Aracımdan şikayetçi değilim ama atmosferik motor + cvt artık sıkıcı gelmeye başladı ve aracın altı alçak olduğu için çok dikkati kullanmam gerekiyor.Arac büyük olduğu için annem kullanırken zorlanıyor.Satip herhangi bir b suva geçsem ne kaybederim.Senede bir veya iki defa uzun yol yapıyorum ve bekarım aracın hacmi brim için önemli değil.Ama sürekli ise gidip gelme için kullanıyorum.Sizce bu durumda ne yapmalıyım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Corolla 1.5 Vision Multidrive Satılıp B SUV Alınır mi
-
-
Anne kullanımı için en güzeli b suv tabii ama b segment bir araç da iş görür.
Clio mesela. Hem uzun yolda hem şehir içinde corolladan daha mennun eder sizi. Altı nispeten daha yüksek ve aks kısa olduğu için tümseklerde rahat ettirir.
-
Burada bütçe belirtmemişsiniz.
Alacağınız B SUV ile Corolla arasında, ölçü olarak çok fazla bir fark yok. Sadece annenizin görüş alanı biraz daha açılır.
Ağırlıklı şehir içi kullanıyorsanız, Hybrit bir araç ekonomi olarak sizi memnun edebilir. LPG ile tam uyumlu olmayan Toyota'nın 1.5 motoru AB emisyonlarını karşılamak için geliştirilmiş ne kuş olmuş ne de deve orta halli bir motor.
Bütçe endişesi varsa, LPG uyumlu 1.6 Toyota Auris hem ekonomik hem de yaklaşık B SUV ölçüleriyle işinizi görebilir. Bütçe sorunu yoksa, Yaris Cross'ları inceleyin derim. Hybrit olanı tüm beklentilerinizi karşılayacaktır.
Toyota'dan sıkıldım derseniz Opel Crossland, sorunsuz ve ekonomik tam otomatik şanzımanı, Turbo 1.2 motoru ile sizin değişim hevesinizin karşılığı olabilir.
-
Yaris cross kesinlikle tavsiye etmem . Hayatımda bu kadar kalitesiz duran ve hissettiren bir araç görmedim . Sadece hybrid ve altı yüksek olduğu için alınabilir o kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gün dediğini yarın yalanlayan, bir dediği bir dediğine uymayan forumun ağır trolü fetva verdi.
-
Ceed'den Mokka'ya geçmiş, 3 kişilik aile sahibi, aracı sadece kendisi kullanan aile babası olarak :
Olur da böyle bir değişiklik yaparsanız; koltuk konforu, iç hacim, ön cam panoraması, bagaj hacmi gibi konularda bir üst sınıf araç arama ihtimaliniz yüksek fakat kullanım şartlarına baktığınızda B crossover ihtiyacı karşılıyor. Özellikle şehir içi kullanımda daha pratik olduğunu söyleyebilirim.
Yerden yükseklik konusunda Ceed ile Mokka arasında 70mm (7 cm) fark var, asıl fark rahat inip binmekte çıkıyor. Yoksa C sınıfı, D sınıfı yerden yüksek araçların yanında bu araçlar binek gibi kalıyor ama geneli şehir içi kullanım olan, 3 kişilik bir aile için yeterli diye düşünüyorum.
-
Maaş nedir ? Sendikali emeklilik garantisi olan bir iş var mı ? Bu tüketim ve lüks cilginligina girmeden önce bunlari bir analiz etmek gerekiyor. Muhakkak lpg takilmali aksi halde sarayı zengin edersin.
En büyük fark arkada bağımsız süspansiyondan vazgeçmeniz olacak. Torsiyonlu ve yükseltilmiş bir şasiyle salınımınız artacaktır. Böyle bir araca tamam demeniz için deneme sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.
-
Ben ünlü mamuller vekahve üzerine olan bir cafe işletiyorum migcigim.Finans sektöründe maaşli işimi bırakıp kendi işimi kurdum
Aynı kombinasyon mevcut bizde. Bende 2022 1.5 dream Corolla hanımda 2022 1.0 Kamiq var. Kamiq'i kullanmaktan daha çok keyif alıyorum açıkçası. Ama uzun yolda Corolla daha konforlu geliyor. Sizinki Vision mış o can sıkar. Sedan daha rahat ettirir, bakacaksanız Octavia öneririm. Eğer piyasa rahatlarsa Corolla'yı Octavia'yla değiştirmeyi düşünüyorum.
Iyiymis valla bankada calisiyordun tazminat alip kredi cekip tek basina mi actin ? Ankarada mi ? Starbucks misali bir yer o zaman pastane.
İstanbul mecidyekoyde
Önceki kasa corolla ve C5 Aircross'u birlikte kullanıyorum. Lanet corolla her yere altını sürtrüğü için değiştirmeyi düşünüyorum. C5A 23cm yerden yüksek ve bugün corollayla cazır cazır sürttüğüm yere rahatça park ettim. Corolla 13cm yerden yüksek. O 10cm varya, işte o şahane bir şey. İnip binerken iki büklüm olmamak da cabası. Bir de yola yukarıdan hakim olmak daha iyi. Opel Crossland sanırım fiyat performans olarak en uygun B Suv olacaktır.
Az yaksın derseniz Yaris Cross Hibrit en iyisi ama konfor düşük diye biliyorum. En iyi konfor da C3 Aircross'ta sanırım. T-Roc ve 2008 bu sınıfın yakışıklıları. 3 kuruşa 5 köfte içinse bakınız MG marka araçlar.
2016 C sınıf golften 2022 bsuv troca geçtim. Daha büyük bagaj, yerden yükseklik ve teknolojik artıları oldu. Aracı eşimde kullanıyordu. Baz paket tiguan yada orta troc alacaktık. Kullanım kolaylığı ve birbirine çok yakın bagaj kapasitesi nedeniyle trocta karar kıldık. Memnunuz ama golf bir başka arabaymış:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Golf kaç yıl kullandınız hocam motor donanım neydi??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.2 tsi comfortline dsg golftü. 2016 haziranından 2022 kasımına kadar bi 6,5 yıl kullandım. İki aracıda sıfır aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaç km kullandınız hocam? Bende 1.2 tsi düşünüyorum pişman eder mi ? 90 bin km 110 bin km arası bir tsi beni pişman eder mi? Sizin araçla ilgili artılar eksiler neler 6.5 yıl boyunca?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kia stonic veya Hyundai bayon alıp LPG takmaya karar mesaj yazan herkese t sekkurler.
Durum net bir şekilde özetlenmiş. :)
-
Bende corolla vision vardı, sonra corolla dream, şimdi de c3 aircross kullanıyorum. C3 aircross um shine paket o yüzden donanım olarak tatmin ediyor. Yüksek inip binmek rahatlık. Perofmans desen corollayi katlar. Yakıt da benimki dizel o yüzden uygun. Corolla bir de uzun yolda düşük perofmans ve berbat yalıtımı ile çok üzmüştü. C3 aircross b suv olmasına rağmen corolladan rüzgar sesi, lastik sesi daha az alıyor. Gelelim özlediğim kısımlarına en önemlisi şehir içinde corolla konfor olarak çok çok daha iyiydi. Çukurlarda yumuşacık bir araba. Ama tabi kaldırıma sıfır girince sağ kapıdan kişi çıkamıyordu çok alçak olduğu için. Bir de cvt bana çok konforlu geliyor bu 6 ileri tork ama cvt deki vites olmaması şehir içinde rahatlık. Basınca bağırıyor ama şehir içinde basma olmadığı için bana daha konforlu geliyor. Bu doğrultuda karar sizin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu gün dediğini yarın yalanlayan, bir dediği bir dediğine uymayan forumun ağır trolü fetva verdi. |
Benzer içerikler
- eco tsi nedir
- arabayı bilgisayara bağlamak ne kadar
- citroen c3 1.2 puretech yorum
- dualogic şanzıman robotu fiyat
- eat6 şanzıman nasıl
- volvo xc90 elektrikli
- ford focus 2024 fiyat listesi
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- toyota prado 2024 fiyat
- renault duster 2024 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X