Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.238
Cevap
469
Favori
857.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Papara ile bimden amazon kart alabilen var mı bulunduğum bölgedeki bim çalışanları amazon karttan bi haber barkod numarasını bilen paylaşabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manyax M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Kendi banka hesabınıza havale-eft yaptığınızda kesilen 1 tl lik ücret kesintisi kalkmadı. Dilerseniz çipli kartınızla ayda 500 liraya kadar dilediğiniz atm den ücretsiz para çekme/yatırma yapabiliyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3F3F3RH4T 3 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Çipli geldiğinde banka muamelesi görmeye başlarız heralde. Şuanda sadece pos ve online alışveriş açık. İyi ama yine de en azından millet kampanyayı yakalayabiliyor. Fakat yılbaşı bitecek kampanya uzar mı acaba

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Şahsi kanaatim uzayacağı yönünde. Papara 2 aylık periyotlarla kampanyayı tekrarladı sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3F3F3RH4T -- 26 Aralık 2019; 1:4:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: outis00

Papara ile bimden amazon kart alabilen var mı bulunduğum bölgedeki bim çalışanları amazon karttan bi haber barkod numarasını bilen paylaşabilir mi
    Amazon kart ne olaki dostum hiç duymadım. Daha önce hakmar marketler de applestore ve googleplay kart gördüm ama dediğin kartla ne alınıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redloves kullanıcısına yanıt
    Amazon com tr hediye kartı hocam e ticaret

• hangi internet sitesinden alinan sinema bileti kampanyaya dahil acaba

• Papara card yok ama hesabım var, kendi kredi kartımı eklesem kampanyalardan yararlanabilir miyim acaba?

• LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Cipsiz kartla biletinial.comdan sinema bileti alsam iade yatarmi sektoru ne gorunuyor bilen varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

şikayetim ve ekran görüntüleri, sinema bilet çıktısını göndermem üzerine iadeyi az önce yatırdılar.

biletinial.com bu arada.
    hocam bu siteden alsam yatirirlarmi ? yoksa direk sineamadan mi alim bugu. sinemayada gtcmde

• Bu kartı en hızlı nasıl temin edebiliriz? Kart gelmeden market kampanyasından yararlanmanın bir yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Bu kartı en hızlı nasıl temin edebiliriz? Kart gelmeden market kampanyasından yararlanmanın bir yolu var mı?
    Teknosa veya D&R'dan alın aktif edin hemen hesabınızdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

hocam bu siteden alsam yatirirlarmi ? yoksa direk sineamadan mi alim bugu. sinemayada gtcmde

Alıntıları Göster
    ben aldım iadeyi. ama ekran görüntüsü ve biletinial kioskundan çıkan biletin görüntüsünü attım. bir de üstüne şikayetvara yazım. öyle yatırdılar.

• Bir aydır şehrimdeki kurye noktasında bekleyen kartı bugün teslim ettiler.

• teknosa iadeleri bugün yatması lazımdı
  • Arkadaşlar bugün cinemaximum bileti alcam 2 adet. 50 tl. Sinemada 2 ocak günü gösterecek. Harcama bugün yapıldığı taktirde 2 ocak bilet günü olması bişeyi değiştirmez değil mi? İndirim aktif olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Arkadaşlar bugün cinemaximum bileti alcam 2 adet. 50 tl. Sinemada 2 ocak günü gösterecek. Harcama bugün yapıldığı taktirde 2 ocak bilet günü olması bişeyi değiştirmez değil mi? İndirim aktif olur?
    harcama yapman yetwrli.

• Sağolun hocam

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.