var ve kaldı ki audi a3 e uygun olan modeli ortalama 400 tl civarında olucaktır (sahibindene bakabilirsiniz). bir de bu cihazı almakla bitmiyor orjinal teybinizde de aux girişi hazırlanması gerekiyor.
  • aux tavsiye etmem ses kalitesi çok düşüyor.aparat falanda alamyın.bunlara para vereceğinize blutooth lu güzel bir teyp alın takın.
  • Mademki aux girişiniz var,,, şu an bütçenizde yok,,, en uygun çözüm,,
    http://www.hepsiburada.com/bandridge-bal3301-3-5mm-3-5mm-1m-audio-kablo-p-BS50231?magaza=Oneplusmarket&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CPK53IiEo9ACFQrjGwod6ygD6A bir adet bu kablodan alıp, aux girişine takıyorsunuz,,http://www.hepsiburada.com/player-pl-101-8gb-mp3-calar-mor-p-BD804687 bir adette buna benzer mp3 çalar alıyorsunuz ve listenizi içine atıp , aux kablosunuda kulaklık çıkışına takıp dinliyorsunuz,, sesin kalitesi , yüklenen müziğe, ara kabloya, çihazın yürütme kalitesine göre değişir..

Bu sistem FM transmitter cihazından çok çok temiz ses sunar size,,, bende 1 adet kalem pille çalışan mp3 var, şuanki android telefonumdan hem sesi çok yüksek, hem kaliteli çalıyor.. telefon demişken >> aux kablosunu telefonun kulaklık çıkışına takıp, telefondaki müziklerinizide dinleyebilirsiniz,, tabi tekefonun arabada kalması veya teybe takılı kalması mp3 çalara göre daha kullanışsız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 12 Kasım 2016; 14:16:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.