Şimdi Ara

Forester vs Honda CRV vs RAV 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben aslında Tiguan kullanıcısıyım, 2011 1.4 TSI kullanıyorum manuel bir araç. Ancak araca pek ısınamadım, değiştirmek istiyorum. Bütçem maximum 62-63. Bu aracı satıp yine benzer segmentte otomatik Subaru Forester, Honda CRV veya Toyota RAV 4 almayı düşünüyorum. Bu araçlar içinde önereceğiniz hangisi olur. Bu araçlardan kullanan arkadaşlardan varsa tecrübelerini burada paylaşabilirler mi. Hangisinin otomatik şanzımanı sorunsuz sürüş konforu ve donanım olarak Tiguanı aratmaz diyeceğiniz hangisidir. Şimdiden teşekkürler.

• üçünü yan yana koyunca en albenili Honda CR-V duruyor.

Honda cr-v 2008 otomatik tüplü aracıma 3 yıldır binmekteyim şükür daha hiç sıkıntı çıkarmadı bakımları pahalı değil, motoru taş gibi.

Sürüşü keyifli donanımlı araç benim araçta CMBS özelliği var 3 kez şehir içinde kazadan kurtardı beni. honda alırsan eğer mutlaka CMBS bulunsun. Uzun yolda 20-21 kuruş yakıyor, şehir içinde kullanıma göre değişiyor.

Arka koltuklarda oturmanın rahatlığını daha hiç bir araçta rastlamadım, arka koltuklar yüksek şoförden farkın yok ve geniş. Rizede aydere gittik 4 kişi 1 gece araçta yattık içi geniş bagajı geniş. kaputu açtığında motor düzensiz dandik gibi görünüyor aldırış etmeyin dizayn yok motorda :)

hızı sabitlediğinde önündeki araç fren yaptığında takip mesafesini korumak için araç otomatik fren yapar öndeki araç gittiğinde tekrar sabitlediğiniz hıza ulaşır. özelliğin adı I-ACC diye geçer.

bundan önceki aracımdan sonra honda gözüme melek gibi görünüyor. 2006 lagunam vardı her ay kesinlikle sanayiye uğrardım elektronik arıza çok çıkarıyordu suyuna yağ kaçıyordu tüp sürekli arıza veriyordu gönül rahatlığıyla binememiştim. Ama CR-V'de şükürler olsun rutin bakımlar haricinde sanayiye yolum düşmedi.

diğer araçları kullanmadım yorum yapamayacağım. merak ettilerin olursa cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 6 Ekim 2016; 12:30:54 >

• 4x4 kralı subaru ama bir tek öneririz ben dahil alan az ülkede 2el den dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

üçünü yan yana koyunca en albenili Honda CR-V duruyor.

Honda cr-v 2008 otomatik tüplü aracıma 3 yıldır binmekteyim şükür daha hiç sıkıntı çıkarmadı bakımları pahalı değil, motoru taş gibi.

Sürüşü keyifli donanımlı araç benim araçta CMBS özelliği var 3 kez şehir içinde kazadan kurtardı beni. honda alırsan eğer mutlaka CMBS bulunsun. Uzun yolda 20-21 kuruş yakıyor, şehir içinde kullanıma göre değişiyor.

Arka koltuklarda oturmanın rahatlığını daha hiç bir araçta rastlamadım, arka koltuklar yüksek şoförden farkın yok ve geniş. Rizede aydere gittik 4 kişi 1 gece araçta yattık içi geniş bagajı geniş. kaputu açtığında motor düzensiz dandik gibi görünüyor aldırış etmeyin dizayn yok motorda :)

hızı sabitlediğinde önündeki araç fren yaptığında takip mesafesini korumak için araç otomatik fren yapar öndeki araç gittiğinde tekrar sabitlediğiniz hıza ulaşır. özelliğin adı I-ACC diye geçer.

bundan önceki aracımdan sonra honda gözüme melek gibi görünüyor. 2006 lagunam vardı her ay kesinlikle sanayiye uğrardım elektronik arıza çok çıkarıyordu suyuna yağ kaçıyordu tüp sürekli arıza veriyordu gönül rahatlığıyla binememiştim. Ama CR-V'de şükürler olsun rutin bakımlar haricinde sanayiye yolum düşmedi.

diğer araçları kullanmadım yorum yapamayacağım. merak ettilerin olursa cevaplarım

Hocam teşekkürler yorum için banada honda crv yakın geliyor, bu cmbs özelliği hangi modellerde oluyor, belli modellerde mi var yoksa donanım paketine göre değişiyormu, birde lpg ile aracın performansı nasıl....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmymn -- 10 Ekim 2016; 20:22:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maxigourmet kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen gün Subaruyu inceleme fırsatım oldu arka kapılar bana hafif geldi birde vw den sonra konforu biraz daha az gibi,bilemedim. Çok hevesliydim ancak biraz kafamda soru işareti oluştuyeni modellerinde illaki konfor eksikliği yoktur ama onlara da güç yetmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.