Şimdi Ara

Müzik seti hoparlörü bağlama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yeri burası mıydı bilmiyorum özür dilerim.

Bende 2 tane eski müzik setime ait kolon var.Bunları pc'ye taktığımda ses gelmiyor çıkarıp normal hoparlörümü takınca ses geliyor.Ayrıca realtek hd audio programında da bakınca hoparlörün girişinin başarıyla olduğu görülmekte.Yani bağlamakta sorun yok.Ama genel olarak sorun nedir?Bir hata mı yaptım?Acaba nasıl bağlayabilirim?

• Ek güç istiyorHoparlöre bağladığın için o da fişe takılı olduğu için çalışır fakat direk Pc ye bağladığında güç yetersiz kalıyor
  • müzik seti kolonları gücü müzik setinden alır genelde. bilgisayardaki ses çıkışları ise ancak bir kulaklığa yetecek kadar güç sağlar. eğer kolonların güç kaynağı yoksa çalışmazlar. bir ihtimal, tam emin değilim; bilgisayarın ses çıkışlarını yakabilirsiniz...
  • Peki bunun n'apmalıyım ? Yani kolonlara prize takılabilecek şekilde kablo mu ayarlayayım ?
  • o eski müzik setinin kolonlarını nasıl pc ye bağladın? soket ve kabloları nasıl uydurdun? merak ettim
  • @satoyama

+1 aynı merakı bende paylaşıyorum , Bu arada sakın hoparlörleri prize falan takayım deme yangın bile cıkarabilirsin. Muhtemelen hoparlörlerin pasif yani yapacak birşey yok eger müzik setide duruyorsa bilgisyarını sete bağlayıp o şekilde kullanabilirsin , direk bilgisayara bağlama şansın yok yukarıdada belirtilmiş zaten pcden çıkan güç ancak bir kulaklığı doyurabilir (ki oda ses kartına göre değişir) .
  • Araya bi anfi takarsan problemi halletmiş olursun bence. Ama yeni bir anfi almaktansa müzik setinin içinde bulunanı kullanmakta fayda var. Direk seti pc ye bağla bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Amfi bağlama
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.