Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.238
Cevap
468
Favori
857.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizzat kendim denedim tavuk dünyasında zira 75 e zorlanmadan tamamlanabiliyor orada, ve evet yattı :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3F3F3RH4T

Bizzat kendim denedim tavuk dünyasında zira 75 e zorlanmadan tamamlanabiliyor orada, ve evet yattı :)
    yattiysa super. tavuk dunyasi fiyatlari yukseltmis hocam iki kisi tabak tavuk yedik icecik dahil 65 yapiyor zaten 😀

• Ben iki menü + karışık başlangıç tabağını öneririm hocam 75'e geliyor ve fazlasıyla doyurucu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: 3F3F3RH4T

Ben iki menü + karışık başlangıç tabağını öneririm hocam 75'e geliyor ve fazlasıyla doyurucu:)
    siteden giris yaptim. tavuk dunyasinin yaninda catal bicak var sanirim oldu. gecende sinema yapmistim indirim icin 36 +22 onunda yanina sinemada su filmn adlari yazilan tahta seyinden koyms glba islemler basarli

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Papara'nın web sitesinden internet şubesine girin. Orda işlemin yanında yemek simgesi görünüyorsa yatar. (Şimdiye kadar bu şekilde gözükenlere restoran kampanyası yattı. )

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/141181623
    hocam bilgi icin tesekkurler. tavukdunyasinn yaninda catal bicak var sanirim oldu. sinema icinde su sinema tahtasindan var sanirim oda oldu ?

• Hocam aynı anda yapabiliyor muyuz işlemi. Yani sinemadan önce de yemek gömsek arkadaşla. Üstüne de sinemaya gitsek. Haftaya sinemanın 25i yatıp, bidahaki ay da yemeğinki yatar mı

• Sinemayı hiç kullanmadım hocam. O açıdan bilmiyorum. Muhtemelen dediğiniz gibi, sinema tahtası varsa sinema yatar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Sinemayı hiç kullanmadım hocam. O açıdan bilmiyorum. Muhtemelen dediğiniz gibi, sinema tahtası varsa sinema yatar.
    bilgiler icin tesekkurler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Hocam aynı anda yapabiliyor muyuz işlemi. Yani sinemadan önce de yemek gömsek arkadaşla. Üstüne de sinemaya gitsek. Haftaya sinemanın 25i yatıp, bidahaki ay da yemeğinki yatar mı
    hepsini alirsin iade olarak

• Eyvallah hocam.
    Tabi sinema biletini online aldığımız için haktan yararlancam çünkü 2020 girmedik. Ama sinemaya haftaya gidip yemeği yiyeceğimiz için kampanya uzamazsa yapamayız

• quote:

Eyvallah hocam.
    Tabi sinema biletini online aldığımız için haktan yararlancam çünkü 2020 girmedik. Ama sinemaya haftaya gidip yemeği yiyeceğimiz için kampanya uzamazsa yapamayız
    31 a kadar islem yap yeter. yeniyilda devam etcek diyorlar bakalm nasil olcak

• Cinemaximumlarda indirim oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdemasivemavi

Cinemaximumlarda indirim oluyor mu ?
    sektoru dogru sinema ise olur . islem yap sonra siteden giris yap sinema tahtasi varsa olur hocam

• Teknosadan karta yükleme ucretsiz deniyor. Peki nakit mı olmak zorunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idefixoxo

Teknosadan karta yükleme ucretsiz deniyor. Peki nakit mı olmak zorunda?
    nakit evet

• phatron_23 kullanıcısına yanıt
    yükleme yapmak lazım eft havale.
  • papara destek ile mailleştim. yemek kampanyası yeni yılda devam etmiyor dedi fakat sinema devam edecek dedi. şöyle yazdı;
    Değerli Kullanıcımız,

Papara da bulunan kampanya detaylarımızı 01-01-2020 tarihinde tekrar kontrol etmenizi rica ederiz. Güncelleme en kısa süre içerisinde gerçekleştirilecektir.

Saygılarımızla
  • quote:

papara destek ile mailleştim. yemek kampanyası yeni yılda devam etmiyor dedi fakat sinema devam edecek dedi. şöyle yazdı;
    Değerli Kullanıcımız,

Papara da bulunan kampanya detaylarımızı 01-01-2020 tarihinde tekrar kontrol etmenizi rica ederiz. Güncelleme en kısa süre içerisinde gerçekleştirilecektir.

Saygılarımızla
    keske yemekde sinemada devam etse digerleri tirt zate

• Sinema devam diyor zaten. Yemek olsa iyi olurdu

• sinemanın devam etmesi çok iyi oldu. fazla kullanamamıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.