Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.996
Cevap
450
Favori
831.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açsaydınız öğrenebilirdiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Talep falan yok ki müsait değildim ısrarla arıyorlar

• gergedan1900 kullanıcısına yanıt
    Üstadım dm’den bilgi verebilir misin?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kişiye özel Troy Apple'da %10 cashback (maks 1000) göndermişler.

Kişiye özel A100 %5 cashback (maks 125)

Kişiye özel DefactoFit'te %10 cashback (maks 200)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 2 Haziran 2024; 16:27:59 >
  • Papara pek esprisi kalmadı

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Espri yapıyorya nasıl kalmadı :) Sanki bol bol uçuyor Türk milleti havalimanindaki avantajları ni reklam yapıyorlar.

• her gün şu lanet altın hesabı açın bildirimi sadece bana mı geliyor.. Uygulama ayarlarından bildirimleri kapadım ama o bildirimler uygulama içi bildirimleri kapsamıyor.. Telefon ara yüzünden uygulamanın tüm bildirimlerini kapatabilirim ama bu sefer hiç bildirim gelmez.. Ne lanet şey ya, her gün bazen günde iki kez altın hesabı açın bildirimi geliyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paparayı hiç kullanmadım. Bir arkadaşım hesabına gelen paradan bile ücret kesiyorlarmış dedi. Yani öyle bir iki havale değilde fazla işlem oluyor hesabına 10-15 kez para geliyor ücret kesiyorlarmış dedi belliki oda biyerden duymuş bu ne kadar doğru kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Hadi birine para gönderirken masraf kesilmesini anlarım da hesaba para gelince gelen paradan kesinti biraz saçma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 26 Haziran 2024; 20:0:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    bu mesajlar hepsinden geliyor , hepsiburada heodş psy , a101 hadi ve benzeri uygulamalar hergğn taciz ediyor çözümü yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

her gün şu lanet altın hesabı açın bildirimi sadece bana mı geliyor.. Uygulama ayarlarından bildirimleri kapadım ama o bildirimler uygulama içi bildirimleri kapsamıyor.. Telefon ara yüzünden uygulamanın tüm bildirimlerini kapatabilirim ama bu sefer hiç bildirim gelmez.. Ne lanet şey ya, her gün bazen günde iki kez altın hesabı açın bildirimi geliyor..
    Ön ödemelilerin çoğu bu hizmeti Goldtag altyapısı ile sunuyor. Makaslar en az 100 lira civarında. Matah bir şeymiş gibi bildirim atıp durmanın anlamı yok. Haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildiz

Papara'ya sordum yurtdışı işlemler için %5 komisyon dediler, fazla bulduğumdan kullanmaktan vazgeçtim

Ön ödemeli kartlarda en avantajlısı PeP idi. İki sene önce uzun bir yurt dışı seyahatim olmuştu. Birçok kart denemiştim. En avantajlı kurdan çeken PeP idi. Şu an durum nedir bilgim yok ama Papara gibi kartlar ekranda gördüğün kurun alış değil satış fiyatından çeker. Şu an büyük bankalar doları 33.60'laedan satıyor. Muhtemelen papara gibi kartlar da 34'e yakın bir noktadan çekiyordur.

• Papara yeni kk eklemede sorun var, 3. Kartı ekleyemiyorum daha önce oluyordu.

• Twitterda da epey soran olmuş beyaz ekranda takılı kalıyor cozen bilen var mi

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    Çağrı merkeziyle görüştüm dün, tarayıcıdan kullanın sorun çözülüyor

• Papara ile samsung akıllı saatiyle NFC ödeme yapan var mı

• Mokıta kullanıcısına yanıt

Papara'da normal NFC ödeme desteği var mı ki saatle ödeme yapılsın?

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Papara'da normali yok belki samsung pay'e kartı kaydederek oluyordur diye umut ettim Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar 

• İnternette altın alımında makas farkı %3,44 yazıyor. Doğru mu arkadaşlar paparadan altın hesabı olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.