Şimdi Ara

Müzik Çalar Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Android e yeni geçtim shutle,player pro,poweramp yükledim bana göre içlerinde en kullanisli player pro fakat en güzel sesi de powerampdan aldim sanki.sizler hangi playeri kullaniyorsunuz ve hangilerini denediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AIMP var bir de ben onun ses kalitesini beğeniyorum. Ama ekolayzırdan preamp ayarını yükseltirsen
  • TTPOD bence forumlarda türkçe olanını bulabilirsiniz. Şarkı sözlerini sorunsuz alıyor ve ses gayet güzel bir deneyin.

• Bence player pro cok kullanisli.

• Jetaudio tek gecerim.

• Jetaudio

• Jet audio plus en çok ses seçeneği bunda. 8tl lik kulaklığımı hayata döndürdü :)

Yalnız arkadaşlar şu jetAudio da albüm resmi nasıl değişiyor? Yapamıyorum yazıyorum arama yerine hiç resim çıkmıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPlayboy -- 27 Ocak 2015; 9:23:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonum da şu anda;
    Poweramp(full)
    player pro(full)
    TTPod 7.7.0.(full)
    N7Player v2.4.5 (full)
    shuttle yüklü.
    bu programları bir müddet kullandıktan sonra + larını - lerini buraya yazmaya çalışacağım.
    henüz pek deneme şansım olmadı.jetaudio'yu da yüklemeyi düşünüyorum.karar verdikten sonra telefonumda 2 tane player olması kafi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simka_3 -- 27 Ocak 2015; 16:31:07 >
  • sanatçıyı seçtikten sonra şarkıları albüm olarak değil, hepsini gösteren müzik çalar tavsiyesi alabilir miyim? player pro hoşuma gitmişti ama o albüm albüm gösteriyordu, ayarlanabiliyor mu o?

stock müzik çalar gibi olmasını istiyorum yani.
  • Poweramp player pro en iyileri bence..

• en iyi ses kalitesi neutron player fakat arayüzü çok kullanışlı değil. neutron kadar detaylı bir player olup rahat bir arayüze sahip player bilen varsa paylaşsın alırım bi dal.
  • Poweramp Pro
  • Poweramp

• Poweramp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.