Şimdi Ara

######## PAPA ÖLDÜ DE TÜRKİYEYE NE OLUYOR ###### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • doğru. ama bence sadece dinin başka diye cehenneme gitmezsin. biliyorsunuzdur, Hristiyan dünyasında Müslümanlık pek hoş karşılanmaz.HZ. MUHAMMED'i inkar ederler. o yüzden Hristiyanlıktan Müslümanlığa geçen sayısı oldukça azdır. ah bi şu dinimizin güzelliklerini görseler, GÖRSEK, UYGULASAK...
  • BİZE NE PAPA DAN YA , ELIN MORUGU OLDU DİE BAYRAKLAR YARIA INCEKMIŞ

BAYRAKLARI YARIYA INDIRTENLERE VE INDIRENLEREEEE

ÇARŞII
  • bu konu kapatılsın...
  • ya aslinda çok güzel seviyeli gidiyordu...bir kaç kişi hariç !!!
  • Türk Bayrağı papa için yarıya inmemeliydi. Yas falan tutacak değiliz. İlk defa Sözde Ermeni Meselesini resmi olarak destek veren bu papaydı.

Daha bir kaç gün önce evlerimize bayrak asmıştık, bizdeki hala duruyor, hükümete bir soralım onlarıda yarıya indirmek gerekir mi acaba ?

Mesele belli az çok, Katoliklere bir aziz gerekiyordu ne zamandır, sipariş haberler Türk basınınıda geldi. Yok kehanet göstermiş, barış adamıymış falan,Hristiyan gençler arasında kaybolmaya yüz tutan inanışlarını sağlamlaştırmayı umuyorlar böylece. Haberleden anlaşılan yeni papanın ilk işi eskisini aziz mertebesinin verilmesi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdengeçti -- 8 Nisan 2005, 17:36:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heretic

doğru. ama bence sadece dinin başka diye cehenneme gitmezsin. biliyorsunuzdur, Hristiyan dünyasında Müslümanlık pek hoş karşılanmaz.HZ. MUHAMMED'i inkar ederler. o yüzden Hristiyanlıktan Müslümanlığa geçen sayısı oldukça azdır. ah bi şu dinimizin güzelliklerini görseler, GÖRSEK, UYGULASAK...

bak kendin dedin Hz.Muhammed ' i inkar ederler diye. Peygamberimizi inkar etmek kafirlikten başka ne olabilir. bakın diğer dinlerle aramızdaki fark onlar bizim peygamberimizi inkar ederler ama biz Hz.Adem den Hz.Muhammed ' e kadar olan bütün peygamberlere inanırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

quote:

doğru. ama bence sadece dinin başka diye cehenneme gitmezsin. biliyorsunuzdur, Hristiyan dünyasında Müslümanlık pek hoş karşılanmaz.HZ. MUHAMMED'i inkar ederler. o yüzden Hristiyanlıktan Müslümanlığa geçen sayısı oldukça azdır. ah bi şu dinimizin güzelliklerini görseler, GÖRSEK, UYGULASAK...

bak kendin dedin Hz.Muhammed ' i inkar ederler diye. Peygamberimizi inkar etmek kafirlikten başka ne olabilir. bakın diğer dinlerle aramızdaki fark onlar bizim peygamberimizi inkar ederler ama biz Hz.Adem den Hz.Muhammed ' e kadar olan bütün peygamberlere inanırız.

ama onlara göre bu kafirlik değil... bu yüzden suçlamamak lazım. onlar da son dinin Hristiyanlık olduğuna inanıyorlar. o yüzden bir insana sırf Hristiyan diye kafir diyemezsin. bu, Yobazlıktan farklı olmaz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

quote:

katılıyorum... ama insan kendi dinini seçmiyor aslında onu da göz önünde bulundurmak lazım. eğer biz de avrupa da vs. doğsaydık, biz de büyük ihtimalle Hristiyan olurduk. hangimize sordular ki, nüfus cüzdanına İslam yazarken? valla bana sormadılar. Elhamdülillah Müslümanız, zaten dinleri inceledikten sonra yine İslam'ı seçerdim ama, bence bu hak tanınmalı. Ecnebiler Hz. Muhammed(SAV)'i tanımadıkları için, eğer bu hak olsaydı bile, ecnebilerin İslam dininden haberleri olmayacaktı. yani bence o dine doğanlar değil, o dini saptıranlar kafirdir...

Tabiki sende haklısın. Ama onların da araştırması gerekir. Zaten Her doğan müslüman olarak doğar. Ergenlik çağına geldiğinde, aklı başına geldiğinde kendi dinini seçer. Zorunlu yada kendi isteğiyle. Hristiyan veya yahudi bi çocuk ergenlik çağına girmeden ölürse cennete gider...

doğru... ama düşünsene, katolik bir ailen var, ve sen gidiyorsun ben müslüman olmak istiyorum diyorsun. çok iyi karşılanmaz elbette. o yüzden bence nüfus cüzdanındaki din ibaresini kaldırmaları gerekir. Allah ile kulu arasına girilmemelidir.

ve bir şey daha, kendini bilmez araplar yüzünden zaten dinimiz bu konuma gelmiştir. Müslüman deyince gevurların aklına, geri kafalı, pis, terörist geliyor. HZ. MUHAMMED bile demiştir ki "Ben Arap'ım, ama Arap benden değil." çok anlamlı bir söz bence. İslam dini Araplara değil de, Türklere inseydi ne olurdu çok merak ediyorum

KONUSTUGUN LAFI BILEREK KONUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEN ARABIM GENELLEME YAPAMAZSIN!!!!!!!!!

• kendi ırkınıza laf atılınca nasıl parlıyorsunuz değil mi?... o zaman biraz empati yapın siz de Hristiyanlara genelleme yapmayın, hepsine kafir, türk düşmanı, çıkarcı düşünmeyin. kaç tane Hristiyan dostum var.
  • morbid, memnones, HerCuL bu topicte bulunan küfürleriniz (kısaltma dahi olsa) yüzünden ceza alacaksınız.

hele morbid senin uzuun bir tatile ihtiyacın var, dalga geçermişçesine daha cezan biter bitmez yine aynı tavırları kullanman bize verdiğin sözde durmadığın anlamına geliyor. Madem öyle işte böyle. Süresiz kilitleneceksin.
  • BANA SOKMAYAN 1000 YIL YAŞASIN DİYORSAN UNUTMA UNUTMAAAAAA OOOOO YIL BİR GÜN SENİDE SOKACAKKKKKKKKKK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

morbid, memnones, HerCuL bu topicte bulunan küfürleriniz (kısaltma dahi olsa) yüzünden ceza alacaksınız.

hele morbid senin uzuun bir tatile ihtiyacın var, dalga geçermişçesine daha cezan biter bitmez yine aynı tavırları kullanman bize verdiğin sözde durmadığın anlamına geliyor. Madem öyle işte böyle. Süresiz kilitleneceksin.

mewluth hoca son noktayı koydu helal olsun
  • önce papaya allah rahmet eylesin.benim anlıyamadığım,insanların günlerce ölmemesi için dua etmeleri ve üzüntüden ağlamaları zira papa çok hastaydı ve çok acı çekiyordu
    ben öldüğüne sevindim.çektiği bu acılardan kurtuldu.inşallah,istediği allah mertebesine ulaşır
  • ne gerici insanlarsınız sizler ya !
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

ne gerici insanlarsınız sizler ya !

• quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

ne gerici insanlarsınız sizler ya !

• quote:

Orjinalden alıntı: *ERROR*

MÜSLÜMAN DİYE GEÇİNDİĞİMİZ ŞU ÜLKEDE HER GÜN BİR MÜSLÜMAN ÖLÜRKEN KILLARI KIPIRDAMAYAN BU ÜLKE

PAPANIN ÖLÜMÜNDE AVRUPAYA YALAKALIK OLSUN DİYEMİ O ŞEREFLİ ANLI ŞANLI BAYRAĞINI YARIYA İNDİRİYOR

DÜNYANIN HER YERİNDE MÜSLÜMAN DİN ALİMLERİ ÖLDÜĞÜNDE NEDEN KILLARI KIPIRDAMAZ DA

MÜSLÜMAN DÜŞMANI BİR DÜNYANIN HRİSTİYAN LİDERİ OLAN BİR PAPASI ÖLDÜĞÜNDE BAYRAK İNER ANLAMADIM

BİZLER PAPA İÇİNMİ O BAYRAK UĞRUNA ÖLDÜK KANLARIMIZLA BOYADIK O BAYRAĞI

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madem bu kadar vatansever, bayraksever birisin, neden fake nick ile topic açıyorsun?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.