Şimdi Ara

2012 Audi A3 için Double-Din Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2012 a3 8p aracımda concert radio teybim var cd hariç usb veya sd kart ve bluetooth yok bu yüzden bluetooth u olan ve usb veya sd kart desteğinden en az birine sahip double-din teyp almayı düşünüyorum. RNS-E çok şık ama çok pahalı o yüzden ses kalitesinden ödün vermeden makul bir bütçeli bir double-din önerirmisiniz. Bu arada Zenec te araştırdım onlarında fiyatı yaklaşık 2.100 tl civarı malesef bütçem onada yetmiyor 750-800 tl civarında bir bütçem var şimdiden teşekkürler (teyp renkleri değiştirilebilir olursa iç uyum açısından iyi olur)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ben zenec taktırdım ilk çıktığında 3131d modeli 3000lira ödedim. Mükemmel bir uyum ve malzeme kalitesi var evet ama dokunmatiği berbat fonksiyonelliği yetersiz navigasyonu kullanışsız wifi yok ben değiştirmeyi düşünüyorum. Az önce navnet diye bir cihaz inceledim gonksiyonellik çok iyi gözüküyor ama malzeme kalitesi dandik gibi geldi 1500tl istediler kamerası montajı dahil. Değiştiricem hala araştırıyorum buradan birbirimize yardımcı olsak ne güzel olur çünkü bh konuda internette bilgi çok kısıtlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.